Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Linus Lekander

Registrerad: 22 nov 2009 10:57 Senaste besök: I går 13:48 Online: Nej

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Ida's (Red) Dream – Pussla mot AIDS

Linus Lekander 5 dec 2014 17:311171 visningarKommentera: 6 !

Monument Valley innehåller inte bara årets mest älskvärda stapel av byggklossar; Det är också en.

Forgotten Shores var inte bara en sällsynt välgjord expansion; Det överträffade också sitt huvudspel.

Detta andra DLC, Ida's (Red) Dream, är inte bara spelets sista kapitel; Det är ett tillägg vars intäkter oavkortat går till en organisation med ambitionen att bekämpa AIDS.

Vi vänder på det.

Ida's (Red) Dream är inte bara ett välgörenhetsprojekt; Det är en fristående del av samma höga klass som resten av årets bästa mobilspel.

Och det är, slutligen, inte bara något som du borde spela någon gång i framtiden; Det finns bara tillgängligt helgen ut.

(Vad nu det ska vara bra för).Taggar: Monument Valley, Ustwo, Idas (Red) Dream, Forgotten Shores

« Till bloggen

Kommentarer

Macca 5 dec 2014q

Jag må vara en casual-gamer nuförtiden, men jäklar vad jag uppskattade det här spelet. Tvekade inte en sekund när Forgotten Shores och Ida's (Red) Dream blev tillgängliga. Hostade upp direkt.

Tror det var i slutet av kapitel fem i Forgotten Shores som jag fick gåshud (du vet nog när) och sen ska vi inte tala om hur mycket jag log när det hela sen ordnade upp sig innan spelet var slut.

Även skönt att Ida's (Red) Dream höll precis lika höga kvalité. Inte för att jag trodde nåt annat, men man vet ju aldrig.

Linus Lekander 5 dec 2014q

Macca:

(du vet nog när)


Nog gör jag det alltid.

Jag blir ständigt lika överraskad av hur finstämt det här spelet är. Det är inte vad hade förväntat mig av Ustwo efter något så utflippat (men också makalöst bra) som Whale Trail.

Sen blir jag förstås nyfiken på vad du menar med att du vanligtvis är mer av en casualspelare. Vilken typ av spel är det du brukar spela, som skiljer sig från detta?

Macca 6 dec 2014q

Linus Lekander:

Vilken typ av spel är det du brukar spela, som skiljer sig från detta?


Jag kanske packar in detta i fel "box" men detta ses väl som mer casual än alla AAA-titlar till konsol och PC. Det jag menar är att jag mest spelar på min Iphone nuförtiden, och i princip aldrig på konsol. Som jag gjorde mycket förr. Inte för att det spelar någon roll.

Vet egentligen inte var jag vill komma. Men mobilspelande ses ju på med himlande ögon av de "riktiga spelarna", och det kan kännas lite löjligt att jag blir så berörd av ett så simpelt (men briljant) mobilspel.

Linus Lekander 6 dec 2014q

Macca:

Men mobilspelande ses ju på med himlande ögon av de "riktiga spelarna", och det kan kännas lite löjligt att jag blir så berörd av ett så simpelt (men briljant) mobilspel.


Tyvärr är det fortfarande så ja. Mobilspelsrecensioner förekommer ju till exempel i stort sett inte, såvida det inte är någon ovanligt uppmärksammad titel det rör sig om.

Fast jag själv vill tro (och jobbar för att) det ska komma att förändras. Människor går miste om alldeles för många bra saker genom att förpassa dem till särskilda fack som det av någon outgrundlig anledning skulle vara sämre eller mindre värt att hålla sig till.

Macca 6 dec 2014q

Linus Lekander:

Människor går miste om alldeles för många bra saker genom att förpassa dem till särskilda fack som det av någon outgrundlig anledning skulle vara sämre eller mindre värt att hålla sig till.


Verkligen. Finns väldigt mycket bra bara man orkar gräva lite bland all skit som finns. För skit finns det ju. Dessvärre har många svårt att se förbi de free to play-spel som uppmärksammas på dåligt (eller bra) sätt, och drar alla spel till smartphones över en kam.

Bra att du jobbar på det! Jag gör så gott jag kan också, och tipsa bekanta om schysta spel till (i mitt fall) Iphone.

Sorry för att jag klottrade ner din blogg med massa långa kommentarer. Ha en trevlig lördag. Funderar på om jag ska dra ner 80 Days ikväll, jag. Verkar mysigt.

Linus Lekander 6 dec 2014q

Macca:

Sorry för att jag klottrade ner din blogg med massa långa kommentarer. Ha en trevlig lördag


Det kan aldrig vara en dålig sak. Detsamma hörrdu!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.