Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 20 apr 2018 16:00 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Metro 2033 Redux

Lindberg14 jan 2018 23:17748 visningarKommentera: 2 !

Format: PlayStation 4 Speltid: Ca 9 timmar Avklarat: 30/12 2017

Kan ju börja med att säga att jag inte läst någon av böckerna men visste vad det handlade om och det är det som drog mig i spelet: ett postapokalyptiskt, snöigt Ryssland fyllt med monster. Rekommenderar att spela spelet med engelsk text och ryskt tal för ryssengelskan är verkligen katastrofal.

I övrigt är spelet snyggt uppiffat för att vara från förra generationen. Det är riktigt stämningsfullt, lite läskigt, ibland kaotiskt och spännande. Alla vapen känns bra och det är riktigt tillfredsställande att rusa sig genom ett naziläger och bara ha två patroner kvar i hagelgeväret. Det är viktigt att inte skjuta blint för mycket då kulor inte växer på träd här.

Monsterdesignen är dock inte jättespännande. Det finns ganska få olika monster men det är ju trotts allt inte spelets, eller bokens(?), huvudsyfte att lyfta monstren som det mest tilltalande i Metro 2033.

Ett grymt actionspel med grym atmosfär och bra och ibland intensiv bandesign. Kul att tända och släcka alla lampor är det också.

« Till bloggen

Kommentarer

Littleboss17 jan 2018q

Som vanligt ett härlig, skön text att läsa. Den säger egentligen allt man behöver veta...

.. men jag vill alltid ha mer när jag läser dina texter! :)

Vet inte exakt vad, men mer att tugga på liksom, om du förstår hur jag menar :)

Lindberg29 jan 2018q

Littleboss:

Vet inte exakt vad, men mer att tugga på liksom, om du förstår hur jag menar :)


Tack för att du läser. Försöker väl bara skriva tills jag själv är nöjd. Gillar att hålla det kortfattat. Nån gång har jag väl skrivit lite längre texter. Är väl helt enkelt så att ibland finns det mer att säga och ibland räcker det med en lite mer kortfattad text. Helst skulle jag väl vilja förklara spel ungefär så här: Metro 2033 - Goa vapen, kuslig atmosfär, spännande, kaotiskt och kul att släcka lampor. 7.6/10

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.