Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

19 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 09:18 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nej fyfan!

Notorious Gamer 23 apr 2017 14:13409 visningarKommentera: 0 !

Det har gått mer än en månad nu.

Nintendo Switch har vart ute i mer än en månad och samma för nya Zelda spelet.

Så sen dess har jag för det mesta spelat just Breath of the Wild. Det har även blivit lite Rocket League, Hotline Miami, Tabletop Simulator och Hollow Knight. Men det har ändå vart mest Zelda.

155 timmar in och jag spelar det fortfarande. Klarade ut spelet för en månad sen, hittade alla shrines för en månad sen. Och ja, jag klarade ut en hel del innan 100h.

Så vad har jag gjort dom andra 55 timmarna?

Jag har gjort lite sidequests hit och dit men knappt spenderat mycket tid på dom. Nej nej, jag har utforskat rejält. Jag är ett crazy stort fan av Open world spel. Att utforska ett land älskar jag verkligen otroligt mycket. Batman: Arkham spelen, GTA serien, Assassin's Creed IV: Black Flag, Just Cause 2, Skyrim, The Witcher 3 och fler. Herregud vad jag älskar dom här spelen. Men världen i Zelda kommer jag älska mest. Karaktärerna, referenserna, mini-musiken. Spelet är vad jag har önskat att det skulle vara i flera år.

Om man inte orkar att slåss, hoppa bara från hästen och skjut jävlarna

Nu ska vi undvika spoilers här, jag tänker inte säga vad som händer. Spelet är ett mästerverk men det är en grej som gör så spelet inte har det bästa av nåt i serien. Två saker faktiskt (Enligt mig). Story och musik. Storyn var inte så perfekt som man förvänta sig och musiken... ah, den finns där. Inget minnesvärt däremot. För mig så vinner Majoras Mask när det kommer till musik och Twilight Princess när det kommer till story. Båda funkar i Breath of the Wild men dom är inte 100% perfekta.

En annan grej med spelet är rösterna, den här gången kan alla prata (Iallafall när det kommer en scen) och jag är inte jätteimponerad. Jag gillar Daruks röst, Miphas röst, Urbosas röst och Revalis röst samt kungens röst. Dom enda rösterna som stör mig mest är Zelda och Yunobo. Zelda vet dom flesta hur hon låter men Yunobo är den mest skrattretande av dom. Det känns så lustigt att en Goron låter så ljust och så töntigt. Nej, jag gillar Yunobo men verkligen inte hans röst.

Man får höra få karaktärer prata i detta spel men det räcker antar jag

Rösterna är inget jag har negativa åsikter och sänker inte värdet på spelet. Men det finns några saker jag stör mig på. Inte allt för allvarligt men vill ändå nämna några.

Frame-raten har vi alla märkt kan droppa några gånger. Detta var lite irriterande först men nu funkar det mycket bättre. Vilket är skönt för det var extremt drygt att vandra runt i skogsområden. En till irriterande grej är att alla vapen kan gå sönder så enkelt. Jag tror sköldar räcker jävligt länge ju starkare dom är men svärd, klubbor, allt annat kan gå sönder så simpelt. Att möta en Lynel kommer troligen kosta dig typ 3-5 vapen. Riktigt irriterande men inte ett jätteallvarligt problem. Men skulle vart bättre om dom räckte längre.

Vad jag älskar med The Witcher 3: Wild Hunt är att det finns sjukt många side-quests att göra och om man vill ha en så kan man hitta ett ! på kartan. Breath of the Wild... har inte så bra side-quests. Det man gör är så sjukt tråkiga, vissa funkar, vissa funkar inte, bara en gjorde så jag bara ville fortsätta och fortsätta. Den får ni klura ut själva men dom flesta är så sjukt tråkiga. Det kan vara att man ska hitta vapen och visa en unge eller hitta blå jävla stenar. Och vad kan belöning bli? De flesta ger en 100 rupees, några ger en 300 rupees och ja... tänker inte avslöja allt. Men side-quests är verkligen en grej som jag inte gillar med det här spelet. En till jobbig grej är att man måste hitta allt själv. Om man vill hitta lite uppdrag att göra, då får man bara gå och leta tills man hittar en person som har en röd cirkel på sin pratbubbla. Jag har klarat 55st hittils och vet ej längre vart jag kan leta.

Jag gillar även att leta efter Korok seeds men det är mest för att fixa extra plats till vapen, sköldar och pilbågar. Finns 900 och har inte ens hittat 100.

Jätteroligt att hitta hönor till en gubbe

Sen 2011 har jag väntat på detta spel. 2013 annonserades det och 2014 visades det upp för första gången. Men 2011 kom hypen efter att Nintendo visade ett tech demo på hur ett Zelda HD kan se ut och efter att dom sa att planerar ett Zelda spel till Wii U. Detta var innan Skyward Sword släpptes och jag var redan alldeles för taggad för det spelet också.

Men 3:e Mars släppte Nintendo äntligen det nya Zelda spelet. Både till Wii U och Nintendo Switch. Själv har man Switch versionen och njuter av det än idag.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Bjuder på en mysig låt från spelet

Mina 10 favorit filmer!

Notorious Gamer 8 apr 2017 20:56562 visningarKommentera: 1 !

Jag har gjort en sån här lista förut här på Loading. Men det var år 2012 och jag kunde väldigt lite om filmer och vad som är bra och dåligt. Ju mer jag ser dom listorna, ju mer jag skäms. Så för att jag ska ta bort denna demon inuti mig så tänker jag göra en ny, mer fräschare lista än den kassa listan jag gjorde då. Så nu kör vi, mina 10 favoritfilmer.

10. Fight Club
1999
Regissör: David Fincher
Skådespelare: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter

David Finchers mästerverk som fortfarande är amazing flera år senare. Jag var 1 år när filmen kom ut men såg filmen som en ung liten pojke. Och fortfarande är den lika underhållande. Jag gillar udda filmer, Fight Club är sjukt udda. Lite mer än vad jag förvänta mig. Men det förstör inget. Vad som gör filmen till en riktig guldfilm är Brad Pitt och Edward Norton som levererar stort i denna film. Finchers bästa film fortfarande.

9. Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
2014
Regissör: Alejandro González Iñárritu
Skådespelare: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts

Jag tjatade väldigt mycket om denna film och kunde verkligen inte hålla käften om den. Jag älskade den så himla mycket. Anledningen var mest hur coolt jag tyckte filmen var. Redigeringen inspirera mig, skådespelarna var fantastiska, humorn älskade jag. Detta var min favorit film 2014 och jag tycker det fortfarande för det är en fantastisk film. En favorit inom komedier.

8. Moonlight
2016
Regissör: Barry Jenkins
Skådespelare: Mahershala Ali, Naomie Harris, Ashton Sanders, Janelle Monáe, Trevante Rhodes

Filmen kom nyss ut men vi kan redan kalla det för ett klassiskt mästerverk. Detta är listans finaste film och ni som har sett den och läser denna kommer förstå troligen varför. Det är intressant att vi får se en pojkes liv som liten, tonåring och vuxen. Och filmen lyckas så bra tack vare Barry Jenkins och skådespelarna. Jag är glad att det som hände i Oscarsgalan var ett misstag för Moonlight förtjäna såklart Best Picture mer än La La Land. La La Land var sjukt bra men inte på den nivå Moonlight är. Jag älskade denna film och jag rekommenderar denna för alla. En del viktiga ämnen tas upp men det får ni utforska själv.

7. The Dark Knight
2008
Regissör: Christopher Nolan
Skådespelare: Christian Bale, Heath Ledger, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Aaron Eckhart, Morgan Freeman

DC har gjort så himla många värdelösa filmer, några är bra men dom flesta är värdelösa medans Marvel lyckas göra sjukt många underhållande, bra filmer. Ändå är The Dark Knight den bästa serietidnings filmen någonsin. Vad jag älskar med detta är att det är Batman, en älskad serietidningskaraktär. Det är en serietidningsfilm men det känns inte som det. Inget äckligt CGI eller sånt. Detta är en kriminal film on point. Men det är bara en person som gör filmen till ett rent mästerverk. Heath Ledger som Jokern såklart. Det är synd att Heath lämna oss så tidigt men vi kommer alltid komma ihåg han och Jokern kommer alltid vara det vi kommer komma ihåg han mest som. Det är otroligt över hur Heath var i denna film. Jag älskar filmen så jävla mycket. Den bästa serietidningsfilmen någonsin.

6. A Clockwork Orange
1971
Regissör: Stanley Kubrick
Skådespelare: Malcolm McDowell, Warren Clarke, Adrienne Corri, James Marcus, Michael Tarn

Kubricks mästerverk som inte sågs som ett mästerverk under tiden filmen kom ut. Jag kan förstå det, våldsam film som verkligen inte är för alla. Men om man ska döma den så säger jag... ja, den var så jävla bra. Den gav mig gåshud som jag aldrig har fått av en film förut. Stanley Kubrick förblir fortfarande min favorit filmregissör. A Clockwork Orange visade hur Kubrick verkligen vågar gå över gränsen på filmer och han gjorde det så extremt bra. Jag rekommenderar denna för filmälskarna. Vet dock ej om jag kan göra det för alla andra.

5. Pulp Fiction
1994
Regissör: Quentin Tarantino
Skådespelare: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Tim Roth, Bruce Willis


Tarantinos mästerverk som ingen annan film har varit nära på att besegra. Django Unchained och Reservoir Dogs är dom som är extremt nära men ändå inte bättre. Skådespelarna, storyn, manuset. Allt är så grymt bra, det är otroligt att Tarantino lyckades göra en sån bra film, blir aldrig trött på den. Kan se den om och om igen hur många gånger som helst. Detta är en sån film som alla filmälskarna borde se, den är verkligen riktigt underhållande, smart och helt enkelt ett stort mästerverk.

4. Scarface
1983
Regissör: Brian De Palma
Skådespelare: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer, Mary Elizabeth Mastrantonio

När man frågar vem Al Pacino är, vilka filmer tänker man på mest? Gudfadern filmerna och såklart Scarface. Al Pacino borde ha faktiskt vunnit en Oscar för denna film. För fyfan, denna film ger mig gåshud den med. Den är extremt spännande, det är gamla goda Al Pacino som bäst. Det är en sjuk film men det gör inget. Det här är den ultimata kriminalfilmen, en stor favorit som går hem för en hel del. Al Pacinos mästerverk som jag aldrig kommer glömma bort. En fantastisk film.

3. Goodfellas
1990
Regissör: Martin Scorsese
Skådespelare: Robert De Niro, Joe Pesci, Ray Liotta, Lorraine Bracco

Martin Scorsese är den regissören som gör en fantastisk film varje gång. Men ingen film av hans är bättre än Goodfellas. Den bästa maffia filmen och en av dom bästa filmerna någonsin. Första gången jag såg denna film, det var på Kanal 5 för jättelängesen. Jag vill inte gå ut en sekund från rummet även om det var reklam. Jag satt fast där på min säng. Jag ville inte riskera att missa något även fast reklamen hade nyss börjat. Jag älskade filmen senare och tänkte bara på den hela tiden. Denna film... just denna film... är det bästa Scorsese har gjort.

2. Rocky
1976
Regissör: John G. Avildsen
Skådespelare: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Burgess Meredith

Jag kommer ihåg första gången jag såg denna film, då var jag verkligen ett stort Rocky fan. Jag kollade igenom alla sex filmer rätt så många gånger. När jag åt lunch, middag, frukost, godis, allt. Det var alltid Rocky filmerna. Jag är glad att en sjua vid namn Creed kom ut. Som blev den bästa uppföljaren i serien. Rocky blev min första filminspiration och jag älskar den fortfarande än idag. Tyvärr är den inte längre min allra favoritfilm men den är nära. Stallone, the real MVP.

1. The Good, the Bad & the Ugly
1966
Regissör: Sergio Leone
Skådespelare: Clint Eastwood, Eli Wallach, Lee Van Cleef

Etta går till Sergio Leones mästerverk, min favoritfilm någonsin. Jag älskar allt med denna film. Skådespelarna, manuset, allt. Men vad jag verkligen beundrar jävligt mycket film är något många kan hålla med om. Själva musiken, det är just den som kan få en att bara sitta där och se fram emot vad som kommer hända. Scenen där Tuco springer genom gravarna för att leta efter en graven med pengarna. Det kunde ha varit en tråkig scen, ändå är den ikonisk. Det är musiken som hjälper. Jag älskar verkligen denna film och ser den varje gång jag vill muntras upp, sjuk eller bara vill kolla på en film. Underbar klassiker som jag aldrig tröttnar på.

Det var det, tog mig runt en och en halvtimme och skriva den. Men värt såklart för är verkligen stolt över denna lista. Mycket bättre än dom gamla filmlistorna.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer


Min favorit filmlåt

Jag, Nintendo Switch och framtiden!

Notorious Gamer 17 mar 2017 22:04853 visningarKommentera: 2 !

Det är den 17:e Mars idag.

Vilket betyder att idag var det två veckor sen Nintendo släppte uppföljaren till Wii U.

Nintendo Switch

Det är ändå lite sjukt att Nintendo redan har släppt en ny konsol, känns som att jag nyligen skaffade Wii U. Den känns fortfarande rätt så ny. Men jag förstår Nintendo. Det gick verkligen kasst för Wii U och det är tycker vi alla är sorgligt, för Wii U var ingen dålig konsol alls. Den levererade stort. Super Smash Bros. for Wii U, Mario Kart 8, Super Mario 3D World och fler. Jag kommer ihåg när jag skaffade Wii U. Jag bloggade till och med om det. Jag filmade även en Wii U unboxing (Som inte existerar längre). Jag har många minnen med Wii U. Att konsolen dör ut nu, det gör mig inte glad alls. Men aja, nu är Nintendo Switch här och vad kan jag säga.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD var det sista spelet jag köpte till Wii U fysiskt och ett av mina bästa Wii U köp.

Jag gillar funktionerna mer i Switch, älskar att det är en hybrid konsol där man kan spela överallt utan att ha en konsol nära. Själva skärmen är ju konsolen. Jag gillar hur Nintendo tänkte. Joy-consen är dessutom väldigt härligt att hålla, även fast jag använder lilla kontroll saken. Vill ha en Pro Controller men måste tänka mer på min ekonomi nu.

Kontrollerna är sköna och skärmen är fin. Bra att man inte behöver oroa sig över utrymme för man får bara en liten laddningsstation att lägga sin skärm på. Så man kommer klara sig bra, inget oroande över att flytta vissa saker. Jag gillar också att den vänstra joy-con har en liten speciell knapp som tar screenshots. Jag har tagit massor med screenshots från Breath of the Wild (Det enda spelet jag har da såklart) och kommer ta många fler bilder när jag har fler spel. Det är en fin liten funktion och jag är säker på att det är en hel del som har tagit många fina screenshots när dom spelar. Det går även att dela dina screenshots till Facebook och Twitter istället för Miiverse. Det är väldigt härligt det.

När det kommer till Switch och att leka runt med den så finns det inte så mycket att säga där. Konsolen kom nyligen ut så det finns väldigt, väldigt litet att göra där. Du kan titta på dina bilder som du har tagit skärmbild av. Du kan titta lite på eShop. Adda vänner och kolla vad dom spelar eller vad dom har spelat. Det är allt för tillfället. Internet, Netflix och fler funktioner finns inte ännu. Spotify skulle inte heller skada (Och inte jävla Napster). Men jag klagar inte just nu då konsolen nyligen kom ut. Men jag ger Nintendo ett halvår, annars måste något göras fort. Det enda jag kan göra förutom att spela som jag brukar göra när jag är extremt uttråkad, det är att kolla lite på eShop och försöker få lite sug på spel (Har misslyckats fortfarande för har redan Shovel Knight, resten imponerar ej). Man kan bara kolla runt lite på spelen som finns ute och lite info om några uppkommande spel. Det är allt, mer kommer senare såklart.

Min senaste screenshot som jag tog en kvart innan jag började skriva detta

Just nu är det alldeles för tidigt att snacka att Switch är bättre än Wii U, vi får vänta tills fler spel släpps eller fler saker att kunna göra i konsolen. Spelen vill jag prata lite om, just nu finns det inte så mycket spel. Men tillräckligt, det har kommit lite denna torsdag och den förra veckan. Breath of the Wild har jag dessutom spelat otroligt mycket av. Klarat av 92 shrines och inte ens dragit till Hyrule Castle än. Jag älskar verkligen att utforska i spel och speciellt i spel med mycket natur. Så detta är en stor vinst när det är ett Zelda spel med en open world. Breath of the Wild är redan mitt Game of the Year, tror inte nåt annat spel iår kommer besegra det.

Vi har en del uppkommande spel påväg. Super Mario Odyssey släpps under vinter, Mario Kart 8 Deluxe i April, Splatoon 2 denna sommar och av någon anledning så kommer Skyrim iår till konsolen. Nästa år kommer även ett nytt Fire Emblem spel, det finns massor att se fram emot. Det finns även massor med indie spel som är påväg, och jag ser fram emot några. Mest är det nog Yooka-Laylee.

Men spelet jag längtar mest till är Super Mario Odyssey, det Mario spelet vi har längtat efter väldigt länge är äntligen påväg och denna jul också. Detta kommer bli ett fantastiskt bra år. Vi har E3 kvar också så vi kan förvänta oss mer från Nintendos sida men även mer från third-party företagen.

The Elder Scrolls V: Skyrim kommer till Switch, vi får se hur det går för dom flesta har det redan

Hittils har jag inga stora problem med Switch, det är för tidigt för att klaga på att det finns för lite spel eller att det finns för lite att göra. Jag har haft två slags problem med Switch, ena har hänt kanske två gånger och andra har hänt... inte så ofta men att det har hänt mig två gånger är bara rätt så surt. Ett är att två gånger har det hänt att jag har lagt skärmen i docken men det kom inte upp nåt på teven. Jag behövde då dra av kabeln... efter mitt tredje försök. Men det är inget jättestort problem jag har. Mitt största jag har haft är nog vad det flesta har klagat på. Att den vänstra joy-conen har förlorat sin synkning. Ja, det har även hänt mig och det är verkligen irriterande. Det krävdes att jag stängde av systemet och öppna den igen några gånger för att den vänstra ska funka igen. Detta är vad som stör mig mest med konsolen, annars är jag fine och längtar efter vad Nintendo har att erbjuda till konsolen.

Adda mig gärna: SW-0856-6526-9394

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

En riktig skön grej att göra är att stoppa in joy-consens så man kan köra från skärmen eller kontrollen.

Wii U och min historia!

Notorious Gamer 24 feb 2017 21:381038 visningarKommentera: 0 !

Det är helt sjukt om man tänker efter, Wii Us tid är redan över och nästa vecka släpper Nintendo deras sista spel till konsolen. Det är verkligen synd att konsolen nu kommer dö ut och bli ersatt av Nintendo Switch. Känns som att det var nyligen Wii U kom ut. Jag vill inte glömma bort Wii U så jag tänker berätta min lilla story om konsolen. Från början till idag. Det som betyder en del i livet för mig. Jag gjorde även en liknande blogg 2012 när Wii U var påväg och Wii skulle dö ut.

Okej, när Wii U annonserades under E3 2011. Jag kände lite hype där. Den där hypen vart lite stor när ett Zelda tech demo visades upp. Men hypen dog ut lite när jag fick reda på att det inte var ett nytt Zelda spel. Detta var samma år som vi väntade på Skyward Sword så två Zelda 3D spel tror jag vi inte skulle orka bli hypeade samtidigt.

När Wii U visades upp igen under E3 2012, Jag gillade vad jag såg. Även om alla spel inte imponera så gillade jag konsolen redan då. Dessutom visades Pikmin 3 upp då. Så jag var lite hyped då också. Nej, jag var faktiskt väldigt taggad på systemet. Som tur samma år så fick jag chansen att testa konsolen under Gamex 2012. Nintendo Land, Pikmin 3, ZombiU, New Super Mario Bros. U, Rayman Legends. Fyfan va jag hade roligt då. Det är fortfarande den Gamex jag kommer ihåg mest av alla. Jag blev fruktansvärd sugen på Wii U då. Men lilla jag hade inga pengar och var tvungen att tjäna ihop några. Jag sålde då mitt Wii och alla spel för runt 2500 spänn.

Det här var minnen

Sen kom den dagen tillslut, den 18:e Juni 2013 så kom dagen jag hade längtat efter. Dags att fixa mitt nya Wii U. Jag lovade min kompis att jag skulle ringa han när jag skulle köpa den och vi träffades då. Jag drog först till Gamestop för att köpa New Super Mario Bros. U och senare mötte jag upp han i Webhallen för att hämta en svart Wii U med Arkham City, Wii Remote och Nunchuk. Vi fick skjuts hem till mig. Vi filmade även en unboxing som lades upp på hans Youtube konto. Däremot så har vi bestämt för att ta bort alla videon vi gjorde då vi sen blev missnöjda över dom. Skakiga kameror, dåligt skådespeleri, det var pinsamt att se allt. Så om jag kunde så skulle jag visa videon men den existerar inte längre.

Under hela det året så var det mycket Wii U. Jag skaffade The Amazing Spider-Man några månader senare men bytte snabbt bort det. Det var inte tills Wind Waker HD där jag köpte ett spel jag var taggad över till systemet.

Jobbigast var nog när jag fick spelförbud runt slutet av November till början av jullovet i 9:an. Detta var otroligt jobbigt för Super Mario 3D World hade nyligen kommit ut då. Men mina betyg var inte dåliga alls så jag fick tillbaka allt. Jag fixade även Assassin's Creed IV: Black Flag under lovet. Det blev snabbt en personlig favorit.

Favorit spelet i Assassin's Creed serien

Nu kommer vi in till 2014 och just detta år gör så jag blir extremt glad. För 2014 var mitt år, jag var väldigt glad det året. Okej, kanske inte det 100% bästa året men vilket år jag hade. Men tyvärr startades 2014 dåligt för mig. Dom två första månaderna gjorde mig otroligt deprimerande (Jag tänker inte skriva detta här). Jag hade det jävligt svårt då. Men det blev bättre ju senare tiden gick. Det blev även ett bättre år för mig och mitt Wii U. Massor med skojiga spel som fixades det året. Gameboy Advance Virtual Console spel blev tillgängliga och Mario Kart 8 kom ut en månad senare. Det var väldigt härligt när sommaren kom, ta det lugnt i värmen och spela även det med. Jag fixade Child of Light den sommaren och rekommenderar spelet starkt. Jag fick dock lite tid senare eftersom jag hade ett sommarjobb då. Jobbade i min gamla skola och hjälpte till att städa och möblera om. Pengarna gick till en sprillans ny Samsung Galaxy S5 (Idag har jag en S7 Edge). Sommaren 2014 var nog den bästa sommaren. En hel del bad, sol, spel, ny mobil och även Guardians of the Galaxy som kom ut då. Och året skulle fortsätta vara bra, inte bara för att jag började gymnasiet (I ettan var jag jävligt social. Idag, är det fortfarande men inte lika mycket. Tappat en hel del kontakter från många) men för under hösten kom Super Smash Bros. for Wii U ut. Vi visste inget om Zelda: Breath of the Wild då förutom att det var open world så jag var mycket mer taggad för Smash Bros. När jag skaffa det så golva det mig totalt. Helvete va spelet är så bra. Det finns så extremt mycket att göra. Musiken, banorna, trophys. Helvete, kunde inte sluta spela. Så ja, 2014 var det bästa året för Nintendo på väldigt länge.

Det bästa spelet till Wii U... hittils

2014 var ett fantastiskt år men direkt efter så sjönk det djupt efter det. Ny DLC till Smash Bros kom ut och såklart fixa man det. Men annars var 2015 ett tråkigt år. Splatoon kom ut men jag fixade tyvärr inte. Jag hade ingen hype till det. Senare kom Super Mario Maker ut. Det enda Wii U spelet jag köpte det året. E3 2015 sög dessutom. Ingenting imponerande, visst visades Super Mario Maker och Starfox Zero... men bara en var väldigt skoj att spela. Så jag kan säga 2015 var året då jag började spela väldigt lite Wii U.

2016 var mycket värre, definitivt mycket värre. Precis som 2015 så köpte jag bara ett spel. Twilight Princess HD tillsammans med Wolf Link amiibo. Jag fick även Bayonetta och Bayonetta 2 samma dag. Anledningen till att 2016 var värre, det var pågrund av knappt några spel att se fram emot det året. Breath of the Wild blev försenad till 2017 och skulle även komma till Switch. Så 2016 så fick Starfox Zero, Twilight Princess HD och Paper Mario: Color Splash. Jag köpte bara en och vägrade köpa dom andra. 2016 var ett väldigt svagt år och det var då jag började spendera mindre med Wii U efter Smash Bros DLCn och Twilight Princess HD.

Fortfarande ett fantastiskt spel

Nu är vi här, 2017. Jag är 18, snart 19 år. Nästa vecka släpps Switch och Zelda: Breath of the Wild som även kommer till Wii U. Så det enda Wii U användarna kan se fram emot iår är Breath of the Wild. När jag har min Switch så försvinner mitt Wii U. Min syster har fixat en lägenhet till sig själv och vill ha mitt Wii U nu när Switch kommer. Så den kommer inte försvinna helt från mig, blir jag sugen på Smash Bros så drar jag bara dit. Switch kommer vara i mitt rum och jag ser fram emot att få snacka om spelen här på Loading. Har jag tur så får jag Switch och Zelda på release. Annars får jag vänta.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Mars 2017 så är det dags!

Topp 10 spel jag ser fram emot!

Notorious Gamer 18 jan 2017 21:501345 visningarKommentera: 0 !

Hade tänkt att göra denna blogginlägg runt början av året men ville vänta tills Nintendo hade sin Switch presentation. Så 6 dagar senare och nu är jag redo att ranka 10 spel jag ser fram emot. Let's go.

10. Arms
Konsol: Nintendo Switch
Release: Q2 2017

Jag var lite skeptisk först men sen såg jag lite gameplays på detta. Det ser faktiskt ut att vara ett festligt, roligt spel. Roligt koncept och fina karaktärer. Vem vet, om ett nytt Super Smash Bros kommer så kanske vi får se Spring Man som en karaktär. Hur som helst, Arms är något jag planerar att skaffa. Sålänge det har online multiplayer så blir det givet köp.

9. For Honor
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 14:e Februari 2017

Ubisoft är kanske inte det bästa företaget men dom kan verkligen överraska en. Jag fick tillgång till alphan av detta spel för några månader sen och jag gillade det. Jag var lite sämst men det är inget jag kan klaga på, suger jag så får jag försöka bli bättre. Men av dom matcherna jag körde, jag hade det väldigt roligt och jag tror att folket också kommer få uppleva mer skoj när spelet är ute. Detta är inget jag planerar att fixa direkt, men spelet finns i mina tankar och ett framtida köp är möjligt.

8. Yooka-Laylee
Konsol: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 11:e April 2017

Banjo-Kazooie var tyvärr inte ett spel jag växte upp med, faktiskt så har jag bara kört spelet 1 gång under mina 18 år i livet. Och ja, jag ångrar att jag inte har fått chansen att uppleva spelet helt från början till slut. Men jag ska försöka att göra det och kanske inte en bra början men jag vill verkligen starta med Yooka-Laylee. En spiritual successor av spelet och vad det jag har sett, ser ut som ett färglad spel som många unga kommer gilla men mest fans till Banjo-Kazooie. En bra tid för fansen.

7. Agony
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: Februari 2017

Jag har en känsla att nångång i spelet så kommer det komma en stund där man skiter på sig av rädsla. Spelet ser så makalöst ut, så läskigt. Tänk er, en själ som försöker ta sig ut från helvetet. Jag skulle vara jävligt rädd om jag var i den situationen (Jag är inte så himla religiös så kan inte säga om helvetet finns eller ej). Agony ser ut att vara ett spel som kommer vara värt ens tid att utforska. Rädd hoppas jag att jag blir, vad är en survival horror annars?

6. Red Dead Redemption 2
Konsol: Playstation 4, Xbox One
Release:Q3/Q4 2017

Jag funderade på att ha spelet på topp 5 men har inte sett så mycket av det samt ingen PC release (Än) så kan inte ha det högre än tyvärr. Men det hindrar inte från att ha med spelet i listan. Red Dead Redemption var ett sånt sjukt roligt jävla spel, så nära gränsen på att vara bättre än GTA V. Hypen till tvåan är stor men den kan bli större om en PC version annonseras. Men tillräckligt högt för att vara nära ettan.

5. Mass Effect: Andromeda
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 23:e Mars 2017

Jag har/ägt alla 3 spel i serien varav dom två första har jag inte klarat av och den tredje bytte jag efter att jag klara av det. Men det är en enorm hype för Andromeda och jag förstår det. Nya karaktär, ny story, allt. Sci-fi på hög nivå kommer det bli. Dags att man sparar pengarna... inte jag då jag har Switch att spendera men detta tror jag kommer ej svika. Ett köp nån dag blir det såklart.

4. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 7:e Mars 2017

Spelet är enormt och jag är imponerad. Ser ut som att vara ett sjukt roligt spel att utforska. Inte det största fanet av Tom Clancy produkterna men jag gillar verkligen spelen. Och Ghost Recon Wildlands är något jag längtar att få testa nångång. Ser så fruktansvärd kul ut och det tror jag också att det kommer bli... även om det är Ubisoft. Haft hypen sen dag ett och jag är så himla glad att spelet blir av.

3. Super Mario Odyssey
Konsol: Nintendo Switch
Release: Q4 2017

Första reaktionen när jag såg trailern var nog som alla andra: WTF?!?. Vissa tog det positivt för att det är likt dom gamla Mario 3D spelen. Vissa gillade inte idén med att Mario är i en Mushroom Kingdom version av New York. Jag tog allt väldigt positivt. Jag är enormt taggad för detta, aldrig vart det för ett Mario spel. Open world sandbox Mario spel. New York, skogar, öknen, fler. Det kommer vara ett härligt år för Switch ägarna för jag kommer definitivt skaffa detta dag ett. Enormt taggad för detta.

2. South Park: The Fractured But Whole
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: Möjligt Q1 2017

South Park gänget satte en fullpottare med Stick of Truth. Ett South Park spel som känns som ett South Park avsnitt. Men vi själva får avsluta avsnittet... eller filmen. Så jag är enormt taggad för uppföljaren. Jag visste att dom skulle leka superhjältar om en uppföljare hände. Och avsnitten med The Coon & Friends är otroligt. Jag är ett väldigt stort South Park så det är såklart att jag ser fram emot detta. Stick of Truth dessutom var ett av mina favo spel 2014.

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Konsol: Nintendo Switch, Wii U
Release: 3:e Mars 2017

Nummer ett är också det enda spelet som kommer till Wii U, spelet som släpps samma dag som Nintendo Switch, spelet jag har väntat sen 2011 när Wii U visades upp, spelet vi många har väntat på. Breath of the Wild ser så jävla sjukt ut. Ett enormt open-world Zelda spel. Och det är inte linjärt denna gång. Jag är jävla hyped för detta, har vart det sen E3 2011 när det där Zelda tech-demot visa. Allt ser så fantastisk ut, survival delarna, combats, allt. Jag vill ha det så badly. Väntat för länge, men snart får jag tag på det tillsammans med Nintendo Switch.

Det var allt, va ser ni mest fram emot? Skulle gärna vilja veta. [bigsmile]

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Tidigare inlägg

1 2 3 4 5 ... 8 | nästa | sista

Loadingkalendern 2016 - Lucka 17

17 dec 2016 12:370

Jag är inte den som firar något. Jag firar inte påsk, jul, inte ens...

Nintendo Switch... Nintendo gör ännu en switch!

23 okt 2016 13:559

Om ni inte fattar rubriken, menar då att Nintendo alltid gör...

Sex år!

18 sep 2016 11:182

Sex år Sex jävla år har gått sen jag joinade Loading.se Och helvete...

No Man's Crysis och tv-spelens kaos!

4 sep 2016 12:141

Hypen till No Man's Sky var enorm. Och då menar jag väldigt...

Pokémon GO f*ck yourself!

18 jul 2016 02:062

För det första, förlåt för rubriken. Jag har så sjukt kul med detta...

Mina elva favoritalbum!

3 jul 2016 00:565

Musik... musik... musik... Utan musik så skulle jag inte leva, alls....

E3 2016, Tummen upp och Tummen ner!

19 jun 2016 10:180

Och nu är E3 äntligen över för iår och vilken show vi fick....

The Legend of Zelda Wii U... NX

27 apr 2016 16:0618

Då vart det bekräftat, NX släpps Mars 2017 och att det är en...

18 år och stannar!

2 apr 2016 11:4112

Det här är en bild på en medlem... okej, det är jag. På den tiden var...

Mina fem favorit easter eggs

27 mar 2016 15:573

Guess who's back? Back again, Notorious is back. Tell your...

Notorious Gamer - Best of 2015!

19 dec 2015 11:480

Och snart är 2015 äntligen över, det har vart ett rätt bra år för...

Loadingkalendern 2015 - Lucka 12

12 dec 2015 00:001

2015 är då äntlingen snart över. Vi har fått bra spel, några som inte...

När Nintendo gör en förbättring!

14 nov 2015 16:495

Varje sommar så startas nånting som heter E3. Alla gamers vet vad det...

The Legend of Zelda till Wii U, vart är du?

24 okt 2015 18:196

Kommer ni ihåg E3 2011? Året då Nintendo visade upp Wii U. Vi...

Dom 5 bästa rapalbumen!

20 aug 2015 20:330

Hip-Hop (Eller rap som man kan kalla det) är en musikgenre som inte...

Det perfekta albumet!

13 aug 2015 14:181

Vet att jag har varit borta ett tag, har varit upptagen och vart...

Topp 10 spel E3 2015!

18 jun 2015 20:472

Och that's a wrap för E3 2015. Allihopa bjöd på bra spel, och sen har...

Dom 10 bästa banorna från Super Smash Bros. for Wii U!

7 jun 2015 15:132

Nån vecka efter releaset av Super Smash Bros. for Nintendo 3DS så...

Tankar kring E3 2015!

16 maj 2015 15:291

Det är Maj, 1 månad kvar tills E3 rullar igång. Massor med nya spel...

Jag gillade Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance), varför?

2 maj 2015 17:515

Iår på Oscarsgalan så vann filmen Birdman: Or (The Unexpected Virtue...

1 2 3 4 5 ... 8 | nästa | sista