Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 21:18 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Topp 10 bästa Mario Kart 8 DLC banorna!

Notorious Gamer25 apr 2015 14:351324 visningarKommentera: 4 !

Nu har båda DLC packen äntligen släppts till Mario Kart 8. Dom är helt underbara. Här är mina 10 favoriter:

10. Baby Park
Cup: Crossing Cup
Från: Mario Kart: Double Dash

Jag har kört Double Dash men aldrig kört Baby Park. När jag fick reda på att det skulle återvända så blev man glad ändå. Denna bana är lite annorlunda från andra banor. En väldigt liten bana. Den är rätt rolig ändå.

9. Dragon Driftway
Cup: Egg Cup
Från: Mario Kart 8

Jag seriöst diggar banans design, sjukt vacker och episk. Bra musik också. Dragon Driftway är en skojig bana, blev extremt taggad att testa det här. Blev inte besviken.

8. Animal Crossing
Cup: Crossing Cup
Från: Mario Kart 8/Animal Crossing

Det mest speciella med denna cup är Animal Crossing banan, den är väldigt simpel men den är också väldigt roligt att köra och episk. Bra musik och fin bana.

7. Ice Ice Outpost
Cup: Triforce Cup
Från: Mario Kart 8

Denna bana är väldigt skoj att köra för det är jävligt roligt att drifta i denna bana, Visst kan den se svår ut för vissa men ne, den var rätt enkel. Och jädrans rolig.

6. Mute City
Cup: Egg Cup
Från: Mario Kart 8/F-Zero

Det här är det närmsta vi har fått till en framtida F-Zero titel. Kanske dags för ett nytt snart. Men annars, denna bana är lite speciell från andra. Här finns det inga Coins, för att få tag på Coins så måste du ta ett ? block och hoppas man får en. Denna bana är snabb och darn roligt att köra.

5. Excitebike Arena
Cup: Egg Cup
Från: Mario Kart 8/Excitebike

Alltså, denna bana. Den är så jävla rolig. Massor med hopp och en del svängar. Inte den roligaste banan men den är seriöst sjukt skoj.

4. Big Blue
Cup: Bell Cup
Från: Mario Kart 8/F-Zero

Denna var waaay roligare än Mute City, denna är längre och roligare. Coins finns fortfarande utspridda här men det finns nån slags bågar på marken så man får Coins. And i like that, denna bana var mer tuffare också.

3. Wild Woods
Cup: Crossing Cup
Från: Mario Kart 8

Denna är bana är stor, jädrans stor. Gillar också att det är i en slags skog, om ni inte visste så älskar jag skogar i spel (Och verkligheten). Wild Woods är jädrans skoj att köra och en höjdpunkt till nya DLCn.

2. Hyrule Circuit
Cup: Triforce Cup
Från: Mario Kart 8/The Legend of Zelda

En del har undrat hur det skulle vara med Zelda serien i Mario Kart. Nu finns det. Hyrule Circuit är en väldigt episkt bana med bra musik och en riktig klassisk design. Jag seriöst älskar denna bana grovt mycket.

1. Ribbon Road
Cup: Bell Cup
Från: Mario Kart: Super Circuit

Varför älskar jag denna? Varför är denna 1:a? Jo, den här banan... är så himla awesome. En bana som utspelas i ett barns rum. Vet ni hur mycket jag gillar denna bana, massor med leksaker och posters (Finns en Lakitu poster som är likt Kung Fu Panda postern). Denna bana är så amazing och väldigt roligt.

Det var allt, har ni skaffat båda DLCn till Mario Kart 8 samt Mercedez DLCn? Vad tycker ni?

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym25 apr 2015q

Det finns ett annat sätt att få mynt i Mute City ;)

Notorious Gamer25 apr 2015q

Märkte det nu när jag körde den.

Kindo26 apr 2015q

Skön lista. Baby Park gillar jag inte särskilt mycket, men jag håller med om att Ribbon Road hör hemma i toppen. Förbaskat mysig bana som är både rolig att köra och titta på.

PDR28 apr 2015q

Ribbon Road är nog min favorit också, tillsammans med Big Blue. Hoppas Nintendo håller upp ångan och släpper fler DLC-paket till MK8 i framtiden, de har ju lyckats utomordentligt bra med sina DLC så här långt tycker jag.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.