Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: 18 mar 2018 20:29 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Inga fler hjältar eller små kungar?

The Sign Painter27 sep 2012 09:49331 visningarKommentera: 0 !

Nu när Nintendo Wii närmar sig sitt slut och utvecklare hoppar från det sjunkande skeppet till det nya modernare kryssningsfartyget med alla möjliga aktiviteter att ta del av, undrar jag vilka utvecklare som ställde sig med kapten eller tog livbåtarna därifrån?

Kort och gott; Hur många utvecklare som skapat kreativa, unika och underbara spel till Wii kommer vi se fortsätta sina serier på WiiU?

Little King’s Story är ett av mina favorit spel till Wii. Spelet är långt, mysigt, har en underbar grafikstil och mycket humor. Men tyvärr togs det inte emot av Wii publiken, sålde dåligt och har blivit en av de där små juvelerna man kan hitta på äldre system och inte annat än älska. Vilket är tråkigt att se. Visst är jag glad att en uppföljare till nya Playstation Vita lyckades byggas på de få slantar det första spelet tjänade ihop. Men serien förtjänade ändå så mycket mer. En WiiU uppföljare känns otroligt långt borta, men jag hoppas att dem inte givit upp på Nintendos hårdvara.

Något som klarat sig bättre är dock No More Heroes serien. Vilket är en av mina absoluta favoritserier. Jag älskar humorn, stilen, karaktärerna. Att spelen i sig är något bräckligt uppbyggda stör mig inte. Suda 51 levererar alltid på ett eller annat sätt.

Men lyckades han kravla sig ombord WiiU färjan? Förhoppningsvis är svaret ja, och vi får se ett No More Heroes 3 på WiiU. Framtiden ser i alla fall ljusare ut för denna serie än Little King’s Story. Då Suda 51 ,i en intervju som frågar sig om han har några planer att tillverka No More Heroes 3 till WiiU, svarat: "Of course! I won't break your heart...".

Förhoppningsvir har fler utvecklare än Suda 51 ett liknande tankesätt.Taggar: Little King's Story, no more heroes, Suda 51, Wii, WiiU, Nintendo

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.