Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 20 apr 2018 16:00 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Crash Bandicoot 1, 2 och 3

Lindberg12 sep 2016 18:01779 visningarKommentera: 2 !

Format: PlayStation Speltid: sammanlagt ca 7-8 timmar Avklarat: 9/9 2016

Crash Bandicoot släpptes för första gången den 9e september 1996. Det är tjugo år sedan. Hur kul är det att spela idag? Väldigt kul! Förbannat kul! Det ser fortfarande riktigt bra ut. Färgrant och hemskt fint detaljerat. Spelet är varierat med 3D och 2D banor samt banor där man blir jagad av rullande stenar eller rider på ett vårtsvin. Wild Hog är en tidlös klassiker! Det är extremt svårt dock om man ska klara spelet till 100%. Utmanande, snyggt och kul 20 år senare!

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back är ett av mina favoritspel någonsin och min favorit i Crash-serien förutom Crash Team Racing(som förövrigt även idag slår allt annat i kartgenren). Crash Bandicoot 2 känns mycket bättre än sin föregångare. Det är snyggare och har fler variationer på banmiljöerna. Det är dock ett mycket enklare spel men det finns ett riktigt skönt flyt i det hela och allt bara smälter samman i en enda fantastisk röra. En riktigt fin skagenröra kan man säga!
-11.jpg]
Crash Bandicoot 3: Warped är det spelet i originalrilogin som jag gillar minst. Det är absolut inte ett dåligt spel, men med det flytet som Crash 2 kom med så har Crash 3 problem med diverse avstickande banor som scubadykningar och det jag idag ser som ganska usla motorcykelbanor. Och flygplansbanorna är inte heller så värst roliga. Men det är ändå ett fullmatat spel med tidsresetema vilket öppnar för ännu fler komiska sätt för Crash att dö på och lite mer variation från djungler och tempel som vid ett tredje spel skulle blivit uttjatat. Istället får vi bland annat medeltidsbanor, forna egypten, framtidsstäder och Crash's syster Coco reser bland annat till en påbörjad byggnation av den kinesiska muren. Ett grymt spel med några tempodödande banor.

Samtliga spel ligger i min personliga Video Game Hall of Fame.

« Till bloggen

Kommentarer

Tobias Söderlund13 sep 2016q

Det här är en trio spel jag vill spela ordentligt i sinom tid.

Hade PSN bjudit på PS-spel i 60 Hz så... men nu verkar det mesta vara i 50 och det betalar jag inte för.

Quack Attack är för övrigt en rätt trevlig Crash-klon.

Skrotbert16 sep 2016q

Hm, jag har alltid sett de här spelen som barn av sin tid. Är inte alls säker på att jag skulle tycka om att spela dem idag, men jag kan ha fel.

Nostalgisk blir jag i alla fall.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.