Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 14:17 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Mitt spelår - Part I

Notorious Gamer 8 maj 2018 19:0954 visningarKommentera: 0 !

Det är så skönt med vår även fast det är varmt som fan nu. Kan nu sitta ute, njuta av solen, lyssna på nya Post Malone, nya J. Cole, nya Saba, nya Mount Eerie etc etc. Men såklart har man spelat denna vår... inte bara våren utan också hela året. Så jag tänker skriva lite om dom spel jag har spelat iår. Både spel som kom ut iår eller innan det.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
Konsol: PC (Testat), Playstation 4

Mitt GOTY hittils (För tidigt dock med listor såklart) och spelet jag har njutit av mest iår. Ni no Kuni II är ett fantastiskt spel, snyggt och verkligen jättekul. Man fastnar verkligen för spelets story och karaktärer. Måste även älska musiken och den Studio Ghibli känslan man får.

Bayonetta + Bayonetta 2
Konsol: Nintendo Switch (Testat), Wii U

Jag har båda till Wii U men orkade aldrig köra. Så jag gav Switch porten en chans och gillade det. Första Bayonetta var dope som fan men Bayonetta 2 är såååå mycket bättre enligt mig. Klarade två på kortare tid och det var enklare än ettan men jag hade så mycket roligare med tvåan än ettan. Det var verkligen ett jävligt roligt spel. Love it.

CHUCHEL
Konsol: PC

CHUCHEL är ett pusselspel från företaget bakom spel som Samorost spelen, Machinarium och fler. Det är alltså ett pussel spel vi snackar om. Verkligen ett mysigt spel, mysiga figurer och ah. Bara ett mysigt spel. Väldigt, väldigt kort spel men jag njöt av det.

Kingdom Come: Deliverance
Konsol: PC (Testat), Playstation 4, Xbox one

Spelet är verkligen jättebuggigt, verkligen buggigt. Men jag njöt ändå av spelet... från början. Nu stör jag på buggarna så jag slutade spela men under tiden jag spelade så hade jag skoj. Jag kan inte neka att världen är snyggt. Stort och kul att utforska. Frustrerande spel men kan vara skoj då och då.

PlayerUnknown's Battlegrounds
Konsol: PC (Testat), Xbox One

Matcherna kommer och går, ibland går det inte för jag suck ass i spelet och bara vunnit en gång. Det är superkul med sina vänner, det är garanterat. Det var allt.

Danganronpa: Trigger Happy Havoc
Konsol: PC (Testat), Playstation Portable, Playstation Vita, Playstation 4

Jag älskar spel med story så såklart var jag tvungen att testa. Fick spelet som födelsedagspresent så skönt. Jag kan säga att jag inte har vart såhär inne i ett spel med story sen typ Witcher 3 eller Batman: Arkham Knight. Danganronpas story är extremt underhållande, karaktärerna är intressanta och... ah. Class trial är fan extremt men kul. Grymt spel, uppföljarna och spin-offen kvar.

Assassin's Creed: Origins
Konsol: PC (Testat), Playstation 4, Xbox One

Detta var det första spelet jag spela under 2018. Just för jag började med spelet två-tre dagar innan nyårsdagen. Jag njöt av det verkligen, har tredje DLC:et kvar att spela klar men 114h av skoj. Inte bästa spelet i serien men en höjdpunkt verkligen. Otroligt kul.

SUPERHOT
Konsol: PC (Testat), Playstation 4, Xbox One

Det här är ett coolt spel. Tiden stannar när man står still men rör man sig så rör tiden på sig. Riktigt coolt, riktigt udda, riktigt roligt spel. Challenges gör det dessutom mycket roligare och mer värt ens tid att fortsätta.

2018 är långt ifrån över och det finns massor påväg. Jag ser fram emot det.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Mysig låt från Ni no Kuni II

Fem fakta om mig!

Notorious Gamer 8 mar 2018 15:22534 visningarKommentera: 2 !

Jag har vart medlem i denna sida i snart... ah 8 år, helt sjukt. Jag blev medlem som 12 åring (Känd förr som Nintendoguy12) och om en månad är jag 20 år. Mycket har förändrats sen dess verkligen.

Vad jag vill nu är att dela med fem grejer om mig. Mest grejer jag inte har pratat så mycket om. Nu kör vi:

Jag älskar pusselspel
Normalt spelar jag jättemycket spel med mycket action eller mycket äventyr där poängen är att göra många quests. Men bortsett från det så är pusselspel min favo genre.

Jag älskar Portal, jag älskar Tetris, INSIDE är en av mina favorit spel och jag älskar Amanita Design (Som nyligen släppte det gulliga spelet Chuchel). Jag älskar spel där syftet är att du ska lösa något för att ta dig vidare. Portal är ett fantastiskt exempel eftersom du ska ta dig igenom ett rum med hjälp av en pistol som skjuter en blå och gul cirkel som blir till en portal.

Rekommenderar INSIDE starkt.

Rocky var det som inspirera mig till det jag vill bli i framtiden
Om man känner mig så vet man att jag är en filmälskare. Har studerat det två gånger och planerar att studera mer.

Vad inte så många vet är att filmen som gjorde mig intresserad till detta yrke var just Stallones pärla Rocky. Inte bara filmen inspirera mig utan historian bakom skapandet och efter filmen. Rocky inspirerar mig och jag vill nu själv jobba som en filmregissör samt manusförfattare. Mitt största mål i livet är att iallafall få en film på bioduken där det står Directed by Hasan (Efternamn avslöjas inte

En av dom bästa filmerna.

Gick på GUC (Grafiskt Utbildningscenter)
När det kommer till gymnasium så fick jag min utbildning från GUC (Som nu heter UEG). En skola för dom som vill plugga speldesign, film, teater, foto och mer.

Själv gick jag på speldesign och har fortfarande kontakt med en hel del från klassen efter studenten. Det var ingen dålig skola, vissa lärare var faktiskt duktiga på att utbilda. Andra gjorde det inte bättre. T.ex hade vi en lärare som sjukanmälde sig en hel termin av någon anledning. Han var varken sjuk eller hade något problem. In fact så såg vi han rätt ofta i skolan men aldrig på våra lektioner. Att klaga hjälpte inte heller.

Vår speldesign lärare... han var inte jättedålig. Han vet vad han gör men han är själv inte en lärare och dessutom gör han det svårt för oss. Inte svårt att man inte fattar så man måste be om hjälp. Svårt menar jag att när vi kodar så skriver han sjukt snabbt så man inte hinner med och sen inte får kolla om så man missar helt vad man gör. Väldigt många hade svårt med detta och väldigt många från den klassen gav upp med att försöka bli speldesignare. Som sagt, han vet vad han gör men dålig på att hjälpa andra. Kanske är en liten lamt kritisk men om man var där så skulle man förstå. Tro mig.

Helt okej skola ändå, härliga minnen

Min första konsert var Erik Lundin och Michel Dida 2016
Jag har länge varit musikintresserad och lyssnar på nästan all sorters musik. Både nytt och gammalt. Stora bangers och mindre indie låtar. Men första gången jag var på konsert var bara nån vecka efter jag fyllde 18.

Den första var då själva konserten Erik Lundin hade tillsammans med Michel Dida. Detta var under tiden Erik nyligen hade släppt sin EP Suedi. Det var coolt att få se honom live. Sen dess har jag vart på ScHoolboy Q, J. Cole, Drake och Kendrick Lamar konserter. Senaste var Kendrick som var här i lördags.

Min favorit svenska artist.

Jag älskar tatueringar väldigt mycket
Konst är definitivt det bästa som finns och konst på ens kropp har jag verkligen ett stort intresse för. Tatueringar är snyggt.

Jag är inte den typen som bara tatuerar något som betyder något stort i mitt liv. Jag tatuerar för konsten. Om man inte har sett, själv äger jag två styckna tatueringar. Första gjorde jag den 4:e Maj 2017. Ett lejonhuvud som tog 1h 30 min att göra. Detta var samma dag som min studentskiva också. Den andra gjorde jag den 10:e November och denna var större och mer jobbigare att göra. En kinesisk drake som tog 4h att göra. Var värre också att göra eftersom... ah, färger. Jag planerar en tredje lite längre ner på armen (Tänker inte visa tills jag bestämmer till 100% att göra den) men det kommer ta ett tag tills det händer.

Mina babies

Det var allt, nu vet ni lite om mig som ni kanske inte visste om.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Härlig låt från ett underskattad remastered

Topp 12 spel jag ser fram emot 2018

Notorious Gamer 20 jan 2018 14:16747 visningarKommentera: 10 !

Nu är det äntligen 2018 och såklart kan vi se fram emot många nya spel påväg. Jag är jättetaggad att få spela så många spel som möjligt iår och nu ska jag dela med 11 spel jag ser fram emot som kommer ut iår eller iallafall är möjligt som kommer ut iår. Denna lista så kommer jag bara ranka spel jag ser fram emot som vi har iallafall lite mer information om. Så tyvärr ingen Metroid Prime 4, Pokémon, Fire Emblem etc. även fast jag ser fram emot dom. Jag räknar inte heller med remakes, remastered och sånt. Nu kör vi:

12. Kingdom Come: Deliverance
13:e Februari 2017
Konsol: PC, Playstation 4, Xbox One

Medieval spel med massa quests och en värld att utforska, sånt gillar jag och Kingdom Come verkar lova detta. Jag gillar det jag har sett, combat verkar helt okej men något man troligen vänjer sig. Jag gillar spel som inte utspelas i någon nutid som The Witcher 3 och Assassin's Creed IV: Black Flag. Så detta spel verkar faktiskt vara ett rätt så roligt spel.

11. Skull & Bones
Q3/Q4 2018
Konsol: PC, Playstation 4, Xbox One

Jag älskar Black Flag, jag gör det verkligen. Båtstrider kunde ta tid tills man vänjer sig men det blir kul när man väl kan spelet. Jag var däremot inte inne i båtstriderna som fanns i några av dom spelen efter Black Flag, speciellt Origins som hade sjukt tråkiga båtstrider. Att Ubisoft gör ett spel likt båtstriderna i Black Flag där du kan spela med kompisar eller andra, det gillar jag. Jag är inget jättestort fan av det båtstriderna i Black Flag men det verkar väldigt roligt i Skull & Bones och dessutom kan man spela med gänget.

10. Mega Man 11
Q4 2018
Konsol: Nintendo Switch, PC, Playstation 4, Xbox One

Mega Man 2 är mitt favo Capcom spel och en av mina favo NES spel. Att få se Mega Man 11 gjorde mig glad, dessutom har spelet inte någon 8-bit stil heller. Det är coolt att få se ett helt nytt Mega Man spel tillslut och skönt att man kommer få uppleva detta igen på teven när det köps till Switchen senare iår. Jag längtar tills jag får röra detta verkligen.

9. Monster Hunter World
26:e Januari 2018 (PS4, Xbox One), Q3/Q4 2018 (PC)
Konsol: PC, Playstation 4, Xbox One

Jag är långt ifrån att vara ett stort Monster Hunter fan. Monster Hunter Tri till Wii var väl skoj men inte något som jag riktigt fastnade för samt så struntade jag i Monster Hunter 3 Ultimate till Wii U och 4:an till 3DS. Monster Hunter World ska jag dock erkänna verkar jävligt kul att spela. Denna gång kan man till och med ha en polare att lira med. Möjligt ett köp och av vad jag har sett så gillar jag det skarpt.

8. Agony
30:e Mars 2018
Konsol: PC, Playstation 4, Xbox One

Så fort jag har det här spelet, lamporna ska släckas, dörren ska vara stängd och headsets redo. Rummet ska vara mörkt för jag tänker uppleva detta spel i rädsla. Jag ska fanimej vara skraj när jag utforskar helvetet och löser pussel. Jag längtar som fan till detta och jag kommer bli så jääääävla rädd... hoppas jag. Vi får se hur spelet kommer vara när det väl släpps.

7. Trüberbrook
2018
Konsol: Nintendo Switch, PC, Playstation 4, Xbox One

Detta var faktiskt det första spelet jag donera pengar till via Kickstarter och ångrar inget. Varför? För spelet ser ut att bli otroligt. Fantastisk style och storyn verkar rätt så underhållande. Ser fram emot att få testa detta till Switch eller Steam. Verkar fantastiskt kan jag säga.

6. Kirby Star Allies
16:e Mars 2018
Konsol: Nintendo Switch

Kirby är tillbaka och bättre än någonsin, nu med polare som kan hjälpa honom besegra en ripped jävla King Dedede. Äntligen ett nytt plattform Kirby spel till hemkonsol och första Kirby spelet till Switch. Det verkar lovande, det verkar kul, det verkar magiskt och ett spel som jag tror många i alla åldrar kommer njuta av. Jag längtar att få sätta mina händer på detta.

5. Desolate
8:e Februari 2018
Konsol: PC

Jag upptäckte detta spel efter att jag leta efter något nytt att spela med kompisar efter att vi tröttna på Dead by Daylight. Desolate är alltså ett open world FPS horror survial där upp till 4 spelare ska överleva en öppen värld med massa grejer som händer. Av vad jag har sett så gillar jag det, verkar väldigt lovande och något skoj med sina kompisar. Just nu har jag redan kul med PUBG men annars, detta kan vara ett alternativ när vi vill spela något annat.

4. Yoshi
2018
Konsol: Nintendo Switch

Det räcker med att kolla på en bild för att förstå... ja, detta kommer bli fantastiskt. För spelet är riktigt snyggt och väldigt gulligt. Det görs dessutom i Unreal Engine 4. Woolly World var jag inte så jättesugen på när det kom ut men detta spel vill jag verkligen ha. Det verkar riktig kul och så snyggt. I need it now, längtar tills vi får se mer under E3.

3. Travis Strikes Again: No More Heroes
2018
Konsol: Nintendo Switch

No More Heroes är ett av det bästa jag har kört till Wii och även fast jag missa tvåan så ser jag sjukt fram emot detta spel. När jag hörde Hotline Miami musik i trailern som visades, jag blev så jävla glad. Det är dessutom riktigt härligt att få se Travis Touchdown igen efter att ha varit borta sen 2010. Jag vill ha detta så mycket och just nu är det Switch spelet jag ser mest fram emot som vi vet information om.

2. A Way Out
23:e Mars 2018
Konsol: PC, Playstation 4, Xbox One

Om ni inte vet, jag är en filmsnubbe. Jag pluggar till och med det just nu. Så när det kommer till svenska filmer, Josef Fares är min största förebild. Jag älskade Jalla Jalla och Kopps så därför ser jag fram emot hans nya spel. Brothers var ett fint spel och jag vet att A Way Out kommer vara ett riktigt roligt spel. Jag gillar gameplayet till detta, behöver bara en kompis så jag kan spela and i'm good to go.

1. Red Dead Redemption 2
Q1/Q2 2018
Konsol: Playstation 4, Xbox One

Känns lite förjävligt att spelet jag ser mest fram emot kommer till två konsoler jag inte äger. Därför funderar jag att skaffa PS4, just för det här jävla spelet. Första spelet var bara finemang, det var riktigt kul att spela online så jag vet att Rockstar kommer leverera stort med detta spel och när jag väl får spela detta, jag kommer troligen älska detta... hoppas jag. Red Dead Redemption 2 kommer bli så fantastiskt och jag längtar tills man får spela detta.

Det var allt, vilka spel ser ni fram emot?

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

En av mina favo spel låtar från 2017

Loadingkalendern 2017 - Lucka 15

Notorious Gamer 15 dec 2017 00:00855 visningarKommentera: 3 !

Så nu är det dags för lucka 15 och jag fick äran att skriva om den luckan. Detta är min andra Loadingkalender.

Och precis som förr så kommer samma vara iår, en lista på mina favorit album. Förut ranka jag 11 album, iår blir det 20. Det är samma regler som förr, inga mixtapes, samlingsalbum, EP, och allt annat som inte är en LP. Så nu sätter vi igång.

20. HNDRXX
Future
Tre favoriter: Lookin Exotic, Selfish, Comin Out Strong

Det sjuka är att jag har lyssnat på hip-hop länge men det var iår jag börja lyssna mer på trap. Min favorit inom trap är Travis Scott och Future. Future släppte iår två album. Ena är bättre än den andra och för mig är det HNDRXX. Ja, FUTURE har Mask Off men HNDRXX har fler låtar som är bättre än FUTURE låtarna. Även fast Mask Off är fet som fan. HNDRXX är bra och verkligen värt att lyssna på.

19. Evolve
Imagine Dragons
Tre favoriter: Thunder, Whatever It Takes, Believer

När Imagine Dragons släpper ett album... Jag har aldrig höga förväntningar fast jag hade det efter att bandet släppte Thunder, Believer och Whatever It Takes för dom var riktigt bra. Jag hade faktiskt ingen aning att dom jobbade på ett nytt album tills jag hörde Believer under en Nintendo Switch reklam och kollade upp det. Albumet va bra, det kan jag säga. Den är inte så dålig som kritikerna säger, detta album går verkligen att lyssna på och jag lyssnar fortfarande på mycket Thunder.

18. Melodrama
Lorde
Tre favoriter: Green Light, Liability, Homemade Dynamite

Jag är inte det största Lorde fanet och har inte lyssnat igenom hennes debut. Men den var bra faktiskt, jag gillade den mycket. Green Light är sjukt bra, Lorde är verkligen en riktig artist och gör musik alla kan lyssna på. Det är det jag gillar med Lorde. Hon är för alla. Melodrama är ett riktigt bra album och bra återkomst från artisten. Bra.

17. Fin
Syd
Tre favoriter: Over, All About Me, Body

Om ni inte har hört om Syd så var hon en gammal medlem från Odd Future, en grupp med bland annat Tyler, The Creator, Earl Sweatshirt, Frank Ocean och fler. Hon är även med i bandet The Internet. Iår släppte hon sitt debut solo album vid namn Fin och den är riktigt bra. En annan sida från Syd som gör mig glad att få höra. Over med 6LACK är riktigt bra och Syd levererar stort.

16. Funk Wav Bounce Vol. 1
Calvin Harris
Tre favoriter: Slide, Feels, Faking It

Jag har aldrig varit ett stort fan av Calvin Harris, in fact så gillar jag inte hans gamla låtar. Men detta album är annorlunda över det jag har hört förr från han. Detta album... gillade jag faktiskt. Jag gillar alla artister som var med och gjorde deras. Slide är fantastiskt, verkligen fantastiskt. Det här albumet gör så jag verkligen längtar stort till Vol. 2 av Funk Wav Bounce. Låtarna är catchy och artisterna passar väldigt bra.

15. Humanz
Gorillaz
Tre favoriter: The Apprentice, Let Me Out, Saturn Barz

Gorillaz släppte tillslut ett nytt album efter 6 år och självklart var man tvungen att lyssna. Inte bara för att det var längesen dom släppte något utan alla artister som är med. Vince Staples, Danny Brown, DRAM, Pusha T, Kali Uchis och många fler. Alla artister gör ett riktigt bra jobb och stor anledning till att albumet låter bra. Humanz är en grym comeback och ett album alla Gorillaz fans kommer älska. Garanterat.

14. 17
XXXTENTACION
Tre favoriter: Revenge, Jocelyn Flores, Fuck Love

X är vad man kallar en väldigt kontroversiell figur inom hip-hop (Jag orkar inte förklara, ni får läsa på Wikipedia om ni är nyfikna). Men han gör ändå bra musik, Look At Me är fet. Men hans debutalbum är helt annorlunda från det han har gjort. Vet inte riktigt 100% vad för slags genre det är. Indie rock, emo, rap, jag vet inte riktigt. Men albumet är mood, det här är verkligen ett album för alla som inte mår bra och vill till ett bättre ställe. Deprimerande, mörk och lugn. Väldigt bra album.

13. American Teen
Khalid
Tre favoriter: Saved, Location, Young Dumb & Broke

Khalid släppte nyligen ett album, är 19 år och är redan ett av årets hetaste artister. Det är svårt att stor och Khalid nailed it med American Teen. Fantastiskt R&B album som går in i själen hårt. Underbar att lyssna på och ger en feels. Nu är Khalid inte min favorit nya artist men han är definitivt en av dom. Jag ser fram emot fler från Khalid och längtar efter fler Khalid collabs i framtiden.

12. Science Fiction
Brand New
Tre favoriter: Can't Get It Out, Same Logic/Teeth, Waste

Jag ska vara helt ärlig, jag visste inte vilka Brand New tills jag såg massor med folk snacka om hur bra deras nya album var. Nyfikna jag bestämde mig för att lyssna igenom albumet för att kolla om hur bra det var. Var det bra? Det var det. Den var mycket bättre än vad jag trodde. Grymma låtar, njutbart att lyssna på. Ett av årets bästa album och en som kommer leva länge hoppas jag. Värt att lyssna för alla rock fans. Kul att albumcovern togs i Sverige.

11. 4:44
Jay Z
Tre favoriter: The Story of O.J, Family Feud, 4:44

Det tog sin tid, Jay Z släppte ett nytt album. Bättre än nånsin. Det här är faktiskt det bästa albumet han har gjort sen The Black Album. Garanterat kan jag säga. Det är inte hans bästa album men definitivt en av hans bästa. The Story of O.J är en jävla stark låt och ah, det är även resten av albumet. Det är verkligen en annan slags Hova vi får höra och det gillar jag skarpt. Även gästerna som Frank Ocean, Beyoncé och Damian Marley levererar stort. Jay Z och Eminem släppte album senast 2013 och båda släppte album iår. Det är sjukt.

10. Process
Sampha
(No One Knows Me) Like the Piano, Timmy's Prayer, Blood on Me

Process var det första albumet jag lyssna igenom iår och fortfarande ett av det bästa jag har hört iår. Första gången jag hörde talas om Sampha var efter att jag hörde låten Saint Pablo från Kanyes The Life of Pablo. Så jag var nyfiken när detta kom ut och jag gillade den jättemycket. Riktigt vacker album, Sampha är verkligen en underskattad artist för snubben har talang. Process är vacker och underbar.

9. SYRE
Jaden Smith
Tre favoriter: Icon, Watch Me, Batman

Vi alla gillar Will Smith... okej, kanske inte alla men många gör det och vi får inte glömma att han har en son som är en skådespelare men även en artist. Som artist så släppte han nyligen ett album. Av nån anledning så är albumet verkligen jävligt fet. Den är sjukt bra, jag förväntade mig mycket från albumet men inte såhär mycket, en homerun från Jaden. Icon är en av dom bästa raplåtarna jag har hört iår . Fantastiskt album och värt att lyssna på.

8. Freudian
Daniel Caesar
Tre favoriter: We Find Love, Get You, Best Part

Jag blir glad när jag lyssnar på detta album, We Find Love är en jävla mood låt verkligen. Daniel Caesars nya album är otrolig och jag ser fram emot mer från snubben. Jag hade sett albumet så många gånger innan jag lyssna men lyssnade efter att jag behövde lyssna på fler album för att planera listan. Och albumet kom jävligt högt upp, det glädjer mig för albumet var bättre än vad jag trodde.

7. Flower Boy
Tyler, The Creator
Tre favoriter: 911/Mr. Lonely, Who Dat Boy, Boredom

Senaste Tyler albumen är okej, Goblin är bra men Wolf och Cherry Bomb kunde ha vart bättre. Men jag är ändå ett stort Tyler fan och blir alltid taggad när något nytt kommer ut. Flower Boy är verkligen det bästa han har släppt. En helt annan sida från Tyler vi inte fått höra förut. Och han är dessutom den enda producern till albumet. Det är sjukt för albumet är fantastiskt. 911/Mr. Lonely är en av mina favorit låtar iår. Älskade detta album riktigt mycket.

6. The Thrill Of It All
Sam Smith
Tre favoriter: Pray, One Last Song, Too Good At Goodbyes

Äntligen har Sam Smith släppt ny musik. Senaste gången var 2015. Och nu är det Smith season och jag blev påverkad. Albumet är riktigt, riktigt fint. Precis som det ska vara. Sam Smith är fortfarande en av mina favoriter artister och The Thrill of it All gör så han fortsätter vara det. Ett album för alla. Ledsen, glad, arg... vad som helst. Detta album hjälper en.

5. Big Fish Theory
Vince Staples
Tre favoriter: Bagbak, Yeah Right, Big Fish

Vince Staples är min topp 5 dagens rappare, snubben har flow, lyrics allt som krävs för att göra ett fire ass album. Och med Big Fish Theory så bevisar han det lika mycket som Summertime 06. Big Fish Theory är så jävla catchy att lyssna på. Bagbak är så jävla fet och jammat den låten sen den kom ut i början av året. Vince gick från collabs med Earl Sweatshirt och fler till det här. Förändringen är stor med denna.

4. ATLAS
The Score
Tre favoriter: Unstoppable, Revolution, Legend

The Score hörde jag första gången från en Dude Perfect video jag såg förra året där Unstoppable spelades. Jag har sen dess följt duon och ångrar inget. Dom har släppt massor med låtar som är så jävla bra. I höstas släppte dom deras debutalbum. Några nya, resten är låtar som dom släppte från EPn för längesen. Albumet är... it's awesome. Finns inget mer att säga. Detta album är fantastiskt, pumpar verkligen upp mig i gymmet.

3. All-Amerikkkan Bada$$
Joey Bada$$
Tre favoriter: TEMPTATION, LAND OF THE FREE, DEVASTATED

Joey Bada$$ efterlängtade album kom ut i våras och jag är imponerad. Verkligen, verkligen imponerad. Helvete vilket bra album. Topp 5 förtjänar den att vara. Land of the Free, Temptation och fler är otrolig. Joey har fantastiskt lyrics och med detta album så blir jag bara gladare när jag hör den. Så nära på att vara det bästa albumet men tyvärr inte etta. Men verkligen nära och alla hip-hop fans förtjänar att få lyssna på denna album. Mycket bättre än B4.DA.$$ kan jag säga.

2. Ctrl
SZA
Tre favoriter: Drew Barrymore, Love Galore, The Weekend

Jag har vetat vem SZA är sen Oxymoron och lyssnade på Z långt innan Ctrl. Men under den tiden var jag inte så imponerad. Ctrl var den som imponera mig stort. För det albumet är ett av årets bästa album. Den är makalös, den är fin, den är riktigt bra gjort. Drew Barrymore är en av mina favorit låtar iår och tröttnar verkligen inte på den låten. Den ger mig feels, mood on point. Älskar Ctrl och älskar SZA. En av mina favoriter och en av dom coolaste artisterna idag hands fucking down.

1. DAMN.
Kendrick Lamar
Tre favoriter: DNA., HUMBLE., ELEMENT.


Okej, vem är förvånad? Det här jävla albumet har jag lyssnat igenom så jävla många gånger, jag tappa bort räkningen efter en vecka. DNA. är dessutom jag har lyssnat mest på iår och lyssnar på den varje jävla dag. Albumet är otroligt, med tanke på att den är baklänges är bara... wow. Bara Kendrick kan göra sånt. Man kan lyssna på den baklänges utan problem genom att lyssna på COLLECTORS EDITION. Iallafall, DAMN. är ett sjukt album och även om det inte är mitt favo album från Kendrick så är den ändå riktigt jävla sjukt att lyssna på. Den är otrolig, den är sjuk. Årets bästa album helt klart.

Honourable mentions:

Black Origami av Jlin
Painted Ruins av Grizzly Bear
Grateful av DJ Khaled
FUTURE av Future
A Crow Looked at Me av Mount Eerie

Innan jag avrundar så vill jag ge shout-out till ett projekt som kom ut iår. Denna gång räknar jag med allt. LP, EP, Mixtape, vad som helst. Iår blir det:

In Tongues
Joji
Tre favoriter: Will He, Demons, Window

Filthy Frank är min favorit youtuber och även känd som Pink Guy. En rosa snubbe som rappar om... ah, vad fan som helst. Parodi kan man säga. Iår har det vart väldigt lite Filthy Frank. Mest för att han nu fokuserar på sin seriösa musik vid namn Joji. Han jobbar för samma label som Rich Chigga och fler. Förra månaden släppte han sin debut EP vid namn In Tongues. Jag har lyssnat på den väldigt mycket, den är riktigt bra. Vacker skiva med otrolig lyrics. Joji har talang och jag bryr mig inte längre om att Filthy Frank är död. Joji gillar jag skarpt.

Det var det, god jul och gott nytt år alla Loading medlemmar önskar Notorious Gamer.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Delar med en låt från nya South Park.

Marios jävla Odyssey!

Notorious Gamer 16 nov 2017 12:19967 visningarKommentera: 0 !

Efter att ha tagit en jävla paus från bloggandet så är jag nu här igen. Iår kommer jag skriva tre bloggar varav en är denna. Resten är Loadingkalendern den 15:e December och sen en Best of 2017 blogginlägg sista veckan 2017.

Ni vet den där känslan man får när ett spel man har längtat sen det visades upp... ÄNTLIGEN släpps.

Ja, den känslan hade jag när Switch och Breath of the Wild kom ut, Batman: Arkham Knight, Super Smash Bros. for Wii U etc. Jag fick den känslan senast den 27:e Oktober. Dagen då det nya Mario spelet kom ut till Switch.

Super Mario Odyssey

Enda sen den dagen har jag för det mesta bara spelat det spelet. Jag har spelat lite Rocket League, Dead by Daylight och Portal 2 men det var mest för att polarna ville lira och jag ville vara med. Annars har jag bara rört Odyssey sen dess. Och jag ångrar inte.

För Super Mario Odyssey är kanske det bästa Mario spelet jag har kört.

Jag kommer hem runt 2 tiden, öppnar upp spelet och ser man på fan. Insidan av fodralet har texten till Jump Up, Super Star. Jag tar ut Zelda kassetten och stoppar in Mario Odyssey. Startar spelet, uppdaterar, OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, jag ska lugna ner mig men det är ett otroligt spel.

Detta var när jag köpte spelet, nu ska jag prata lite om spelet efter att ha spelat i runt 3 veckor.

Foto i spelet är coolt

Okej, idag har jag runt 50 timmar i spelet vilket är mindre än vad jag hade i Breath of the Wild efter tre veckor (Där hade jag 70 timmar på 3 veckor). Det har funnits stunder där jag inte har hunnit spela då pågrund av jobb eller annat. Men av det 50 timmarna jag har i spelet så klarade jag ut storyn på typ 15-20 timmar. Resten har gått åt Power Moons samlande där jag är klar med runt 8 kingdoms. Jag närmar mig men det finns fortfarande massor kvar. Jag har 623 power moons och det finns 999 totalt.

Min absoluta favorit med spelet är såklart Cappy, förmågan att förvandla lite fiender eller vissa objekt eller annat är bara fantastiskt kul. Min favorit är dom där bläckfiskarna som sprutar vatten så man kan spruta sig upp i luften eller ta sig fram snabbare. Finns inget jag ogillar alls med Cappy, Cappy är kanske min favorit partner från Mario serien förutom Yoshi. Samtidigt som Cappy är min favorit i spelet, min favorit kingdom och som jag gillar mest att utforska går till Metro Kingdom. Även känd som New Donk City eller New York banan. Jag är verkligen imponerad över hur kul denna bana är och hur kreativ den är. Dessutom är det kul att få se Pauline igen. Älskar verkligen festivalen.

Denna bana är super duper kul

Overall, Super Mario Odyssey är ett av det bästa jag har kört och definitivt min Game of the Year (Ja, bättre än Breath of the Wild) och jag har fortfarande jättekul med spelet. Kommer ha det ett bra tag till. Nintendo bevisar att när det kommer till spel, Nintendo visar då charm som jag har aldrig sett från företag förut. Spela Odyssey och ni kommer märka det klart och tydligt.

Nintendo, tack för detta spel. Jag har fortfarande riktigt kul med spelet och även fast det inte är jättejätte superduper kul att samla på sa... Eller jo, det är faktiskt jävligt kul att samla på Power Moons. Riktigt kul med rum som man belönas med Power Moons när man har klarat den.

Tack Nintendo, älskar dig.

Du kan faktiskt bli till en Goomba och sen hoppa på flera Goombas så det blir en jävla hög.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Min favorit från spelet

Tidigare inlägg

1 2 3 4 5 ... 8 | nästa | sista

Indie spelen och kärleken som den ger!

23 aug 2017 18:220

Visst ser det ut att vara ett bra år för gamers. Massor med feta...

Mina 10 val till det jag gilla mest från E3 2017!

16 jun 2017 17:360

Nu är E3 äntligen över och vi fick se en hel del fina spel och spel...

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nej fyfan!

23 apr 2017 14:130

Det har gått mer än en månad nu. Nintendo Switch har vart ute i mer...

Mina 10 favorit filmer!

8 apr 2017 20:561

Jag har gjort en sån här lista förut här på Loading. Men det var år...

Jag, Nintendo Switch och framtiden!

17 mar 2017 22:042

Det är den 17:e Mars idag. Vilket betyder att idag var det två...

Wii U och min historia!

24 feb 2017 21:380

Det är helt sjukt om man tänker efter, Wii Us tid är redan över och...

Topp 10 spel jag ser fram emot!

18 jan 2017 21:500

Hade tänkt att göra denna blogginlägg runt början av året men ville...

Loadingkalendern 2016 - Lucka 17

17 dec 2016 12:370

Jag är inte den som firar något. Jag firar inte påsk, jul, inte ens...

Nintendo Switch... Nintendo gör ännu en switch!

23 okt 2016 13:559

Om ni inte fattar rubriken, menar då att Nintendo alltid gör...

Sex år!

18 sep 2016 11:182

Sex år Sex jävla år har gått sen jag joinade Loading.se Och helvete...

No Man's Crysis och tv-spelens kaos!

4 sep 2016 12:141

Hypen till No Man's Sky var enorm. Och då menar jag väldigt...

Pokémon GO f*ck yourself!

18 jul 2016 02:062

För det första, förlåt för rubriken. Jag har så sjukt kul med detta...

Mina elva favoritalbum!

3 jul 2016 00:565

Musik... musik... musik... Utan musik så skulle jag inte leva, alls....

E3 2016, Tummen upp och Tummen ner!

19 jun 2016 10:180

Och nu är E3 äntligen över för iår och vilken show vi fick....

The Legend of Zelda Wii U... NX

27 apr 2016 16:0618

Då vart det bekräftat, NX släpps Mars 2017 och att det är en...

18 år och stannar!

2 apr 2016 11:4112

Det här är en bild på en medlem... okej, det är jag. På den tiden var...

Mina fem favorit easter eggs

27 mar 2016 15:573

Guess who's back? Back again, Notorious is back. Tell your...

Notorious Gamer - Best of 2015!

19 dec 2015 11:480

Och snart är 2015 äntligen över, det har vart ett rätt bra år för...

Loadingkalendern 2015 - Lucka 12

12 dec 2015 00:001

2015 är då äntlingen snart över. Vi har fått bra spel, några som inte...

När Nintendo gör en förbättring!

14 nov 2015 16:495

Varje sommar så startas nånting som heter E3. Alla gamers vet vad det...

1 2 3 4 5 ... 8 | nästa | sista