Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Avgrundsvrål

31 Registrerad: 8 maj 2010 20:05 Senaste besök: I dag 01:31 Online: Nej

Solna Timmy Terrorista - avgrundsvral.blogspot.se

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Folkmord och generationsklyftor

Avgrundsvrål12 feb 2016 01:121505 visningarKommentera: 2 !

Hur fan ska han inleda ett inlägg med rubriken Folkmord och generationsklyftor, kan man tänka. Det vet jag inte, kan man då svara. Men om det är nåt jag lärt mig är det att man ska ha rubriker som ger klick. Det är tydligen bra eller nåt. Den här handlar om generationsklyftorna iallafall...Kan det vara så att egot växer med åldern? Jag vet inte, men tiden kanske får utvisa det. Nu ska jag hitta en sån här snajdig övergång till nästa serie. Få se nu... mjölk, det är något man (kanske) lever längre av? Ja, det går skitdåligt att blogga ikväll, give me a break! Den här utspelar sig på mjölkbaren iallafall...Nästa utspelar sig typ nu. Typ.Det värsta är att jag tror grannen ovanför dessutom går i sömnen. Drar fram dammsugaren och går runt och drar omkring den över golvet, flyttar på möbler och nynnar något med mycket whoa whoa. Fast utan att dammsugaren är ikopplad. Mitt i natten också, på småtimmarna! Då måste han väl göra det i sömnen? Aja, så var det en om marknadstjafs också.Det kan ju förstås vara så att han är uppe och moppar om nätterna också? Jag vet inte. Det är ju inte som att han kommer hem packad eller nåt. Utan först brukar det vara tyst, som om han sover, sen upp och nynna och moppa då. Jag vet inte. Kanske är nåt folk gör, som en helt vanlig social konvention. Jag skulle ju faktiskt inte haft en aning. Nu ett par ord om Carl Bildt. När vi ändå håller på.Och på tal om inkompetens! (Den här övergången var faktiskt bra).Ett par längre serier har det blivit med. Den ena av vilka faktiskt är inspirerad av en diskussion som gick i The Bullshit Lounge för en tid tillbaka. Här i en lite mer bakisångestfylld tappning.Entropist, kan man vara det? Som en positiv anarkist. En som faktiskt är övertygad om att allt kommer gå åt helvete tids nog? Den som väntar efter mycket väntar aldrig hela... nä, jag minns inte. Nu bröts lite flödet i bloggtexten här, märkte du också det? Skämmigt. Nå väl, den här handlar om hur man blir rik.Så där nånting.

Ja, det var väl allt för den här gången då.

Vill man kika in för att läsa dessa med flera kan man klicka på http://avgrundsvral.blogspot.se/ för där laddar jag upp allt. Sen så kan man läsa dem utan en massa sånt här mellansnack mellan bilderna också, det är också positivt!

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym12 feb 2016q

Alltid lika omöjligt bra och träffsäkert.

pixel415 feb 2016q

Har inte tid att läsa allt nu, men jag kommer att tänka på hur din tecknarstil såg ut vid tiden då jag läste dig för första gången och hur snyggt den har utvecklats. Serieteckning är konst och ditt handlag är jäkligt bra. Keep it up, Avgrundsvrål!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.