Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: I dag 09:40 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

De bästa nyheterna i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS (Hittills)

The Sign Painter 8 aug 2014 15:59586 visningarKommentera: 7 !

Jag har ivrigt följt nyheterna kring det nya Super Smash Bros. spelet till WiiU & 3DS. Tycker mycket av det de ändrar och förbättrar låter riktigt bra. Snart släpps 3DS versionen av spelet, så jag tänkte ta och nämna de förändringar, förbättringar eller nyheter jag ser mest fram emot i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS!

Final Destination varianter av alla banor!
Jag älskar hur denna iteration av Super Smash Bros. fokuserar på att vara både ett party spel och ett tävlingsinriktat spel. Det är precis så jag tycker det ska vara. Att kunna ta fram en ”Final Destination” variant av alla banor i spelet tycker jag låter som en fantastisk idé och det ger spelets banor ännu mer variation, vilket är uppskattat. Jag ser väldigt mycket fram emot att spela på dessa platta plattformar utan några störande sidomoment.Inget mer klängande i kanterna!
Inga fler uttjatade matcher där folk klänger i kanterna på banorna! I Super Smash Bros. till WiiU & 3DS knuffas du bort från en kant så fort en annan karaktär försöker greppa den. En slags prioriteringsregel kan man säga. Detta innebär att spelare inte längre kan hänga i kanten och ta det lugnt hur länge som helst.När det kommer till ”Thether Recovery’s” (vilket helt enkelt innebär att man greppar kanten med hjälp av något annat än sin karaktärs hand, exempelvis kan Link rädda sig själv med sin ”Hook-Shot”) så kan flera karaktärer greppa kanterna, men när de drar sig upp till kanten och greppar den med händerna så gäller samma prioriteringsregel som innan. Det vill säga, om någon drar sig upp och hänger kvar lite för länge kommer den förta att knuffas bort av den andra. Detta är en ändring som faller mig i smaken!

Oförutsägbara Karaktärer!
WiiFit Trainer, The Villager, Robin & Greninja. Jag kunde inte gissa att någon av dessa karaktärer skulle dyka upp, vilket är fantastiskt roligt. Måste säga att jag verkligen gillar hur udda karaktärer som kan ta sig in i Super Smash Bros., det gör det hela så mycket roligare. Bland det bästa man kan få i ett spel är saker man inte visste att man ville ha. Dessa karaktärer är precis det för mig - och jag vill spela allihop!


”Tripping” är Borta!
Jag kommer aldrig att förstå hur någon kunde tyckte att en slumpmässig funktion som får ens karaktär att ramla ihop var en bra idé. Aldrig. Men jag är väldigt, väldigt glad att den är borttagen.


Mega-Man, Super Mario, Sonic The Hedgehog & Pac-Man i samma spel!
Detta tycker jag är helt fantastiskt. Att få se Pac-Man, Super Mario, Sonic The Hedgehog & Mega-Man i ett och samma spel, ett fighting spel till och med, är hur kul som helst. De absolut största maskotarna från förr kan nu alla slåss på en och samma skärm! Underbart!


Mindre orättvisa K.O:s!
Detta är en grym förbättring från föregående spel enligt mig. I Super Smash Bros. till WiiU & 3DS minskar chansen att slå ut någon i horisonten desto längre en match pågår. Ett problem i tidigare spel har varit att när du spelar med tid och slår ut en motståndare så att de flyger iväg i horisonten och de blir en stjärna (likt hur Team Rocket alltid flyger iväg i Pokémon (TV serien)) så räknas inte detta som en poäng tills dess att karaktären du slog ut inte längre syns. Detta tar cirka 4-6 sekunder vilket innebär att du kan slå ut någon när det är 7 sekunder kvar och helt enkelt inte få en poäng för detta. Det är galet irriterande och jag är otroligt glad att de ändrat detta i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS.


Kostymer i mängder!
I Super Smash Bros. Brawl fick vi , likt Super Smash Bros. Melee, mestadels färgförändringar för alla karaktärer. Det fanns dock enstaka ledtrådar i Super Smash Bros. Brawl som ledde en till att tro att utvecklarna kanske ville göra något mer än det, exempelvis så hade Wario både sin original dräkt från Wario Land och sin WarioWare dräkt att välja mellan.Så sant som det är sagt så får vi massvis med kostymval i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS! Vilket är väldigt uppskattat! Att ändra färg på sina karaktärer kan vara kul, men att få en helt ny kostym gör så mycket mer tycker jag. Det kan nästan få en karaktär du är van vid att kännas som en helt ny karaktär, speciell när många karaktärer fått en manlig och kvinnlig variant!

Inga fler ”multi-karaktärer”!
Många tycker säkert detta är tråkigt (eller kanske snarare onödigt då de tar upp en fyrkant i listan med karaktärer), men jag tycker det är toppen! I Super Smash Bros. Brawl var min favoritkaraktär Samus, eller snarare Zero Suit Samus. Men att spela som henne i Super Smash Bros. Brawl gav mig ett enormt handkapp då jag medvetet undvek Smash Bollar för att jag inte ville bli Samus igen. Inte för att tala om att Zero Suit Samus Final Smash var väldigt svag. Att kunna spela som Zero Suit Samus eller Sheik utan att behöva spela som Samus eller Zelda tycker jag låter fantastiskt bra!


Massvis med små förbättringar, som exempelvis...
- Mer personlighet hos karaktärerna;
Animationerna på karaktärerna har blivit mycket bättre i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS. Detta ger spelet så enormt mycket mer personlighet tycker jag. Längtar redan efter att få se alla Snap-Shots från folket på Miiverse!


- Karaktärer börjar ryka vid hög procent;
Absolut inget nödvändigt, men det är en rolig liten detalj och kan vara en bra visuell varningsklocka då man kanske inte har full koll på hur stor procent man är uppe i. Detta speciellt när det kommer till tävlingsinriktade matcher där man vill ha fullt fokus på själva spelandet.


- Re-Spawn plattformarna ändrar färg från gul till röd;
Detta kan vara ganska skönt känner jag. Nu vet man exakt hur länge man kan stanna i luften på dessa små plattformar istället för att man bara helt plötsligt faller mot marken när tiden tar slut.


- Inget färgtvång i ”Team Battles”;
I tidigare spel när man körde ”Team Battles” fick man den färg som laget hade tilldelats på sin karaktär. Det vill säga, om Link & Mario var i lag Röd så var båda karaktärerna röda och du kunde inte välja någon annan slags kostym eller färg. I Super Smash Bros. till WiiU & 3DS blir karaktärerna istället streckade runt om sig med sin lagfärg, vilket innebär att man kan spela med samma val av kostymer eller färger till sina karaktärer som man kan i vanliga multiplayer matcher.


- Färgstarka K.O:s;
Detta är mest en visuell indikator. Men jag tror det kan vara en ganska skön sådan. I Super Smash Bros. till WiiU & 3DS ser du helt enkelt vem som slog ut vem genom att färgerna på de små ”explosionerna” har olika färg. Detta kommer garanterat göra det lättare att se vem som får poäng/K.O’s.


Det var allt för mig. Jag tror detta garanterat kommer bli det bästa spelet i serien (åtminstone på WiiU). Vad tycker ni framgår vara det bästa med Super Smash Bros. till WiiU & 3DS jämfört med tidigare spel i serien?Taggar: Super Smash Bros. for WiiU, Super Smash Bros. for 3DS, WiiU, 3ds, Sonic, mario, Pac-man, Mega-Man

« Till bloggen

Kommentarer

Notorious Gamer 9 aug 2014q

Jag är ganska impad över alla förändringar och dom nya funktioner. Samt dom flesta karaktärernas nya unika moves och nya banor.

Hypen är väldigt stor. Bara Zelda U som är större men fan. Kommer nörda båda versionerna hela hösten, vintern och framtiden.

Notorious Gamer 9 aug 2014q

Btw, jag vet vem du är! ;)

The Sign Painter10 aug 2014q

Nintendoguy12:

Kommer nörda båda versionerna hela hösten, vintern och framtiden.


Det kommer jag också! Dessa är garanterat mina mest hajpade spel i år. :)

Nintendoguy12:

Btw, jag vet vem du är! ;)


Hahaha, jasså? Hur fick du reda på det då om jag får fråga? ;)

Notorious Gamer10 aug 2014q

Jag vet det, Robb! ;)

Hittade dig i Nintendolife! ;)

The Sign Painter10 aug 2014q

Nintendoguy12:

Hittade dig i Nintendolife! ;)


Hahaha, hade helt glömt att bloggen var länkad där. Vilken tabbe ;)

Notorious Gamer10 aug 2014q

Haha. Jag visste inte ens att du hade ett konto här.

The Sign Painter10 aug 2014q

Nintendoguy12:

Haha. Jag visste inte ens att du hade ett konto här.


Nu gör du, haha ;)

Hade en polare som var medlem här för länge sedan. Så då gjorde jag ett slö-konto "bara för att". Sen när jag ville börja blogga och vara lite mer aktiv fortsatte jag bara använda denna användare, annars hade jag nog haft samma alias som på alla andra sidor jag är medlem på. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.