Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: I går 09:42 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Ape Escape 2

Lindberg24 aug 2016 19:04654 visningarKommentera: 1 !

Format: PlayStation 4(PSN) Avklarat: 16/8 Speltid: 7 timmar 18 minuter

Ape Escape till PS1 är ett grymt spel. Spelade det när det först kom men av någon anledning skaffade jag aldrig någon av uppföljarna. Men nu när Ape Escape 2 kom till PS4 kände jag att det var dags. Och hur är det? Det är bra. Det är kul, Det är beroendeframkallande.

Bossarna är väldigt over the top och så där japanskt konstiga. Jag har dock problem med hur man hoppar i spelet. Det känns så konstigt och man är aldrig riktigt säker på om man kommer att landa rätt. Det kan bli frustrerande. Nästan lika frustrerande som röstskådespelet. Jösses så groteskt.

Ape Escape 2 är dock ett fullsmockat spel. För att fånga vissa apor behöver du vapen som inte låses upp förns senare i spelet så det är, om man vill, bara att gå tillbaka till äldre banor för att fånga alla. Sen kan man även låsa upp konceptbilder, sagor, minispel och filmer. En bra uppföljare till ett kanonspel. Och en bra konvertering. Flyter kanon och ser fint uppskalat ut. Jag hoppas de släpper 3:an på PS4 snart så jag får ta del av hela trilogin.

« Till bloggen

Kommentarer

Joe E Tata25 aug 2016q

Håller med, ett helt fantastiskt spel! Har 120 apor någonting nu. Och som du säger, helt otroligt beroendeframkallande.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.