Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

18 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 19:16 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Jag, Nintendo Switch och framtiden!

Notorious Gamer 17 mar 2017 22:04249 visningarKommentera: 2 !

Det är den 17:e Mars idag.

Vilket betyder att idag var det två veckor sen Nintendo släppte uppföljaren till Wii U.

Nintendo Switch

Det är ändå lite sjukt att Nintendo redan har släppt en ny konsol, känns som att jag nyligen skaffade Wii U. Den känns fortfarande rätt så ny. Men jag förstår Nintendo. Det gick verkligen kasst för Wii U och det är tycker vi alla är sorgligt, för Wii U var ingen dålig konsol alls. Den levererade stort. Super Smash Bros. for Wii U, Mario Kart 8, Super Mario 3D World och fler. Jag kommer ihåg när jag skaffade Wii U. Jag bloggade till och med om det. Jag filmade även en Wii U unboxing (Som inte existerar längre). Jag har många minnen med Wii U. Att konsolen dör ut nu, det gör mig inte glad alls. Men aja, nu är Nintendo Switch här och vad kan jag säga.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD var det sista spelet jag köpte till Wii U fysiskt och ett av mina bästa Wii U köp.

Jag gillar funktionerna mer i Switch, älskar att det är en hybrid konsol där man kan spela överallt utan att ha en konsol nära. Själva skärmen är ju konsolen. Jag gillar hur Nintendo tänkte. Joy-consen är dessutom väldigt härligt att hålla, även fast jag använder lilla kontroll saken. Vill ha en Pro Controller men måste tänka mer på min ekonomi nu.

Kontrollerna är sköna och skärmen är fin. Bra att man inte behöver oroa sig över utrymme för man får bara en liten laddningsstation att lägga sin skärm på. Så man kommer klara sig bra, inget oroande över att flytta vissa saker. Jag gillar också att den vänstra joy-con har en liten speciell knapp som tar screenshots. Jag har tagit massor med screenshots från Breath of the Wild (Det enda spelet jag har da såklart) och kommer ta många fler bilder när jag har fler spel. Det är en fin liten funktion och jag är säker på att det är en hel del som har tagit många fina screenshots när dom spelar. Det går även att dela dina screenshots till Facebook och Twitter istället för Miiverse. Det är väldigt härligt det.

När det kommer till Switch och att leka runt med den så finns det inte så mycket att säga där. Konsolen kom nyligen ut så det finns väldigt, väldigt litet att göra där. Du kan titta på dina bilder som du har tagit skärmbild av. Du kan titta lite på eShop. Adda vänner och kolla vad dom spelar eller vad dom har spelat. Det är allt för tillfället. Internet, Netflix och fler funktioner finns inte ännu. Spotify skulle inte heller skada (Och inte jävla Napster). Men jag klagar inte just nu då konsolen nyligen kom ut. Men jag ger Nintendo ett halvår, annars måste något göras fort. Det enda jag kan göra förutom att spela som jag brukar göra när jag är extremt uttråkad, det är att kolla lite på eShop och försöker få lite sug på spel (Har misslyckats fortfarande för har redan Shovel Knight, resten imponerar ej). Man kan bara kolla runt lite på spelen som finns ute och lite info om några uppkommande spel. Det är allt, mer kommer senare såklart.

Min senaste screenshot som jag tog en kvart innan jag började skriva detta

Just nu är det alldeles för tidigt att snacka att Switch är bättre än Wii U, vi får vänta tills fler spel släpps eller fler saker att kunna göra i konsolen. Spelen vill jag prata lite om, just nu finns det inte så mycket spel. Men tillräckligt, det har kommit lite denna torsdag och den förra veckan. Breath of the Wild har jag dessutom spelat otroligt mycket av. Klarat av 92 shrines och inte ens dragit till Hyrule Castle än. Jag älskar verkligen att utforska i spel och speciellt i spel med mycket natur. Så detta är en stor vinst när det är ett Zelda spel med en open world. Breath of the Wild är redan mitt Game of the Year, tror inte nåt annat spel iår kommer besegra det.

Vi har en del uppkommande spel påväg. Super Mario Odyssey släpps under vinter, Mario Kart 8 Deluxe i April, Splatoon 2 denna sommar och av någon anledning så kommer Skyrim iår till konsolen. Nästa år kommer även ett nytt Fire Emblem spel, det finns massor att se fram emot. Det finns även massor med indie spel som är påväg, och jag ser fram emot några. Mest är det nog Yooka-Laylee.

Men spelet jag längtar mest till är Super Mario Odyssey, det Mario spelet vi har längtat efter väldigt länge är äntligen påväg och denna jul också. Detta kommer bli ett fantastiskt bra år. Vi har E3 kvar också så vi kan förvänta oss mer från Nintendos sida men även mer från third-party företagen.

The Elder Scrolls V: Skyrim kommer till Switch, vi får se hur det går för dom flesta har det redan

Hittils har jag inga stora problem med Switch, det är för tidigt för att klaga på att det finns för lite spel eller att det finns för lite att göra. Jag har haft två slags problem med Switch, ena har hänt kanske två gånger och andra har hänt... inte så ofta men att det har hänt mig två gånger är bara rätt så surt. Ett är att två gånger har det hänt att jag har lagt skärmen i docken men det kom inte upp nåt på teven. Jag behövde då dra av kabeln... efter mitt tredje försök. Men det är inget jättestort problem jag har. Mitt största jag har haft är nog vad det flesta har klagat på. Att den vänstra joy-conen har förlorat sin synkning. Ja, det har även hänt mig och det är verkligen irriterande. Det krävdes att jag stängde av systemet och öppna den igen några gånger för att den vänstra ska funka igen. Detta är vad som stör mig mest med konsolen, annars är jag fine och längtar efter vad Nintendo har att erbjuda till konsolen.

Adda mig gärna: SW-0856-6526-9394

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

En riktig skön grej att göra är att stoppa in joy-consens så man kan köra från skärmen eller kontrollen.

Wii U och min historia!

Notorious Gamer 24 feb 2017 21:38446 visningarKommentera: 0 !

Det är helt sjukt om man tänker efter, Wii Us tid är redan över och nästa vecka släpper Nintendo deras sista spel till konsolen. Det är verkligen synd att konsolen nu kommer dö ut och bli ersatt av Nintendo Switch. Känns som att det var nyligen Wii U kom ut. Jag vill inte glömma bort Wii U så jag tänker berätta min lilla story om konsolen. Från början till idag. Det som betyder en del i livet för mig. Jag gjorde även en liknande blogg 2012 när Wii U var påväg och Wii skulle dö ut.

Okej, när Wii U annonserades under E3 2011. Jag kände lite hype där. Den där hypen vart lite stor när ett Zelda tech demo visades upp. Men hypen dog ut lite när jag fick reda på att det inte var ett nytt Zelda spel. Detta var samma år som vi väntade på Skyward Sword så två Zelda 3D spel tror jag vi inte skulle orka bli hypeade samtidigt.

När Wii U visades upp igen under E3 2012, Jag gillade vad jag såg. Även om alla spel inte imponera så gillade jag konsolen redan då. Dessutom visades Pikmin 3 upp då. Så jag var lite hyped då också. Nej, jag var faktiskt väldigt taggad på systemet. Som tur samma år så fick jag chansen att testa konsolen under Gamex 2012. Nintendo Land, Pikmin 3, ZombiU, New Super Mario Bros. U, Rayman Legends. Fyfan va jag hade roligt då. Det är fortfarande den Gamex jag kommer ihåg mest av alla. Jag blev fruktansvärd sugen på Wii U då. Men lilla jag hade inga pengar och var tvungen att tjäna ihop några. Jag sålde då mitt Wii och alla spel för runt 2500 spänn.

Det här var minnen

Sen kom den dagen tillslut, den 18:e Juni 2013 så kom dagen jag hade längtat efter. Dags att fixa mitt nya Wii U. Jag lovade min kompis att jag skulle ringa han när jag skulle köpa den och vi träffades då. Jag drog först till Gamestop för att köpa New Super Mario Bros. U och senare mötte jag upp han i Webhallen för att hämta en svart Wii U med Arkham City, Wii Remote och Nunchuk. Vi fick skjuts hem till mig. Vi filmade även en unboxing som lades upp på hans Youtube konto. Däremot så har vi bestämt för att ta bort alla videon vi gjorde då vi sen blev missnöjda över dom. Skakiga kameror, dåligt skådespeleri, det var pinsamt att se allt. Så om jag kunde så skulle jag visa videon men den existerar inte längre.

Under hela det året så var det mycket Wii U. Jag skaffade The Amazing Spider-Man några månader senare men bytte snabbt bort det. Det var inte tills Wind Waker HD där jag köpte ett spel jag var taggad över till systemet.

Jobbigast var nog när jag fick spelförbud runt slutet av November till början av jullovet i 9:an. Detta var otroligt jobbigt för Super Mario 3D World hade nyligen kommit ut då. Men mina betyg var inte dåliga alls så jag fick tillbaka allt. Jag fixade även Assassin's Creed IV: Black Flag under lovet. Det blev snabbt en personlig favorit.

Favorit spelet i Assassin's Creed serien

Nu kommer vi in till 2014 och just detta år gör så jag blir extremt glad. För 2014 var mitt år, jag var väldigt glad det året. Okej, kanske inte det 100% bästa året men vilket år jag hade. Men tyvärr startades 2014 dåligt för mig. Dom två första månaderna gjorde mig otroligt deprimerande (Jag tänker inte skriva detta här). Jag hade det jävligt svårt då. Men det blev bättre ju senare tiden gick. Det blev även ett bättre år för mig och mitt Wii U. Massor med skojiga spel som fixades det året. Gameboy Advance Virtual Console spel blev tillgängliga och Mario Kart 8 kom ut en månad senare. Det var väldigt härligt när sommaren kom, ta det lugnt i värmen och spela även det med. Jag fixade Child of Light den sommaren och rekommenderar spelet starkt. Jag fick dock lite tid senare eftersom jag hade ett sommarjobb då. Jobbade i min gamla skola och hjälpte till att städa och möblera om. Pengarna gick till en sprillans ny Samsung Galaxy S5 (Idag har jag en S7 Edge). Sommaren 2014 var nog den bästa sommaren. En hel del bad, sol, spel, ny mobil och även Guardians of the Galaxy som kom ut då. Och året skulle fortsätta vara bra, inte bara för att jag började gymnasiet (I ettan var jag jävligt social. Idag, är det fortfarande men inte lika mycket. Tappat en hel del kontakter från många) men för under hösten kom Super Smash Bros. for Wii U ut. Vi visste inget om Zelda: Breath of the Wild då förutom att det var open world så jag var mycket mer taggad för Smash Bros. När jag skaffa det så golva det mig totalt. Helvete va spelet är så bra. Det finns så extremt mycket att göra. Musiken, banorna, trophys. Helvete, kunde inte sluta spela. Så ja, 2014 var det bästa året för Nintendo på väldigt länge.

Det bästa spelet till Wii U... hittils

2014 var ett fantastiskt år men direkt efter så sjönk det djupt efter det. Ny DLC till Smash Bros kom ut och såklart fixa man det. Men annars var 2015 ett tråkigt år. Splatoon kom ut men jag fixade tyvärr inte. Jag hade ingen hype till det. Senare kom Super Mario Maker ut. Det enda Wii U spelet jag köpte det året. E3 2015 sög dessutom. Ingenting imponerande, visst visades Super Mario Maker och Starfox Zero... men bara en var väldigt skoj att spela. Så jag kan säga 2015 var året då jag började spela väldigt lite Wii U.

2016 var mycket värre, definitivt mycket värre. Precis som 2015 så köpte jag bara ett spel. Twilight Princess HD tillsammans med Wolf Link amiibo. Jag fick även Bayonetta och Bayonetta 2 samma dag. Anledningen till att 2016 var värre, det var pågrund av knappt några spel att se fram emot det året. Breath of the Wild blev försenad till 2017 och skulle även komma till Switch. Så 2016 så fick Starfox Zero, Twilight Princess HD och Paper Mario: Color Splash. Jag köpte bara en och vägrade köpa dom andra. 2016 var ett väldigt svagt år och det var då jag började spendera mindre med Wii U efter Smash Bros DLCn och Twilight Princess HD.

Fortfarande ett fantastiskt spel

Nu är vi här, 2017. Jag är 18, snart 19 år. Nästa vecka släpps Switch och Zelda: Breath of the Wild som även kommer till Wii U. Så det enda Wii U användarna kan se fram emot iår är Breath of the Wild. När jag har min Switch så försvinner mitt Wii U. Min syster har fixat en lägenhet till sig själv och vill ha mitt Wii U nu när Switch kommer. Så den kommer inte försvinna helt från mig, blir jag sugen på Smash Bros så drar jag bara dit. Switch kommer vara i mitt rum och jag ser fram emot att få snacka om spelen här på Loading. Har jag tur så får jag Switch och Zelda på release. Annars får jag vänta.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Mars 2017 så är det dags!

Topp 10 spel jag ser fram emot!

Notorious Gamer 18 jan 2017 21:50754 visningarKommentera: 0 !

Hade tänkt att göra denna blogginlägg runt början av året men ville vänta tills Nintendo hade sin Switch presentation. Så 6 dagar senare och nu är jag redo att ranka 10 spel jag ser fram emot. Let's go.

10. Arms
Konsol: Nintendo Switch
Release: Q2 2017

Jag var lite skeptisk först men sen såg jag lite gameplays på detta. Det ser faktiskt ut att vara ett festligt, roligt spel. Roligt koncept och fina karaktärer. Vem vet, om ett nytt Super Smash Bros kommer så kanske vi får se Spring Man som en karaktär. Hur som helst, Arms är något jag planerar att skaffa. Sålänge det har online multiplayer så blir det givet köp.

9. For Honor
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 14:e Februari 2017

Ubisoft är kanske inte det bästa företaget men dom kan verkligen överraska en. Jag fick tillgång till alphan av detta spel för några månader sen och jag gillade det. Jag var lite sämst men det är inget jag kan klaga på, suger jag så får jag försöka bli bättre. Men av dom matcherna jag körde, jag hade det väldigt roligt och jag tror att folket också kommer få uppleva mer skoj när spelet är ute. Detta är inget jag planerar att fixa direkt, men spelet finns i mina tankar och ett framtida köp är möjligt.

8. Yooka-Laylee
Konsol: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 11:e April 2017

Banjo-Kazooie var tyvärr inte ett spel jag växte upp med, faktiskt så har jag bara kört spelet 1 gång under mina 18 år i livet. Och ja, jag ångrar att jag inte har fått chansen att uppleva spelet helt från början till slut. Men jag ska försöka att göra det och kanske inte en bra början men jag vill verkligen starta med Yooka-Laylee. En spiritual successor av spelet och vad det jag har sett, ser ut som ett färglad spel som många unga kommer gilla men mest fans till Banjo-Kazooie. En bra tid för fansen.

7. Agony
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: Februari 2017

Jag har en känsla att nångång i spelet så kommer det komma en stund där man skiter på sig av rädsla. Spelet ser så makalöst ut, så läskigt. Tänk er, en själ som försöker ta sig ut från helvetet. Jag skulle vara jävligt rädd om jag var i den situationen (Jag är inte så himla religiös så kan inte säga om helvetet finns eller ej). Agony ser ut att vara ett spel som kommer vara värt ens tid att utforska. Rädd hoppas jag att jag blir, vad är en survival horror annars?

6. Red Dead Redemption 2
Konsol: Playstation 4, Xbox One
Release:Q3/Q4 2017

Jag funderade på att ha spelet på topp 5 men har inte sett så mycket av det samt ingen PC release (Än) så kan inte ha det högre än tyvärr. Men det hindrar inte från att ha med spelet i listan. Red Dead Redemption var ett sånt sjukt roligt jävla spel, så nära gränsen på att vara bättre än GTA V. Hypen till tvåan är stor men den kan bli större om en PC version annonseras. Men tillräckligt högt för att vara nära ettan.

5. Mass Effect: Andromeda
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 23:e Mars 2017

Jag har/ägt alla 3 spel i serien varav dom två första har jag inte klarat av och den tredje bytte jag efter att jag klara av det. Men det är en enorm hype för Andromeda och jag förstår det. Nya karaktär, ny story, allt. Sci-fi på hög nivå kommer det bli. Dags att man sparar pengarna... inte jag då jag har Switch att spendera men detta tror jag kommer ej svika. Ett köp nån dag blir det såklart.

4. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 7:e Mars 2017

Spelet är enormt och jag är imponerad. Ser ut som att vara ett sjukt roligt spel att utforska. Inte det största fanet av Tom Clancy produkterna men jag gillar verkligen spelen. Och Ghost Recon Wildlands är något jag längtar att få testa nångång. Ser så fruktansvärd kul ut och det tror jag också att det kommer bli... även om det är Ubisoft. Haft hypen sen dag ett och jag är så himla glad att spelet blir av.

3. Super Mario Odyssey
Konsol: Nintendo Switch
Release: Q4 2017

Första reaktionen när jag såg trailern var nog som alla andra: WTF?!?. Vissa tog det positivt för att det är likt dom gamla Mario 3D spelen. Vissa gillade inte idén med att Mario är i en Mushroom Kingdom version av New York. Jag tog allt väldigt positivt. Jag är enormt taggad för detta, aldrig vart det för ett Mario spel. Open world sandbox Mario spel. New York, skogar, öknen, fler. Det kommer vara ett härligt år för Switch ägarna för jag kommer definitivt skaffa detta dag ett. Enormt taggad för detta.

2. South Park: The Fractured But Whole
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: Möjligt Q1 2017

South Park gänget satte en fullpottare med Stick of Truth. Ett South Park spel som känns som ett South Park avsnitt. Men vi själva får avsluta avsnittet... eller filmen. Så jag är enormt taggad för uppföljaren. Jag visste att dom skulle leka superhjältar om en uppföljare hände. Och avsnitten med The Coon & Friends är otroligt. Jag är ett väldigt stort South Park så det är såklart att jag ser fram emot detta. Stick of Truth dessutom var ett av mina favo spel 2014.

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Konsol: Nintendo Switch, Wii U
Release: 3:e Mars 2017

Nummer ett är också det enda spelet som kommer till Wii U, spelet som släpps samma dag som Nintendo Switch, spelet jag har väntat sen 2011 när Wii U visades upp, spelet vi många har väntat på. Breath of the Wild ser så jävla sjukt ut. Ett enormt open-world Zelda spel. Och det är inte linjärt denna gång. Jag är jävla hyped för detta, har vart det sen E3 2011 när det där Zelda tech-demot visa. Allt ser så fantastisk ut, survival delarna, combats, allt. Jag vill ha det så badly. Väntat för länge, men snart får jag tag på det tillsammans med Nintendo Switch.

Det var allt, va ser ni mest fram emot? Skulle gärna vilja veta. [bigsmile]

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Loadingkalendern 2016 - Lucka 17

Notorious Gamer 17 dec 2016 12:37822 visningarKommentera: 0 !

Jag är inte den som firar något. Jag firar inte påsk, jul, inte ens nationaldagen (Menar då att jag inte gör det traditioner man har dagarna man firar dessa). Ändå kan jag säga att jag älskar julen och påsk. Julen så får man se massor med fina juldekorationer och påsk så blir det härligt ute plus min födelsedag.

Så med denna blogg så tänker jag göra någonting väldigt många gör just denna månad. Nånting jag har längtat att göra sen början av året faktiskt och senare bestämde att släppa ut allt under min lucka. En lista på vad som har varit mina favorit album iår. Så jag hade tänkt att med hjälp av min spellista Sinnesro på Spotify och lite soppa så ska jag med en liten förkylning äntligen gör en sista lista på mina 11 favoritalbum iår. Så denna lucka så ska jag ranka mina 11 favorit album iår. Detta är studioalbum så räknar inte livealbum, samlingsalbum, mixtapes och allt annat som inte räknas. Inte ens EP album. Så tyvärr ingen Coloring Book av Chance.

11. The Life of Pablo
Kanye West
Tre favoriter: Famous, Ultralight Beam, Father Stretch My Hands Pt. 1

Vi fick vänta 3 år men äntligen fick vi Yeezys nya album. Tyvärr är detta långt ifrån hans bästa. Men jag är inte så värst besviken. 20 låtar, dom flesta är 3 minuter eller mindre. Vissa låtar är så pass catchy att albumet är med i listan och Ultralight Beam är nog ett av årets finaste låtar (Som jag har hört). Albumet kändes inte klart när den kom ut, in fact så gjorde Kanye en hel del ändringar. Men nu är den 100% komplett och går att njuta av helt idag.

10. Blank Face LP
ScHoolboy Q
Tre favoriter: THat Part, Str8 Ballin, By Any Means

ScHoolboy Qs Blank Face Tour var inte min första konsert men det var den första konserten jag drog till där artisten inte är från Sverige. Och jag är fortfarande amazed än idag. For fuck sake, helt från ingenstans så ville han övertyga Kendrick Lamar att komma till Sverige genom att uppträda Alright och m.A.A.d city så vi kunde hypea. Like shit, det var episkt. Men nog med det, Blank Face LP är lite mer annorlunda än hans förra. Jag ser det som hans bästa skiva. Albumet känns så cinematisk, som att det är en filmsoundtrack. Jag älskar verkligen det.

9. Farewell, Starlite
Francis and the Lights
Tre favoriter: Friends, See Her Out (That's Just Life), It's Alright to Cry

Detta är nog listans minst omtalade album, också listans minsta album då jag inte tror det är så många som vet om det. Det borde folk för detta album var mer än bra, det var ett jävla liv man fick av detta album. Den var fin, den finns där för en, den vet vad som behövs för att vi ska bli glad. Francis and the Lights album är så himla fin och vi får se om hans nästa besegrar det. Förövrigt, om du behöver musik som gör dig glad, du har denna skiva.

8. "Awaken, My Love"
Childish Gambino
Tre favoriter: Redbone, Me and Your Mama, California

Jag älskar Donald Glover, han kan rappa, sjunga, dansa, skådespela, skriva och göra stand-up. Definitivt en magnifik underhållare. Men när jag hörde albumets första singel "Me and Your Mama" så blev jag orolig över hans nästa album då det inte skulle bli ett rap album. Jag blev förvånad när jag hörde hela för det är hans bästa album. Den var ju underbar, låter som nånting som kom ut runt 70-talet. Det bevisar ännu mer vilken fantastisk talang Gambino har när det kommer till att sjunga.

7. Malibu
Anderson .Paak
Tre favoriter: Am I Wrong, Room In Here, Celebrate

Första gången jag lyssna på Anderson .Paaks låtar och älskade det direkt. Jag trodde helt ärligt inte att albumet skulle bli nominerad till en Grammy men den blev det och jag är glad över det för Malibu är sjukt skön att lyssna på. Hip-hop men även R&B och lite soul. Jag visste att albumet skulle bli ett av årets bästa och fortfarande är den det. Vi kan se fram emot fler projekt från Paak för nu är han del av Dr. Dres Aftermath där även Eminem och Kendrick Lamar finns.

6. Starboy
The Weeknd
Tre favoriter: Starboy, I Feel It Coming, Sidewalks

The Weeknd släppte ett album förra året och ett iår. Jag gillade den här mer än den förra. Helvete vilka beats, helvete vilka låtar, helvete vilken röst. Han låter seriöst som Michael Jackson i I Feel It Coming. Jag förväntade mig bara ett bra album, inget mer. Istället fick nånting så himla underbart. Starboy (låten duh) är nog ett av årets bästa låtar enligt mig och får bara inte nog av den. The Weeknd var fantastisk iår. Plus så har han en ny frilla.

5. Blackstar
David Bowie
Tre favoriter: Lazarus, Blackstar, I Can't Give Everything Away

Albumet har mött många fantastiska album iår men 4 av dom gillade jag mer än detta. David Bowie avled tyvärr redan i början av Januari. Och det gör ont att vi förlora han bara sådär. En legend vi alltid minns. Han lämnade oss med hans sista album som blev ett mästerverk redan. Blackstar är lite mörk då och då och jag älskar det. Lazarus är konst, låten och speciellt musikvideon. Också tagit inspiration av Kendricks To Pimp A Butterfly. Bowie dog som en legend och sa farväl med ett mästerverk.

4. 4 Your Eyez Only
J. Cole
Tre favoriter: Deja Vu, Immortal, 4 Your Eyez Only

J. Cole förtjänar mer attention än vad han får. 2014 Forest Hills Drive är underbar och hans starkaste album. Han släppte ett nytt album för en vecka sen (Vilket gör albumet till det senaste släppet på listan) och jag är imponerad stort. Cole berättar så bra stories. Han släpper dessutom inte singlar, mest för att han vill att alla ska uppleva musiken från början till slut. Cole är ett av denna generations bästa rappare, den jag älskar så himla mycket tillsammans med Kendrick Lamar och Earl Sweatshirt. 4 Your Eyez Only blev inte hans bästa album... så nära till och med. Beatsen är inte för att vi ska bli hypeade. Beatsen är till för texten (Duh) , det jag gillar mycket med Cole nu. Han fokuserar en hel del på sina texter. Dom är mer viktiga än hans beats.

3. Blonde
Frank Ocean
Tre favoriter: Nikes, Self Control, Pink + White

Frank Ocean överhuvudtaget var inte borta i 4 år då han har i dom senaste åren efter sitt debutalbum vart med i album som Doris, Beyoncé, The Life of Pablo, Wolf och mer. Men själva hans musik hade vart tyst sen 2012. Så om vi väntar 4 år på han, vad får vi? 2 album, nån slags tidning eller pop-up shop (Kommer inte ihåg) och han har startat sin egen label vid namn Boys Don't Cry. Blonde jobbade han med så jävla länge och vi fick ett nytt mästerverk av Odd Future medlemmen. Inte bättre än channel ORANGE men den var fruktansvärt fin att lyssna på. Älskade den grovt.

2. We Got It From Here... Thank You 4 Your Service
A Tribe Called Quest
Tre favoriter: We The People, Solid Wall of Sound, Dis Generation

A Tribe Called Quest gjorde det tillslut, dom släppte sitt sista album efter 18 år. Phife Dawg är som tur med då han avled tidigt iår. Jag är glad att denna skiva blev av för fyfan va grym den är. Dom avslutar med ett till mästerverk (Dock har jag hört att A Tribe Called Quest ska fortsätta med musik). Jag ser A Tribe Called Quest det bästa hip-hop gruppen tillsammans med N.W.A och Public Enemy så blev lycklig när man fick höra nyheten om ett nytt album. Jag blev inte besviken. Albumet är super.

1. Lemonade
Beyoncé
Tre favoriter: Freedom, Sandcastles, Daddy Lessons

Beyoncé vet hur man överraskar någon och hon lyckades igen genom att från ingenstans släppa Lemonade till Tidal. Albumet finns inte överallt så finns ej på Spotify. Så jag längtar tills det kan komma där. För vill att alla ska njuta av Queen Bs nya album som blev hennes bästa. Så fruktansvärt starkt album om otrohet och rasism. Beyoncé är väldigt seriös här. Hon får också hjälp från Kendrick Lamar, The Weeknd, Jack White och James Blake och allihopa gör ett fantastisk jobb. Freedom är dessutom årets bästa låt enligt mig. Beyoncé hade ett jävla år iår och jag tror att hon aldrig kommer glömma sina höjdpunkter iår. För jag är tvek över att hon släpper ett bättre album i framtiden. Lemonade... är så himla fantastisk, det bästa albumet jag har hört iår.

Det var det jag ville dela med, god jul på er allihopa och vi ses med fler bloggar år 2017 (Jag har snart vart medlem i 7 år, kan ni fatta det? [surprised]). Men nu är denna lucka klar så kan nu njuta av min soppa hahaha.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Nintendo Switch... Nintendo gör ännu en switch!

Notorious Gamer 23 okt 2016 13:551356 visningarKommentera: 9 !

Om ni inte fattar rubriken, menar då att Nintendo alltid gör förändringar på sina konsoler. Wii hade motion controls, Wii U hade en fet gamepad och Switch har en tablet.

Det hände äntligen, Nintendo avslöjade tillslut NX. Deras nästa konsol. Ryktena stämde, konsolen skulle ha en slags tablet som kontroll och man använder inte skivor denna gång.

Switch är Nintendos konsol och avslöjades i Torsdags (Samma dag som Rockstar släppte teaser trailer till Red Dead Redemption 2). Med tanke på att konsolen släpps i Mars och att det inte avslöjades på E3 så trodde man att konsolen inte skulle hinna i tid till release samt att folk blev otroligt irriterande. Men nu har Nintendo avslöjat den, borde vi stänga av all hype?

I princip så borde vi fortsätta hypea ändå. Trailern dom släppte visa bara vad man kan göra med konsolen och olika sätt man kan spela. Det var allt, vi har ingen information om priset, alla spel som ska komma (Några spel har bekräftats), tredje parts spel och fler.

Precis som Wii U så behöver du inte teven för att spela, detta är dock lite mer annorlunda.

Okej, nu snackar vi lite om spelen. Vi har ett Sonic spel bekräftat, Breath of the Wild, Just Dance och mer. På trailern fick vi se Breath of the Wild ja. Men vi fick även se ett Mario spel i 3D. Inget är bekräftat, vi vet inte om detta är nästa spel eller bara en tech demo för att visa spel till konsolen. Vi fick också se nånting som lika Mario Kart 8. Denna gång var King Boo en spelbar karaktär. Detta kan vara ett nytt Mario Kart eller så kanske det kommer en tredje DLC pack. VI får låta tiden flöda.

Det som överraska mig en hel del (Som senare kom ut att det inte är helt bekräftat) är The Elder Scrolls V: Skyrim - Remastered till Switch. Vi fick se några scener där en person spelar Skyrim på Switch. Vi trodde att Skyrim bekräftades men Bethesda sa senare att det inte är 100% bekräftat. Men Bethesda ska ändå göra spel till Switch och jag är såklart jätte taggad.

2011s största spel kan komma till Switch eller inte... vet dock inte om jag vill se ett 5 år gammalt spel två generationer senare

Nintendo Switch har vi bara sett i tre minuter men jag är ändå sjukt intresserad. Hur funkar den? Vad kan man spela? Förutom att spela spel, vad mer kan man göra? Jag är villig att kunna allt man kan när det är möjligt. Nintendo kanske gör rätt denna gång. Vi får se hur det går när konsolen släpps. Vi kommer ihåg när Wii U skulle ha fet tredjepart stöd men det räckte knappt i två år. Wii U är dött även fast den borde fortsätta leva nu. Det är för tidigt för att glömma bort den.

Wii U var en fantastiskt konsol och även om Breath of the Wild ska komma till den så är det försent för att rädda den. Men Wii U gjorde sitt bästa.

Du var inte så stark men du gjorde ditt bästa, tusen tack för Super Smash Bros. for Wii U. Det bästa spelet du hade!

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Tidigare inlägg

1 2 3 4 5 ... 7 | nästa | sista

Sex år!

18 sep 2016 11:182

Sex år Sex jävla år har gått sen jag joinade Loading.se Och helvete...

No Man's Crysis och tv-spelens kaos!

4 sep 2016 12:141

Hypen till No Man's Sky var enorm. Och då menar jag väldigt...

Pokémon GO f*ck yourself!

18 jul 2016 02:062

För det första, förlåt för rubriken. Jag har så sjukt kul med detta...

Mina elva favoritalbum!

3 jul 2016 00:565

Musik... musik... musik... Utan musik så skulle jag inte leva, alls....

E3 2016, Tummen upp och Tummen ner!

19 jun 2016 10:180

Och nu är E3 äntligen över för iår och vilken show vi fick....

The Legend of Zelda Wii U... NX

27 apr 2016 16:0618

Då vart det bekräftat, NX släpps Mars 2017 och att det är en...

18 år och stannar!

2 apr 2016 11:4112

Det här är en bild på en medlem... okej, det är jag. På den tiden var...

Mina fem favorit easter eggs

27 mar 2016 15:573

Guess who's back? Back again, Notorious is back. Tell your...

Notorious Gamer - Best of 2015!

19 dec 2015 11:480

Och snart är 2015 äntligen över, det har vart ett rätt bra år för...

Loadingkalendern 2015 - Lucka 12

12 dec 2015 00:001

2015 är då äntlingen snart över. Vi har fått bra spel, några som inte...

När Nintendo gör en förbättring!

14 nov 2015 16:495

Varje sommar så startas nånting som heter E3. Alla gamers vet vad det...

The Legend of Zelda till Wii U, vart är du?

24 okt 2015 18:196

Kommer ni ihåg E3 2011? Året då Nintendo visade upp Wii U. Vi...

Dom 5 bästa rapalbumen!

20 aug 2015 20:330

Hip-Hop (Eller rap som man kan kalla det) är en musikgenre som inte...

Det perfekta albumet!

13 aug 2015 14:181

Vet att jag har varit borta ett tag, har varit upptagen och vart...

Topp 10 spel E3 2015!

18 jun 2015 20:472

Och that's a wrap för E3 2015. Allihopa bjöd på bra spel, och sen har...

Dom 10 bästa banorna från Super Smash Bros. for Wii U!

7 jun 2015 15:132

Nån vecka efter releaset av Super Smash Bros. for Nintendo 3DS så...

Tankar kring E3 2015!

16 maj 2015 15:291

Det är Maj, 1 månad kvar tills E3 rullar igång. Massor med nya spel...

Jag gillade Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance), varför?

2 maj 2015 17:515

Iår på Oscarsgalan så vann filmen Birdman: Or (The Unexpected Virtue...

Topp 10 bästa Mario Kart 8 DLC banorna!

25 apr 2015 14:354

Nu har båda DLC packen äntligen släppts till Mario Kart 8. Dom är...

Topp 10 favorit rappare!

11 apr 2015 19:431

Jag lyssnar på en hel del raplåtar, jag älskar rap. Jag kan inte...

1 2 3 4 5 ... 7 | nästa | sista