Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Avgrundsvrål

31 Registrerad: 8 maj 2010 20:05 Senaste besök: I dag 01:31 Online: Nej

Solna Timmy Terrorista - avgrundsvral.blogspot.se

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Badkarsfilosofi

Avgrundsvrål12 jun 2015 02:311504 visningarKommentera: 4 !

Ni vet när man verkligen sätter sig in i något för att försöka förstå det? Vissa kolosser till stoppblock kommer då ibland i ens väg och man försöker förstå hur de tänker. Det visar sig att hela utgångspunkten är fel...De mest nattflummiga tankegångarna har i vissa kretsar kommit att ha blivit kallade badkarsfilosofi. Det finns en story bakom den saken, men på Loading kallas det nog bara The Bullshit Lounge. Följande bit konversation härstammar nämligen därifrån men var för god för att inte fiska upp för att bildsätta.Att ordet badkarsfilosofi en gång myntades har å andra sidan en ganska kort förklaring, nämligen att varje sak har sin plats.En sak man nästan gett upp att försöka förstå är hipsterfrågan. Jag förstår varken uttrycket eller dragningskraften. Hipsters syns ju. Och hipsterism är otrevligt. Men finns det då trevliga hipsters?Om du är intreserad av att träffa folk med större självdistans än självrespekt så har du hittat rätt, för i så fall har jag ett perfekt datingtips åt dig!Det här är Billy. Hon har gått ett steg längre i strävandet efter att försöka förstå saker och uppnå förändring. Hon har rent av själv börjat evolvera sig till samhällsanpassning!

« Till bloggen

Kommentarer

Vetotat12 jun 2015q

Vad är det som hänger ner från taket i bild 4?

Avgrundsvrål12 jun 2015q

Vetotat:

Vad är det som hänger ner från taket i bild 4?


Det finns ett visst mått av inside joke i just det faktiskt. För det är nån form av väggdekorations-krimskrams, nåt halsbandsliknande i större skala, nåt nästan armbandsliknande. Fast det täcker väldigt dåligt faktumet att vi för nåt år sen satte en piltavla där och missade tavlan mer än man bör, så det satte sina spår i form av en massa små hål i betongväggen. Märkena sitter nämligen kvar.

Vetotat12 jun 2015q

Avgrundsvrål:

nån form av väggdekorations-krimskrams


Ah, tolkade det först som ett grillspett, fast på snöre, som fått hänga från taket så länge att en flugsvärm samlats runt det.

Avgrundsvrål13 jun 2015q

Jag gillar fan din tolkning bättre än min! :D

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.