Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I går 19:30 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Topp 11 mest efterlängtade spelen!

Notorious Gamer31 mar 2015 14:281246 visningarKommentera: 3 !

Vi har ett bra år iår, det kommer en del bra spel såklart men även en del intressanta filmer som Star Wars: The Force Awakens, Avengers: Age of Ultron och Tarantinos nya rulle "The Hateful Eight". Men en lista med mina mest efterlängtade filmer kommer sen, nu ska vi nöja oss med spel. Här är dom 10 spel jag ser mest fram emot.

11. Rainbow Six: Siege
Release: 2015
Konsoler: PC, Playstation 4, Xbox One

Jag har aldrig spelat nåt spel i Rainbow Six, kan detta få mig att köpa det nya? Det ser väldigt intressant ut. Kommer nog inte testa betan men det blir intressant att se hur spelet blir när det kommer ut.

10. Yoshi's Woolly World
Release: Q2 2015
Konsoler: Wii U

Kirby's Epic Yarn var ett skoj spel, eller hur? Men det var för lätt. Därför finns det en grej som skrämmer mig när det gäller detta spel, kommer spelet vara lika enkelt? Det vet vi inte men jag kan säga detta. Spelet... ser urgulligt ut, detta kan bli ett av årets bästa plattformare.

9. Project CARS
Release: Maj 2015, Wii U TBA
Konsoler: Wii U, PC, Playstation 4, Xbox One

Körde detta i Comic Con för några månader sen. Det var skoj, jobbigt att styra men fortfarande rätt skoj. Det här hoppas man blir bättre än The Crew men det får vi se. Project CARS är ett roligt spel.

8. The Division
Release: 2015
Konsoler: PC, Playstation 4, Xbox One

Jag kommer ihåg första gången jag såg detta, en kompis visade mig detta. Jag blev sjukt imponerad och vart så himla taggad. Jag är det fortfarande men inte lika mycket som förr. Men spelet ser så otroligt bra ut, längtar verkligen.

7. DayZ
Release: 2016
Konsoler: PC, Playstation 4

Har alphan som finns ute nu, den är rätt skoj. Kan ta ett litet tag tills man förstår spelet men ändå. Det finns bara en alpha ute just nu, jag ser fram emot tills själva spelet släpps. Då kommer det bli roligare för mig och kompisar att köra.

6. Just Cause 3
Release: Q4 2015
Konsoler: PC, Playstation 4, Xbox One

Aldrig kört Just Cause, knappt kört Just Cause 2. Kör bara Just Cause 2 Multiplayer Mod. Det är ett av det roligaste jag har kört, det är sjukt roligt. Jag ser jävligt mycket fram emot 3:an, hoppas det kommer komma en multiplayer mod för den också.

5. Star Fox
Release: 2015
Konsoler: Wii U

Fox återvänder i det första nya Star Fox spelet sen 2006. Vi kan inget om Star Fox till Wii U förutom att det kommer iår och att man kan använda gamepaden för att styra planet. Detta blir en anledning för mig att börja nörda sönder Wii U igen.

4. The Witcher 3: Wild Hunt
Release: 19 Maj 2015
Konsoler: PC, Playstation 4, Xbox One

Har dom 2 senaste spelen i serien, The Witcher har jag knappt orkat fortsätta och The Witcher 2 så har jag kvar en del. The Witcher 3 ser helt makalöst ut, grafiken ser fantastiskt ut. Detta kommer nog bli ett av 2015s snyggaste spel.

3. Xenoblade Chronicles X
Release: 2015
Konsoler: Wii U

Detta kan nog bli Wii Us största spel. Xenoblade Chronicles X har en vacker värld (Vad vi har sett). Aldrig kört Xenoblade Chronicles men nångång, kanske om jag skaffad New 3DS. Men detta ser bara ut att bli ett av 2015s bästa spel. Skit i om grafiken är ful eller ej.

2. Batman: Arkham Knight
Release: 23 Juni 2015
Konsoler: PC, Playstation 4, Xbox One

Batman: Arkham City är ett av mina favorit spel, såklart ser jag fram emot Arkham Knight. Har länge undrat vad som hände efter Arkham City. Vi fick Arkham Origins istället men sen utannonserades Arkham Knight. Man kan dessutom köra Batmobile nu.

1. The Legend of Zelda
Release: 2016
Konsoler: Wii U

Det må ha försenats till 2016 men skiter i, jag är fortfarande taggad as fuck. Nu ska dom lägga till lite fler grejer i spelet så hurra för det. Detta kommer bli värt väntan, Zelda är min favorit serie om ni inte visste det. Zelda Wii U är jag sjukt taggad för. Kommer bli awesome.

Det var allt, vad ser ni mest fram emot?

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

repli31 mar 2015q

Inget Uncharted? :o Ser jag fram emot, men ingen nyhet för dig. :)

Notorious Gamer31 mar 2015q

Haha, skulle ha lagt till om jag hade en PS4:a. Silent Hills skulle också vara med men...

Anonym31 mar 2015q

Att Kirby's Epic Yarn var "lätt" vet jag inte riktigt hur jag skall ställa mig till annat än att en utmaning var det sista jag letade efter under tiden jag spelade det. Det hade ett flyt skönare än många andra spel inom genren, och fokus kunde läggas 100% på utforskande i makligt tempo och en utmaning som primärt bestod i att inte klanta bort de kristaller man samlat på sig under nivåns gång. Upplevelsen gjorde mig lyrisk, och varje gång jag återvänt för att fixa några fler procent så har det känts... lika magiskt som första gången.

Tror dock inte det betyder att jag önskar se Yoshi's variant utan utmaning. Men skulle den saknas och spelet flyta på lika skönt som Epic Yarn så tänker jag vara den sista att klaga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.