Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 20 mar 2018 13:53 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Lindberg22 feb 2017 20:00831 visningarKommentera: 0 !

Format: PlayStation 4 Speltid: 4 timmar Avklarat: 21/2 2017

När Platinum Games och Activision slog sina kloka huvuden ihop senast fick vi gudagåvan Transformers: Devastation. 2015-års bästa spel alla kategorier. Ett halvår senare fick vi detta Turtles-spel. När första trailern släpptes blev jag hemskt peppad på detta. När jag senare såg gameplay och läste previews så sjönk min pepp. Nu, närmre ett år senare var det dags för mig att ta tag i detta och slutprodukten är medioker, tyvärr.

Det bästa, utan tvekan, med Mutants in Manhattan är mellansekvenserna som är trogna källan. Alla personligheter sitter perfekt. Samma gäller dialogen under spelets gång. Men sen går det neråt. Banor upprepas, bossarna är tråkiga, fienderna är bara jobbiga klassiska Turtles-låten saknas och resten av musiken blir inte bra förns på sista bossen. Fiender och bossar besegras genom att det står fyra törtla som omringar dem och bara slår skiten ur dem till se använder en attack som får törtlarna att slungas iväg. Hela tiden. Det finns dock en del specialattacker man kan använda som ibland som får fighterna att gå lite snabbare. Men då spelet endast går ut på att slåss,när man inte springer runt i de tråkigaste, enformigaste miljöerna på väldigt länge, så väntar man bara på att få använda de här attackerna igen för att komma vidare.

Ingen höjdare. Jag vet att det inte var samma team som utvecklade Transformers, men jag hade ändå en gnutta hopp om att det här skulle bli bra. Tyvärr inte. Duger om man vill döda en tråkig måndagskväll.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.