Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: 18 mar 2018 20:29 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Det är svårt att vara ett Half-Life fan.

The Sign Painter 1 okt 2012 18:49532 visningarKommentera: 0 !

ValvE är ett likt Nintendo på vissa sätt , dem håller sig för sig själva och är väldigt bra på att inte få sina projekt läckta ut på webb vågorna där alla nyfikna fans surfar och fluktar efter info likt blodhundar. Men samtidigt är det väldigt tröttsamt att se.

Jag är ett en enorm Half Life entusiast. Jag har spelet serien från början till slut och under tiden det här skrivs sitter jag med Black Mesa modifikationen som är en helt underbar grafikuppdatering. Men vad håller ValvE på med?Det som irriterar mig är inte att dem håller tyst om Half Life 3 eller Episode 3. Det är det faktum att dem retas med det, om och om igen. Är inte poängen med att ge ut ledtrådar att man avslöjar något litet inom kort? Half Life 3 har inte ens blivit officiellt annonserat att vara i produktion än och folk sitter fortfarande och gissar på om det blir ett Half Life 3, Episode 3, eller båda, som kommer härnäst.

“We go inside ValvE for some exklusive announcments”, det läste jag för några veckor sedan. Det som avslöjades var att ValvE jobbade på en ‘Virtual reality’ hjälm och att Gabe Newell skulle åka iväg och simma med hajar som en semester aktivitet.

Kul.

Just nu känner jag att ValvE sugit musten ur mig. Jag blir aldrig exalterad när jag hör deras namn inom något event eller att dem ska göra en intervju längre. Det finns aldrig något att se eller se fram emot. Jag förstår att företaget blivit mycket mer än bara ett spelföretag, med en suverän service som Steam. Men ett officiellt annonserande av en ny del i en av sina mest populära spelserier nu 5år efter Episode 2, kan det skada?

På tal om Episode 2, att lämna serien i 5år med ett sådant slut är inte annat än taskigt.

Fy skäms, ValvE.

Fy skäms.Taggar: Valve, Half-Life, Episode 3?, Half-Life 3?

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.