Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: I går 15:53 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Snart tillbaka till speltorka?

The Sign Painter 5 feb 2014 08:31632 visningarKommentera: 7 !

Men..! Inte alls lika illa som förra året åtminstone. Jag hade en speltorka på cirka sju månader förra året på mitt WiiU. Helt galet i min mening. Är glad att takten mellan spelsläpp har ökat, men tyvärr verkar det inte vara tillräckligt.

Måste ge Nintendo beröm för att de ändå lyckas fylla luckorna hyfsat bra helt själva. Det som fattas är såklart detta eviga tjat om support från andra utvecklar bortom Nintendo. Det är dem som ska fylla dessa luckor. Men men.

Perioden jag pratar om sträcker sig från februari, med Donkey Kong Country: Tropical Freeze, till maj, med Mario Kart 8. Däremellan finns inte mycket att hänga i julgranen. Två månader där man kan leka Luigi's Mansion och jaga dammråttor på konsolen.Dock har jag inte plockat upp varken Super Mario: 3D World eller The Wonderful 101 än. Så jag tänker mig att det blir ett ypperligt tillfälle att faktiskt spela igenom dessa mellan mars och april för att fylla luckorna lite. Frågan är bara vilket man ska börja med efter Donkey Kong Country: Tropical Freeze?Vill verkligen spela Super Mario: 3D World, men å andra sidan kanske det kan vara skönt att spela igenom ett aktion spel innan man ger sig på ytterligare en plattformare. Hmm..Taggar: Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Mario Kart 8, The Wonderful 101, Super Mario 3D World, Speltorka, WiiU

« Till bloggen

Kommentarer

Det Lilla Svinet 5 feb 2014q

Känner lite samma sak med plattformsspelen.
Donkey Kong släpps ju snart och är otroligt sugen på det. Men samtidigt spelar jag 3D world, mario/luigi U och Rayman atm.
Funtar på om man ska plocka upp Wind Waker före DK just för att det kanske blir matigt med alla plattformare. Har ju även Pikmin och W101 kvar med.

The Sign Painter 5 feb 2014q

Det Lilla Svinet:

Donkey Kong släpps ju snart och är otroligt sugen på det


Ja, det ser onekligen underbart ut. Men det kan väl kanske bli lite utdraget om du spelat så pass många plattformare redan innan.

Jag kan glatt rekommendera Wind Waker HD i all fall. En fantastiskt vacker version av ett redan fantastiskt spel. :)

Det Lilla Svinet 5 feb 2014q

The Sign Painter:

Men det kan väl kanske bli lite utdraget om du spelat så pass många plattformare redan innan.


Jo, får se! Har ju bara hört gott om Wind Waker så kanske blir bäst att ta det först. För att sedan ta DK i april kanske. :)

Anonym 6 feb 2014q

"Men..! Inte alls lika illa som förra året åtminstone"
Fast förra året kom det ju spel nästan hela tiden. Men visst, de kanske inte lockade på ett personligt plan. Dock, sett till antal är speltorkan betydligt värre 2014.

The Sign Painter 6 feb 2014q

Goombaslayer:

Fast förra året kom det ju spel nästan hela tiden.


Tycker du..?

Jag köpte mitt WiiU i November 2012 med New Super Mario Bros. U. Nästa spel jag köpte efter det var New Super Luigi U (om det nu räknas som ett spel och inte DLC) som släpptes i slutet av juli 2013. Vad spelade du då? Nått jag missat kanske?

Goombaslayer:

Dock, sett till antal är speltorkan betydligt värre 2014.


Kanske. Tycker sådant är svårt att säga på rak arm innan E3 ägt rum.

Anonym 6 feb 2014q

The Sign Painter:

Tycker du..?


Det är väl inte så mycket en åsikt som fakta. För du vet ju också om att det kom andra spel emellan November 2012 och Juli 2013. Både ifrån Nintendo och tredjepart. Att du personligen bara köpt (haft intresse av) New Super Mario Bros. U och dess DLC förändrar väl inte det om man ska se till just antalet spel som kom. Det var inte en månad utan spel under hela året. 2014 däremot? Typ 10 retailspel som är utannonserade överhuvudtaget? Utan tvekan större spelbrist. Sedan är ju absolut Nintendos egna spel det här året mer intressanta än vad de fick ut förra året. Men det blir ju ett väldigt instängt exempel.

The Sign Painter 6 feb 2014q

Goombaslayer:

Det är väl inte så mycket en åsikt som fakta.


Jo, så är det väl kanske. Får skylla på mina ensidiga smaklökar antar jag. ;)

Goombaslayer:

2014 däremot?


Allt jag egentligen kan säga är att jag köpte fyra spel förra året till min WiiU och troligtvis kommer köpa åtta i år från vad jag vet ska släppas. Så ut mitt perspektiv är det dubbelt så bra som förra året. Önskar bara att vi kunde få datum på alla titlar..

Har inte en aning om vad det totala spelutbuted är över hela året dock. Kan egentligen bara jämföra med mina egna upplevelser från förra året. :P

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.