Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

The Sign Painter

Registrerad: 7 okt 2009 06:26 Senaste besök: I dag 09:40 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

For Fun! #3

The Sign Painter 3 okt 2014 07:48322 visningarKommentera: 1 !

För cirka två veckor sedan gjorde jag mitt andra inlägg i den här lilla "bildserien" av bloggar (om du inte sett de tidigare två inläggen hittar du det första här och det andra här). Jag frågade efter förslag för att göra fler och fick faktiskt några förslag av HannesL, vilket var mycket trevligt. Jag har gjort så gott jag kan med förslagen och sedan gjorde jag några fler egna påhitt som jag tänkte mig kunde bli bra. Så här är ytterligare en drös med karaktärsmixar från Super Smash Bros. till WiiU & 3DS.Förslag av HannesL: "Något med Olimar"


Förslag av HannesL: "Något med Samus"


Förslag av HannesL: "Toon Link x Yoshi?"


Sedan gjorde jag den här bara för skojs skull [bigsmile] Super Mario spelen skulle sannerligen bli väldigt intressanta om man fick rida runt på en beväpnad ödla!


Det var det! Hoppas ni tyckte om dem och jag hoppas att du blev någorlunda nöjd med hur dina förslag blev HannesL. Om det är någon som har ytterligare idéer/förslag på karaktärer ni vill se eller se kombineras med andra är det bara att kommentera!Taggar: super mario, Linkrio, Yoshi, Linkshi, Lucina, Linkcina, Pacman, MetaPac, Pikmin & Olimar, Pikmin & Mii, Samus, Samuschu, Super Smash Bros. For WiiU & 3DS

« Till bloggen

Kommentarer

HannesL 3 okt 2014q

Mycket snyggt! Kul att du testade, återkommer om jag kommer på något mer förslag!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.