Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: 18 mar 2018 20:29 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Att motvilligt sugas in i det svarta hålet.

The Sign Painter30 sep 2012 09:40333 visningarKommentera: 1 !

Elektronik.

Svart.

Dessa två termer går nästintill alltid hand i hand när det kommer till tekniska ting. Det är två termer jag vill att fler massproducenter av hårdvara ska börja dra isär mer och mer. I mitt spelrum, också kallat myshörnan, har jag en dator i svart, en dator skärm i svart, två svarta högtalare på vardera sida om skärmen och en svart lampa bredvid den högra högtalaren.

Går vi lite längre in i myshörnan ser vi ett vitt soffbord med en svart Samsung TV på, drar vi blicken vidare under TV:n ser vi nu en svart BluRay spelare, ett svart 3DS och en svart bärbar dator. Ovanpå bordet ligger även en svart TV kontroll och en svart BluRay kontroll.Jag gillar vitt. Vitt känns rent, vitt känns fräscht, vitt är ljus.

Men framtiden ser varken vit eller ljus ut. Framtiden ser ut som ett svart WiiU, och flertalet svarta kontroller som gör de nuvarande kontrollerna sällskap i att fläcka ned mitt vita soffbord. Jag hade mycket hellre sett Nintendo erbjuda en vit version av sin Premium modell samt att fler tillverkare börjar ge ut vita produkter av sin elektronik.

För jag gillar vitt.Taggar: Elektronik, svart, vit, myshörnan

« Till bloggen

Kommentarer

BizzyMoose30 sep 2012q

Håller med. Vitt är fräscht. Föredrar detta.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.