Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Avgrundsvrål

31 Registrerad: 8 maj 2010 20:05 Senaste besök: I dag 01:31 Online: Nej

Solna Timmy Terrorista - avgrundsvral.blogspot.se

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

LUCKA 23

Avgrundsvrål23 dec 2013 15:401208 visningarKommentera: 4 !

Om jag ser tillbaka på det här året skulle jag kunna konstatera att 2013 varit sin egen antites. Och jag skulle haft rätt i den slutsatsen. För även om det började i ett jävligt pessimistiskt avstamp så får jag ändå konstatera att det varit, och fortsätter vara, ett helt fantastiskt år! Ett år som jag aldrig hade bytt mot någonting.

Jag tror adjektivet jag letar efter är nöjd. Mer än nöjd faktiskt. Så om jag i antitesens tecken så här i slutet av årets sista månad skulle ta mig an det här med nyårslöfte så hade jag istället fått göra det motsatta, och istället för att försöka göra en förutsägelse kring förbättrade vanor så tänker jag blicka bakåt och göra ett konstaterande istället: Att inget ändå inte går att förutspå.

Så hur tar jag mig då an det här? För då har jag ju hamnat här i helt fel sinnesstämning. Jo, visst. Julen är fortfarande ett kommersiellt jippo som inte ens är mer existensberättigat än nationaldagen. Men jag stör mig inte på det längre. Så jag lägger Grinch-attityden på hyllan i år (sa jag att året går i antitesens tecken?) Och önskar er alla en jävligt fin fortsättning på året och ett minst lika bra 2014! Och då menar jag det faktiskt.

Från hjärtat. God jul.

« Till bloggen

Kommentarer

Vetotat23 dec 2013q

Mycket snyggt! Gillar speciellt pendeltågsscenen.

kungdavid23 dec 2013q

Läckert! :)

Oregondanne23 dec 2013q

Snyggt! Gillar också pendeltågs-Jacko men Mario Kart-sekvensen fick mig verkligen att dra på smilbanden.

Shiine25 dec 2013q

Shit snygg =D

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.