Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

|Berra|

37 Registrerad: 4 feb 2003 12:05 Senaste besök: I dag 19:05 Online: Nej

Kramfors

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Sea of Thieves, dömt att misslyckas?

|Berra|22 mar 2018 15:5666 visningarKommentera: 0 !

Ja efter att ha spelat både betan och final version igår så känns det som att detta spel tyvärr bara kan misslyckas.

Vissa aspekter ur spelet är otroliga, så som hur vattnet och vinden reagerar med skeppet.

Men avsaknaden av närstrider och att man känner sig väldigt ensam om man inte kör i 4 player party där alla kommunicerar med varandra gör att spelet kommer faila hårt och snabbt. Att paras ihop med fransmän och spanjorer känns inte optimalt.

Lägg där till att online fungerar väldigt dåligt med extremt höga pingtider, ja värre än hur det var med Halo 5. Inte många kommer orka spela detta spel efter första månaden, då kommer man känna sig väldigt ensam på det stora havet när alla lämnat skeppet.

Att bara veta hur man ska segla skulle kunna vara ett helt eget spel, känns ibland mer som att Sea of Thieves är en segel simulator snarare än ett piratspel med strider.

Väldigt synd för MS att första intrycken kommer bestå för många spelare, för det här skulle kunna vara ett intressant koncept och en ny typ av spel som saknats på marknaden.

Sea of thieves kommer förmodligen möta samma kommentarer som ett av spelhistoriens största fiaskon: No mans sky. SOT är tyvärr lika innehållslöst som NOMS.

Att gräva med en spade för att hitta en skatt för att köpa något onödigt föremål. Det känns så mycket som NOMS över det hela, förutom att man nu seglar på ett ensamt hav.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.