Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Avgrundsvrål

31 Registrerad: 8 maj 2010 20:05 Senaste besök: I dag 01:31 Online: Nej

Solna Timmy Terrorista - avgrundsvral.blogspot.se

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Mitt första blogginlägg på Loading

Avgrundsvrål 2 jun 2016 02:261301 visningarKommentera: 3 !

Första gången jag skrev ett blogginlägg på Loading...

Det var nio år sen.

Och känns typ ännu längre sen än så.

Som typ miljoner av dessa år, nå väl...

Men den handlade om den kvällen, en gång när jag svimmade, helt tuppade av och vaknade av världens jävla seizure där jag flög från hörn till hörn på golvet i panik och inte fattade var i helvete jag var nånstans.

Minns också att inlägget hette "den här skiten kommer bli min död" och, vilket framgick av sista raden i blogginlägget, så handlade det om ett jävla läskberoende. Lärdom: Sockerknarka inte.

Nånstans mellan 10 och 20 gånger sedan dess, under årens gång, har en grej hänt som är lite så där smått kefft på sätt och vis.

Att jag lyckats vakna på natten och flygit ur sängen som en jävla idiot utan att kunna andas, trott att jag ska fan dö på riktigt. Lönlöst försökt kippa efter andan tills jag spytt ett antal gånger och smått blå i ansiktet fått en millitmeter i taget av andan tillbaka precis innan jag totalt svimmat av.

Ja, det har sugit.

Och upprört ett par avgrundsvrål från andra än mig själv under årens gång från folk som haft oturen att bevittna skiten.

Ska erkännas.

I vilket fall...

Eftersom jag, likt så jag ofta hanterat grejer, haft en jag-skiter-i-attityd om saken, och eftersom jag har en överväldigande övertalningsförmåga över mig själv, så har jag lyckats intala mig själv om att det bara varit tillfälligheter. Eller iallafall något som inte kommer hända igen. Att fucka ur en gång kan ju hända vem som helst? Upp emot tjugo gånger. Typ...

Iallafall, eftersom jag på sistone försökt leva aningen mer hälsosamt och droppat lite av skitsamma-attityden kring diverse grejer, som denna grej exempelvis, så kom jag på andra tankar.

Nånstans tänkte jag att fan, ska man ändå vara någorlunda hälsosam så dricker man ju inte läsk? Vilket ändå smakar skit så vafan liksom! Vanor och ovanor ni vet. De få gångerna jag gjorde det då under en tid tänkte jag att men då köper man ändå en light-läsk, eller hur?

Nej, dåååååligt jävla val var det.

Så det fick mig att tänka. Framåt nio år tillbaka i tiden. Och insikten kom ju krypande. Varför fan tänkte jag inte på det tidigare för? Att varenda jävla gång jag varit med om en sån där jävla grej, en sån där man trott att nu är det tamejfan över, att nu dör jag. Nu kastar jag in handduken, jag har tagit mitt sista andetag och det här var allt. Så har varenda gång ändå haft en gemensam nämnare...

Jag har, varje gång, druckit light-läsk. [chocked]

Vad... i... helvete...

Det här kan väl inte vara normalt ändå? Eller? Nej, okej, det kan fan inte vara normalt. Så okej, jag har på bara sista tiden kommit till slutsatsen.

Jag är fan allergisk mot aspartam.

Förbannat jävla mycket så. [shake]

« Till bloggen

Kommentarer

pixel4 2 jun 2016q

Mycket bra. Så här ska ett blogginlägg se ut :)

lonian 4 jun 2016q

Kör på kolsyrat vatten i stället.

Avgrundsvrål 5 jun 2016q

pixel4:

Mycket bra. Så här ska ett blogginlägg se ut :)


Tackar! Jo, att utfärda en varning kan man ju göra iallafall tänkte jag! :D

lonian:

Kör på kolsyrat vatten i stället.


Har börjat inse det, lite som en ny värld öppnas, å andra sidan är typ vad som helst bättre tänker jag.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.