Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: I går 15:53 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Mario & Luigi: Dream Team +/-

The Sign Painter20 jul 2013 14:08623 visningarKommentera: 0 !

Level: 31
Rank: Shell
Antal spelade timmar: 33
Insamlade Pi'llos: 34/51
Insamlade bönor: 99/125
Expert Challenges poäng: 530

Nu har jag spelat det här spelet ett bra tag, är inte klar än, men tänkte att jag kunde ge några korta plus och minus av saker som varit trevliga och mindre trevliga.

+Humor -> Roligaste spelet i serien hitills!

+ Special attacker -> Lika underbara och fantasirika som vanligt!


+ Save anytime -> Underbart att slippa vänta tills man kommer till ett "Save Block" för att spara, gör det till ett mycket bättre bärbart spel!

+Grafiken -> Underbar sprite grafik med inslag av polygon modeller i speciella segment! Riktigt snyggt.

+ Manuset -> Som sagt, roligaste spelet hitills. Bland annat på grund av det fantastiska manuset och alla pratglada karaktärer!

+ Ny värld -> Något jag ogillade med Bowsers Inside Story var att det utspelade sig i Mushroom Kingdom, det var lite tråkigt. Pi'llo Island är fullt av spännande platser och nya spännande karaktärer, fantastiskt!


+ grymt mycket att samla på -> Som ni kanske märkt högst upp i detta inlägg så finns det en hel del att göra. Inte för att tala om alla vanliga "?" block osv. som finns utspridda överallt. Vart du än går kan du hitta något. Helt underbart!

+ Långt -> Jag är 33h in i spelet och har fortfarande inte nått slutet, det här kan nog vara det längsta spelet i serien hitills!

+ Fán service -> Om du har spelat Bowsers Inside Story och Super Star Saga kommer du hitta otroliga mängder fán service i detta spel. Det är som gjort för fáns av serien. Otroligt roligt måste jag säga, Alpha Dream har gjort ett riktigt bra jobb med detta!


+ Härliga karaktärer med olika stereotyper -> De viktiga karaktärerna du möter i spelet har alla sina särdrag. Det är fantastiskt roligt, en bryter på franska, den andra på ryska och en har tyska särdrag osv.. Att göra allt detta med text är riktigt, riktigt bra jobbat!

+ Roligt stridssystem -> Stridssystemet har fått en rejäl uppdatering och är bättre än någonsin. Det finns nu tredimisionella dodge-moves och attacker där du får välja riktning på ditt mål och attakera utifrån detta, samt mycket mer. Väldigt roligt!

+ Grymt bra touchscreen användning -> Att använda sig av Luigi på den nedre touch-skärmen under drömsektionerna är brilliant! Garanterat bland de bästa användningarna av 3DS touch-skärm jag upplevt!

+ Rankingsystemet -> I och med rankingsystemet får du nu välja specialförmågor som hjälper dig på vägen, ex. att levla snabbare osv.. Roligt grej!


+ Massvis med saker att göra -> I och med allt som går att smala på finns det side-quests här och var, butiker att handla i, utforskning att ta del av osv. osv. osv. Spelet är smockfullt av saker att göra och ta del av!

+ Utforskning belönas -> Som sagt finns det saker att hitta i vartenda litet hörn, att utforska mycket lönar sig sannerligen!

+ Svårighetsgrader -> Jag har inte kommit hit än, men detta spel introducerar en svårighetsgrad som gör spelet grymt mycket tuffare. Det är synd att man låser upp den efter att ha klarat spelet en gång dock.

+ Luiginary Editions -> Luigis förmågor i drömvärlden är riktigt roliga. Att sakta ned tiden är min favvorit hitlls!


+ Expert challenges -> En ny liten tvist som gör striderna lite mer värda. Man kan fåv poeng för antalet "Excellent" hits osv. som man lyckas med på sina fineder. Dessa poäng resulterar i lite smått och gott såsom items och gear då och då.

+ musiken -> Musiken är helt fantastisk! Har suttit och nynnat på ett flertal låtar till och från. Riktigt bra OST!

- vad ska jag göra med alla pengar? -> Nu har jag inte spelat klart än, men jag har överdrivet mycket pengar i plånboken. Jag har köpt all den dyraste utrustningen till Mario & Luigi och det finns inte så mycket mer att köpa.. Känns som att de kunder erbjudit mer eller gjort det svårare att få in pengar i kassan.


- Fiende designen - Tycker majoriteten av fienderna har varit relativt fula jämfört med tidigare spel. Vissa bossar har varit lite av en besvikelse också.

- Lite väl mycket av dröm världen -> Jag gillar den, men ibland blir det lite för mycket av det goda och kan kännas tradigt. Jag föredrar att röra mig i 3D och utforska världen utanför.

- Ingen StreetPass funktion? -> Lite trist att de skippade detta helt.

- "Did you get that?" Yes/No -> Spelet är lite väl fyllt med onödiga förklaringsmoment. Det är ganska irriterande när de dyker upp för det räcker nämligen inte att trycka på "No", utan de frågas om och om och om... Lite tradigt.

Det var det, jag rekomenderar spelet starkt hitills!Taggar: mario, Luigi, Dream Team, Mario & Luigi: Dream Team, Nintendo, 3ds

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.