Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Lindberg

29 Registrerad: 27 aug 2008 19:57 Senaste besök: 20 apr 2018 16:00 Online: Nej

Karlstad

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Varvat™ - Shadow Of The Colossus

Lindberg 8 apr 2018 16:0996 visningarKommentera: 0 !

Format: PlayStation 4 Speltid: ca 7 timmar Avklarat: 20/2 2018

Mina första steg in i mitt första Team Ico-spel var nervösa. Jag hade hört så mycket gott om Shadow of the Colossus i mer än tio år. Jag har stått med fodralet i hand flera gånger i diverse butiker både med PS2 och PS3-versionen. Aldrig kom jag till skott förns nu när det kommer i en ny kostym till PS4. Det var dags kände jag. Jag hoppades att allt gott jag hört om spelet var sant. Efter min första genomspelning kan jag säga att det är sant. Det här är legendariskt!

Känslan av att klättra upp på en koloss samtidigt som musiken ändrar ton och tempo är mäktig minst sagt. Efter vissa slag mot kolosserna var jag tvungen att lägga ifrån mig kontrollen och pusta ut en stund. Det var längesedan jag kände mig så utmattad efter att ha spelat tv-spel. Och det är ingen negativ utmattning jag pratar om då.

Visuellt ser det ruskigt bra ut. Mycket tack vare designen som är vacker, sorglig och läskig på vissa ställen. Det må va tomt på livsformer, men atmosfären och mystiken bakom världen gör att den känns levande men samtidigt död.

Magiskt!

Shadow Of The Colossus hamnar i min personliga Video Game Hall of Fame.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.