Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: I dag 14:09 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Underbar Spelmusik #6 (The Sims (1), Final Fantasy (6), Medievil (1))

The Sign Painter 12 sep 2014 06:3276 visningarKommentera: 0 !

For Fun!

The Sign Painter 5 sep 2014 07:08210 visningarKommentera: 0 !

De som läst min blogg tidigare vet troligen att jag är väldigt förtjust i att redigera och infoga bilder i mina inlägg. Att leka med bildredigering är lite av en hobby för mig. På senare tid har jag suttit och lekt runt med konsten till karaktärerna i Super Samsh Bros. till WiiU & 3DS. Resultaten varierar en del, vissa blir fula, vissa ganska snygga och andra bara konstiga. Men kul är det! Så jag tänkte att jag kunde visa upp dem här i bloggen.Hoppas ni tyckte om dem!

Om jag känner mig själv rätt kommer jag troligtvis göra fler. Så det kan säkerligen dyka upp ett inlägg till någon gång i framtiden. Om det är någon som är sugen på att se en mix av några speciella karaktärer är jag öppen till förslag, så kommentera gärna i så fall. :)Taggar: Dankey Kang, Linkbin, Zero Suit Palutena, Foxager, SonicMan, donkey kong, Diddy Kong, Link, Robin, zero suit samus, Palutena, Villager, Fox, Sonic, megaman, Super Smash Brothers For WiiU & 3DS

Underbar Spelmusik #5 (Jazz Jackrabbit (1), ZombiU, New Super Mario Bros. (2))

The Sign Painter 1 sep 2014 09:07277 visningarKommentera: 0 !

Sexism & Dubbelmoral?

The Sign Painter 30 aug 2014 08:15566 visningarKommentera: 9 !

[Topp 10] Mest Efterlängtade Spel

The Sign Painter 26 aug 2014 16:06544 visningarKommentera: 0 !


The Order 1886 är ett spel jag sett fram emot sedan det utannonserades. Det ser fantastiskt ut rent visuellt, jag älskar atmosfären. Anledningen till att det hamnat på tionde plats är att jag fått ett antal farhågor efter E3 2014. Spelet såg extremt linjärt ut, framgick ha stora mängder filmsekvenser och stora mängder QTE:s. Linjäritet kan jag leva med, men jag är inte alls förtjust i de två sistnämnda. Så jag hoppas verkligen de kan leverera mer än bara en bra berättelse och ögongodis, för det räcker inte för mig. Men jag tänker vara försiktigt optimistisk till att det blir ett bra spel i slutändan.


Jag har ända i från början valt att hålla Hyrule Warriors på avstånd. Jag har aldrig varit förtjust i Dynasty Warriors spelen. Detta är den främsta anledningen till att det hamnar på plats nummer nio, speciellt efter E3 2014. Det ser otroligt repetitivt ut, vilket jag var rädd för. Men jag håller hoppet uppe, för jag vill verkligen spela som alla karaktärer de visat. Det är väl just det som är charmen kan jag tänka mig. Sen ska spelet också ha CoOp, så jag kan tänka mig att skaffa det och spela igenom det med en vän.


Detta ser extremt mysigt ut. Jag älskar grafikstilen och sättet de utnyttjar garn i spelet. Från vad jag läst ska det dra mycket inspiration från Yoshi’s Story till Nintendo 64 och jag älskar det spelet. Så detta kan bli riktigt trevligt. CoOp är också mycket uppskattat.


Kirby: Canvas Curse är ett av mina absoluta favoritspel till Nintendo DS och ett av mina favoritspel i hela Kirby serien. Att Nintendo gör en uppföljare till WiiU känns fenomenalt och det ser otroligt mysigt ut. Jag har hopp om att det blir en tidig titel 2015.


Bayonetta 2 ser otroligt ut på alla sätt och vis. En mer actionfylld serie får man leta efter, i Bayonetta 1 överträffade varje scen den förra. Bayonetta 2 ser ut att bli ännu mer spektakulärt (vilket jag knappt trodde skulle vara möjligt) och jag är väldigt sugen på att få spela det! Känns också väldigt roligt att de inkluderar det första spelet gratis, det skall definitivt spelas igenom ännu en gång!


Xenoblade Chronicles är ett spel jag aldrig spelade på Wii. Jag hade inget intresse för det, RPG spel är för mig ofta väldigt ointressanta. Långsamma strider, komplicerade system & extremt tidskrävande. Det är ofta vad jag tänker när jag ser ett RPG spel. Skillnaden med Xenoblade Chronicles X är att när jag såg det för första gången tänkte jag bara ”det där ser kul ut”. Detta mest på grund av robotarna som ser ut att kunna ta alla möjliga former - alá Tansformers. Sen har jag inte hört annat än positiva saker angående Xenoblade Chronicles, vilket det bådar gott. Jag är inte helt säker på att det i slutändan kommer vara något att ha för min del, men det har greppat mitt intresse.


En anledning att köpa ett Ps4:a. Det känns som allt jag behöver säga egentligen. Jag älskar Uncharted spelen, de är underbara och jag har inga tvivel om att Uncharted 4: A Theivs End kommer bli annat än helt fantastiskt.


Jag älskar StarCraft 2: Wings of Liberty & StarCraft 2: Heart of the Swarm. Jag vågar knappt tänka på hur många timmar jag spenderat med de spelen. Självklart är jag därför väldigt väldigt intresserad av StarCraft 2: Legacy of the Void - den sista expansionen till StarCraft 2. Nya enheter att spela med, nya kartor, porträtt, strategier, story och så vidare. StarCraft 2: Heart of the Swarm mixade upp spelet ordentligt till en början och jag längtar tills dess att StarCraft 2: Legacy of the Void gör samma sak.


Super Smash Bros. är den enda fightingspelserie jag verkligen tycker om. Man kan spela det som ett rent partyspel eller seriöst som sjutton. Jag tycker det är fantastiskt att det inte behöver vara det ena eller det andra och jag tror det är därför det är så pass populärt. Super Smash Bros. 4 ser ut att bli det bästa hittills i serien. Mer karaktärer än någonsin, två versioner (varav en är bärbar - ÄNTLIGEN!), massvis med intressanta nykomlingar och så vidare. Men det bästa är nästan att vi får ett spel där PacMan, Sonic, MegaMan & Super Mario kan slåss mot varandra samtidigt. Det i sig känns helt galet. Jag är väldigt taggad på detta och hoppas innerligt på att online läget inte brister.


Det finns så otroligt mycket vi inte vet om Zelda WiiU just nu - vi har inte ens en titel. Men det är lite av charmen med Zelda tycker jag, mystiken & spekulationen. Allt jag vet just nu är att det jag har sett av spelet har gjort mig sjukt hajpad. Det såg helt otroligt ut! Gräs som vajar i luften så långt ögat kan se, Death Mountain som tittar upp mellan bergstopparna i horisonten, farmare som vandrar runt med sina getter, en enorm bossliknande fiende som dyker upp mitt i lugnet, en Link som ser rörligare ut än någonsin förr, mystisk teknik som utnyttjas i pilbågen osv. osv.. Jag skulle kunna rabbla saker jag tycker är fantastiska med det lilla Nintendo visade i evigheter, men jag får nog sluta där. Jag tycker det är fantastiskt vackert, jag älskar vad Anouma sagt att han vill uppnå med det och jag hoppas verkligen de inte gör några felsteg på vägen. Jag tror att detta har potential till att bli ett av de bästa Zelda spelen någonsin och därför är det mitt mest efterlängtade spel just nu.
Taggar: The Order: 1886, Kirby & The Rainbow Curse, ZeldaU, Uncharted 4, Yoshi's Wooly World, Hyrule Warriors, Bayonetta 2, Xenoblade Chronicles X, StarCraft 2: Legacy of the Void, Super Smash Bros. for 3DS & WiiU

Tidigare inlägg

1 2 3 | nästa | sista

Underbar Spelmusik #4 (KI (Uprising), Chameleon Twist (1), Hotline Miami (1))

20 aug 2014 19:550

Kid Icarus Uprising - Dog's Theme...

De sämsta nyheterna i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS (Hittills)

16 aug 2014 21:402

Super Smash Bros. till WiU & 3DS ser riktigt bra ut. Om du...

De bästa nyheterna i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS (Hittills)

8 aug 2014 15:597

Jag har ivrigt följt nyheterna kring det nya Super Smash Bros....

Underbar Spelmusik #2 (Mass Effect (3), Neverhood, The Legend of Zelda(ALBW))

2 aug 2014 08:152

Mass Effect 3 - An End Once and For...

Varför? (WiiU & 3DS)

26 jul 2014 08:166

Vad gör en bra ide.. Bra? Räcker det med att bara ha en bra...

Recension: "Super Mario: 3D World"

17 jul 2014 09:470

Inlärningskurva: Har du spelat Super Mario: 3D Land på...

Koncept #1 - PlayStation Vita

5 mar 2014 08:354

Då WiiU och PSV inte säljer särskilt bra och får mycket negativ...

Mario, Luigi & Tropisk Frost!

25 feb 2014 07:196

Igår kom det äntligen, Donkey Kong Country: Tropical Freeze!...

Tänk om..

21 feb 2014 17:124

Nintendo släppte WiiU, sin första HD konsol.... De kom sedan...

Hur tänkte ni här? - Crash Bandicoot

17 feb 2014 07:544

[Tanken med denna bloggserie är främst att ta en titt på...

Kör dem baklänges?

9 feb 2014 11:520

Jag tog en titt på boxen till Mario kart 8 och noterade något...

Snart tillbaka till speltorka?

5 feb 2014 08:317

Men..! Inte alls lika illa som förra året åtminstone. Jag hade...

New Super DLC. U

28 jul 2013 11:235

Då har man införskaffat New Super Luigi U då! Praktiskt taget...

Tack Loading & Namco Bandai!

24 jul 2013 16:470

Project X Zone kom nyss med posten i och med att jag var en av...

Mario & Luigi: Dream Team +/-

20 jul 2013 14:080

Level: 31 Rank: Shell Antal spelade timmar:...

20L3 - Slut

15 jul 2013 07:590

Har precis inhandlat Mario & Luigi: Dream Team Bros.. Jag har...

NINTENDO DIRECT Start: 16:00

11 jun 2013 10:130

[color=red]Ni hittar Nintendo Direct streamen här: ----->...

E3 Nintendo Direct Countdown: 1

10 jun 2013 06:032

[url=http://i39.tinypic.com/2qcjqrl.gif][img]http://i39.tinypic.com/2q...

1 2 3 | nästa | sista