Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

lonian

35 Registrerad: 19 jun 2009 00:31 Senaste besök: I dag 02:05 Online: Nej

Umeå www.lonian.se Lonian

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

QUAKE 1 expanstion packs.

lonian 8 jul 2015 18:56691 visningarKommentera: 4 !

Quake 1 är ett av mina favoritspel som barn.
Jag vet inte hur mycket jag lirat det på PC,
multiplayer som singelplayer.

Utan min vetskap så har det släppts expantions packs som jag alldeles nyligen fått reda på!

Jag har fått hem QUAKE Mission Pack 1: Scourge of Armagon, och vad jag förstår finns det till och med Quake Mission Pack 2: Dissolution of Eternity som jag får fixa vid senare tillfälle.

Så underbart, jag känner mig som barn på nytt.
Hittills får jag exakt samma känsla som originalet men med några nya monster och vapen.

För er som inte spelat detta tidigare men gillar Quake 1,
Go go go!

« Till bloggen

Kommentarer

Johan Lorentzon 9 jul 2015q

När jag var i USA med min kusin (då jag köpte Die by the sword) så köpte han exakt den där expansionen till Quake. Ingen av oss hade sett den i Sverige då så jag undrar om det kanske var så att expansionerna inte släpptes lika frekvent i Sverige. Det fanns fler till Quake i USA minns jag, många inofficiella men det känns som det var mer populärt med sådant där än i Sverige udner den tiden?

lonian 9 jul 2015q

Johan Lorentzon:

så jag undrar om det kanske var så att expansionerna inte släpptes lika frekvent i Sverige.


Det är fullt möjligt. Vill dock minnas att jag såg en Quake expantion vid något tillfälle här i stan, då det fanns monster bak på kartongen jag inte kände igen. Först trodde jag att det var något jag drömt när jag mins tillbaka, men verkar som att det var ett verkligt minne.
Quake 2 expantionerna har jag dock ägt. Hade en riktigt stor kartong där till som jag borde ha sparat, men tyvärr kastat bort.

Johan Lorentzon10 jul 2015q

lonian:

Vill dock minnas att jag såg en Quake expantion vid något tillfälle här i stan


Jo det fanns några här också. Men i USA fanns en hel hylla med dem. Kan ju vara så att där kunde privatpersoner sälja på hyllorna utan att det behövdes licenseras av någon?

Gurgel Brannare17 jul 2015q

Spelade igenom de två officiella förra sommaren, hade mycket kul... för det mesta. Råkade på en del game-breakers i en av dem, dörrar som inte öppnades trots innehav av rätt nyckel, hissar som inte åkte upp. Lyckades ta mig runt de mesta problemen (rocket jumps etc).

I övrigt stämmer det att det finns fler halv-shady expansioner som sålts kommersiellt, många som verkligen skit helt utan level design tänk, bara quick cash grabs.

Håller själv på med en bana, den är väldigt work in progress och behöver utsmyckas mer, men kommit av mig lite i utvecklingen (börja nytt jobb) Ta en titt: https://www.youtube.com/watch?v=s6RaGaBG5Rk

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.