Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 20 apr 2018 16:00 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ Mega Man 3 och Mega Man 4

Lindberg27 jan 2017 13:57625 visningarKommentera: 0 !

Mega Man 3
Format: PlayStation 4(PSN) Speltid: ca 5 timmar Avklarat: 23/1 2016
Har läst många gånger att Mega Man 3 ska vara det bästa i den klassiska serien. Men jag tyckte inget speciellt om det. Rush är en välkommen nyhet. Denna robothund ersätter hjälpmedlen från Mega Man 2 och ger världen kring spelet lite mer personlighet. Proto Man är häftig. Hade velat vara där på den tiden när folk såg honom och tänkte "Vem är det där?!?!". Fantastisk musik rakt igenom. Fick en ny favorit i världen av 8-bits musik: Hard Man.


Mega Man 4
Format: PlayStation 4(PSN) Speltid: ca 5 timmar Avklarat: 25/1¨
Tråkigast hittils. Jag vet seriöst inte vad jag kan skriva mer om denna del. Eller ja, Ringman är en sjukligt jobbig boss. Båda gångerna. Jag fick en gripklo också som jag aldrig kände att jag behövde använda. Rush Jet har blivit mycket sämre sedan Mega Man 3. Kanske för att göra spelet lite svårare. En sak Mega Man 4 förbättrar är grafiken. Miljöerna och bakgrunderna är mycket mer detaljerade än i tidigare spel. Alltid välkommet.

Kul grej: dog när jag klarade sista bossen och fick starta om. Fick en trophy ändå....wut.

Känner inte allt för mycket för dessa två delar i serien. Kan visserligen vara för att jag tar helkvällar och spelar dem med så kort mellanrum och det bara blir "mer av samma" med några "mindre" skillnader. Kanske dags att ta en paus från Mega Man och återvända till de två återstående spelen i samlingen vid ett senare tillfälle.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.