Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

19 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 00:06 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Comic Con Gamex 2014

Notorious Gamer31 okt 2014 10:52854 visningarKommentera: 2 !

Jag var på Comic Con Gamex 2014... såklart. Jag åker dit 1 gång varje enda sen 2010. Hur var det iår?

Comic Con Gamex var Gamex... med Comic Con i namnet. När jag fick höra att det skulle vara Comic Con så trodde jag det skulle vara många kändisar där och sånt. Ne, det var bara vanliga Gamex. Inte besviken, såg inga kändisar (Förutom Tejbz men han är bara känd på Youtube). Så hur var det iår? Jo, det var okej. Såklart inte bästa men det var okej. Men även om jag tyckte det var okej så var det ändå tråkigt också. Det var väldigt långa köer, flesta var jobbiga. Speciellt kön till Project CARS och dom 3 exklusiva PS4 spelen. Until Dawn, Bloodborne och The Order: 1886. Jag pallade inte vänta för dom 3 men orkade vänta för Project CARS. Jag kan förklara lite vad jag tyckte om 4 spel som jag körde.

Assassin's Creed: Unity
Demot var bra, kunde lagga ibland men det var ett skoj spel. Det är också helt annorlunda till skillnad från dom förra. Att klättra har blivit enklare. Det var ett bra spel och längtar tills det släpps.

Far Cry 4
Far Cry 4 gillade jag bäst i hela mässan. Man var i nån slags läger eller nåt. Roliga var att ta en elefant och ta sönder en dörr så man sen ska döda massor med elaka snubbar där. Far Cry 4 kommer bli awesome när det släpps.

Project CARS
Jag testade den utan Oculus Rift. Det var nånting, var ju fan svårt att styra sometimes. Allihopa som körde sög verkligen, inklusive jag och mina kompisar. Tror spelet kommer bli bättre med kontroll istället.

Assassin's Creed: Rogue
I stand by it, Rogue är fortfarande VÄLDIGT LIKT Black Flag. Det är ju samma sak som Black Flag, bara nya ställen och nya karaktärer... och Haytham från Assassin's Creed III. Jag gillade Assassin´s Creed IV: Black Flag men jag vill inte ha ett spel som är väldigt likt det. Det var skoj annars.

Jag missade en del spel också, The Divison, Dragon Age: Inquisition och några till. Jag tror det skulle vara mycket bättre om Nintendo hade funnits där. Men annars var det en okej dag. Taggade tidigt då det blev tråkigt sen.

Då ses vi med fler bloggar!

/Nintendoguy12

« Till bloggen

Kommentarer

repli 1 nov 2014q

Tråkigt att vi inte kunde ses i år! :/ Får vi göra nästa år istället. Är ju alltid kul. x)

Men var där igår i alla fall. Blev lite avskräckt av köerna, så spelade bara indiespel i år. Annars var det trevligt att bara gå runt och träffa lite kompisar och utvecklare.

Notorious Gamer 1 nov 2014q

repli:

Tråkigt att vi inte kunde ses i år! :/ Får vi göra nästa år istället. Är ju alltid kul. x)


Jo, det var synd men vi får se. Nästa år ska jag dock med 2 andra istället.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.