Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: I går 18:56 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Dead Rising

Lindberg25 sep 2016 23:17735 visningarKommentera: 0 !

Format: PlayStation 4(PSN) Speltid: Ca 8 timmar Avklarat: 15/9 2016

Äntligen var det dags att återvända till Willamette och dess köpcenter. Dead Rising är det enda spelet någonsin som fått mig att köpa en konsol. Ja, jag köpte Xbox 360 endast för Dead Rising. Och det var det ju värt. Det är ett av de bästa spelen någonsin enligt undertecknad och det håller fortfarande idag. Dead Rising har ju till och med den bästa speltrailern någonsin.

Att göra ett spel där du är fast i ett köpcenter fyllt med zombies, psykopater och sekter var ju ett genidrag. Du kan plocka på dig nästan vad du vill och bara röja runt under de sex-åtta timmarna Capcom vill att du ska spendera i köpcentret. Eller så kan du göra uppdragen för att hitta sanningen bakom zombieinvasionen. Hur man än gör så är det ren och skär underhållning både i dåligt skådespel, jobbiga sidouppdrag där du ska escortera dumma överlevare och gore ackopanjerat av dålig b-metal, rapmetal och underbar hissmusik runtom i köpcentret. Dead Rising har en otrolig atmosfär!

Skippa själlösa Dead Rising 2 och 3 och den totalt löjligt överdrivna del 4. Stanna kvar i 2006 istället. Du gör dig själv en tjänst.


Dead Rising ligger i min personliga Video Game Hall of Fame.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.