Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

19 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 00:06 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Allting har ett slut!

Notorious Gamer27 dec 2014 21:241037 visningarKommentera: 4 !

Det fanns en tid när jag joinade Loading, en tid där jag bara var ett litet barn bland massor med äldre. Jag är 16 nu och närmar mig 17 års åldern.

Den 19:e September 2010 bloggade jag för första gången. Sen dess blev jag en del av Loadings medlemsbloggare. Men allt måste ha ett slut. 4 underbara år har jag bloggat här.

Så, här är vi. Detta är min sista blogg, jag vet inte om jag kommer återvända. Jag har ingen lust längre att blogga och har knappt nån tid heller.

Jag kommer såklart vara kvar här på Loading och skriva på forum och nyheter men nu utan nya bloggar från mig. En återkomst är möjlig, men vi får se om det nångång händer.

Tack till alla som har läst mina bloggar, jag hoppas verkligen ni gillade dom.

Då ses vi nog inte med fler bloggar!

/Nintendoguy12

« Till bloggen

Kommentarer

repli27 dec 2014q

Har följt din blogg från första inlägget och det är verkligen tråkigt att läsa det här. Men förstår såklart om tid och lust börjar försvinna, vart likadant för mig under gymnasiet. Hur som helst har Loading verkligen förlorat en av de bästa bloggarna :(

Avgrundsvrål28 dec 2014q

Instämmer med repli. Har alltid varit imponerad av ditt bloggande. Du har gjort det jävligt bra och hållit en standard långt över vad många som dessutom varit långt äldre än dig lyckats med. Job well done, helt enkelt!

Martin Barreby29 dec 2014q

Nej vad tråkigt! :(

Kommer sakna dig bland bloggarna. Men hoppas du får tillbaka lusten och tiden och att du fortsätter igen så småningom! :)

ZidaneIX30 dec 2014q

Kan bara ta och instämma med övriga inlägg. Det blir ett tråkigare Loading utan dina bloggar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.