Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

lonian

35 Registrerad: 19 jun 2009 00:31 Senaste besök: I dag 08:02 Online: Nej

Umeå www.lonian.se Lonian

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Yoshi's new island

lonian16 mar 2014 15:55774 visningarKommentera: 6 !

Yoshi's new IslandJag köpte det. Har spelat till första bossen någonting.

Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, att det skulle vara lika bra som originalet kanske. Det här känns bara oinspirerat. Vart är alla grymma soundtracks? Varför låter det som att ljudklipp är avkapat? Varför ser spelet fult ut? Varför är spelet inte så himla kul?

Kanske för att jag redan spelat originalet.
[tired]

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym16 mar 2014q

Yoshi's Island DS var riktigt dåligt. Redan originalet till SNES hade en del problem med tempot... men uppföljaren till DS missade verkligen målet med flera mil. Och så nu detta, som låter skit... och har en riktigt tråkig estetisk stil... det ser verkligen inte underhållande ut. Så synd, för det känns som att Yoshi-spelen skulle kunna vara givande att spela... och jag vet såklart inte vad gäller detta eftersom jag inte spelat det, men det verkar verkligen inte lovande av vad jag har sett.

lonian16 mar 2014q

Just det, hade helt glömt Yoshi's Island till DS.
Det är tråkigt, fantasilöst. Känns som att Nintendo bara pressat fram det här. Men är åtminstone en fin framsida på boxen.

Luxemburgz17 mar 2014q

Men vadan detta? Helt glömt bort Yoshi's Island DS men det är därifrån du tagit de första skärmdumparna ;)

DS led av alltför långa banor och bäbisbytandet gjorde jakten på hundra poäng jobbigare än vad den bör vara. Plus att Yoshi ser helt korkad ut X( Det mesta ser rätt korkat ut i DS, originalet är visuell perfektion medan DS känns som ett hafsverk.

Jag inväntar försenad leverans och förhoppningsvis får jag New Island idag. Jag har inte spelat föregångarna på riktigt länge så förhoppningsvis känner jag lite magi och inte bara själlöshet. Jag gjorde för övrigt det med Tropical Freeze men spelsession #3 ändrade jag helt uppfattning och är otroligt nöjd med ett fantastiskt plattformsspel (om man bortser från de sega bossarna).

lonian17 mar 2014q

Tack för att du påpekade skärmdumpen, tittade inte så noga.
Jag måste ta och spela mer för att få en större uppfattning, men hittills känner jag inget sug efter spelet. Jag mins jag spelade DS versionen rätt mycket innan jag gav upp spelet. Kanske skulle gett det en chans till.

lonian17 mar 2014q

Luxemburgz:

Jag inväntar försenad leverans och förhoppningsvis får jag New Island idag


Skriv gärna hur du upplever det sedan :)

Luxemburgz23 mar 2014q

Nu har jag spelat två världar och har en del plus och minus som första intryck.

Plus:
-Hittills lagom långa banor.
-Mycket bra att de ändrat poängsystemet! Att ha spelat en lång svår bana i föregångarna för att sen ha missat ett enstaka rött mynt är rätt frustrerande.
-Ger bättre intryck än YI DS överlag.

Minus:
-Lite väl bekant.
-Lite sega kontroller. Bara den lilla pausen innan man kan kasta ett ägg förstör en del.
-Fruktansvärt tråkig presentation. Lite bättre i rörelse, men ändå. Musiken är väl mysig men drar ner stämningen markant. Om man jämför med det peppande soundtracket från originalet får detta hela spelet att kännas långsamt.
-Introfilmen. Nog sagt.

Jag har trevligt då jag spelar men jag är inte ett dugg imponerad. Likt NSMB känns det just nu själlöst. Kul men det kommer inte lämna något större avtryck.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.