Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: I dag 09:40 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

De sämsta nyheterna i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS (Hittills)

The Sign Painter16 aug 2014 21:40665 visningarKommentera: 2 !

Super Smash Bros. till WiU & 3DS ser riktigt bra ut. Om du vill se en lista med allt jag ser fram emot i spelet kan du hitta det HÄR. Men allt är inte frid och fröjd. Det finns en del saker jag inte är förtjust i. Så här tänkte jag nämna de saker jag tycker är dåliga med Super Smash Bros. till WiiU & 3DS!

För många Pokémon!
Jag är inte så förtjust i Pokémon i Super Smash Bros. spelen. Tycker att de är onödiga och att det finns så pass många olika Pokémon nu för tiden att jag inte ens orkar bry mig. Därför får de inget värde som karaktärer för mig och det känns alltid tråkigt när en ny Pokémon visas som spelbar. Pikachu känns som en självklarhet då den praktiskt taget är maskoten för hela serien. Men utöver Pikachu skulle jag helst inte se några andra Pokémon alls. Tycker att alla som vi har nu kan bytas ut mot mer intressanta karaktärer. Greninja kan bytas ut mot Takamaru, Charizard kan bytas ut mot Ridley & Jigglypuff.. får gärna bytas ut mot vad som helst.


Gamla ”Final Smashes”!
Jag hade hopp om att de skulle byta ut och tänka igenom alla karaktärers ”Final Smashes” igen i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS. Men så verkar det inte bli, vilket jag tycker är ganska tråkigt. Jag tycker Marios ”Final Smash” var riktigt dåligt och det var en av anledningarna att jag inte spelade honom mycket i Super Smash Bros. Brawl, så man blir självklart lite besviken när man ser att samma attack är tillbaka. Inte för att tala om Donkey Kong:s som var helt värdelös. Fortsättningsvis har jag svårt att förstå varför Toon Link och Link FORTFARANDE har samma ”Final Smash”. Det känns extremt trist.


Inget ”Story Mode”!
Supspace Emissary i Super Smash Bros. Brawl var dåligt på många sätt. Men att ta bort något liknande helt i nästa spel känns för mig som ett stort steg bakåt. Jag blev väldigt besviken när jag hörde att vi inte skulle få ett nytt äventyr i samma anda som SSE i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS. Jag tyckte Subspace Emissary var mycket bättre än ”Adventure Mode” i Super Smash Bros. Melee. De borde utveckla och förbättra det i Super Smash Bros. till WiiU & 3DS, inte skrota det helt.


Speglade Karaktärer!
Det här är en väldigt liten grej, men ändå något jag reagerade på. I Super Smash Bros. till WiiU & 3DS är karaktärerna alltid speglade åt samma håll. Man ser helt enkelt alltid framsidan av sin karaktär och aldrig ryggen. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta och jag tror inte jag kan säga mycket tills dess att jag spelat spelet. Men jag tycker det ser väldigt konstigt ut.


Det var allt jag hade att klaga på. Ser väldigt mycket fram emot spelet och dessa klagomål är absolut inget som gör mig mindre sugen på att spela det. Har ni sett något ni ogillar med Super Smash Bros. till WiiU & 3DS hittills?Taggar: Pokémon, Final Smashes, Nintendo, Super Smash Bros., WiiU, 3ds

« Till bloggen

Kommentarer

Notorious Gamer16 aug 2014q

Final Smash är jag också besviken. Däremot gillar jag Kirby, Pit och Zero Suit Samus nya Final Smash. Gillade Charizard så glad att han är tillbaks. Greninja var requestad av mig då jag älskade han i Pokemon X & Y så awesome att han är med. Fuck Jigglypuff.

The Sign Painter17 aug 2014q

Nintendoguy12:

Final Smash är jag också besviken.


Jag tror många är det om jag ska vara ärlig. Det är så synd att de inte gör om vissa. När jag väljer vilken karaktär jag vill spela så är deras Final Smash en hyfsat avgörande faktor. Man vill ju inte ha en karaktär som man vet att en Smash Ball är bortslösad på :P

Nintendoguy12:

Däremot gillar jag Kirby, Pit och Zero Suit Samus nya Final Smash.


Absolut, älskar de nya :D

Luigi:s nya är också klockren, mycket bättre än hans konstiga gröna bubbla i SSBB.

Nintendoguy12:

Fuck Jigglypuff.


Haha, ja. Det känns som att den enda anledningen den är med i spelen nu är för att den var med i det första spelet :P

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.