Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

19 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 09:35 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Tankar kring E3 2015!

Notorious Gamer16 maj 2015 15:291075 visningarKommentera: 1 !

Det är Maj, 1 månad kvar tills E3 rullar igång. Massor med nya spel som kommer visas samt nya trailers eller gameplays till spel som har annonserats. Såklart har vi alla tankar om E3 iår, här är mina.

Vi fans har väntat och väntat, är detta äntligen påväg?

Det finns en del spel påväg som vi fans har väntat på och nu är påväg. Vi har nya Star Fox till Wii U och det nya Star Wars: Battlefront. Men tänk om ett helt nytt F-Zero visas tillslut. Påväg till Wii U, släpps denna vinter. Skulle inte många av er bli glada. Ett nytt F-Zero spel, det första på länge. Jag är inget jättestort fan av serien, bara kört SNES spelet. Men ett F-Zero till Wii U tackar jag verkligen inte nej till. Eller ett helt nytt Punch-Out spel som nu en del tror kommer visas efter att dom visade en bild på Reggie träna inför den uppkommande Nintendo World Championships. Kommer btw bli kul att se vad som kommer hända. Också som skulle vara skoj att se är gärna L.A Noire 2 eller Red Dead 3.

Men vad som skulle överraska hela spelvärlden, nåt som skulle bli E3s största snackis, nånting ingen kommer hålla käften om. Det är om Valve utannonserar Half-Life 3 efter flera och flera år. Fansen har väntat för länge, dags för ett nytt Half-Life nu. Men aja, vi får helt enkelt se om ett nytt Half-Life verkligen kommer komma. Bara Valve vet om det, vi får väl annars nöja oss med nya Portal spel eller nåt annat helt enkelt.

Kom igen nu, ett nytt Half-Life till fansen

Jag är helt säker på att det inte kommer visas iår, andra är lika säker

Kommer ni ihåg The Last Guardian? Gör ni? Ja, där ser man. The Last Guardian. Spelet som skulle komma ut 2011 till Playstation 3 men sen dess fått massor med förseningar och vi knappt vet nåt om. Spelet hålls fortfarande på men tror verkligen inte det kommer till Playstation 3 nu när Playstation 4 finns ute nu. Även om dom har sagt att spelet fortfarande hålls på, en del tror fortfarande att det är nedlagt, kan garantera att spelet verkligen inte kommer visas om 1 månad. Kanske nästa E3 eller 2017. Vi får se, sålänge Sony inte skrämmer med oss en teaser och det visas sig vara en remake av Shadow of the Colossus till PS4 istället.

Okej, detta vet vi redan inte kommer visas på E3 eftersom Nintendo har sagt det. Det är såklart The Legend of Zelda till Wii U. Zelda Wii U är fortfarande spelet jag ser mest fram emot för tillfället men är rätt besviken att spelet inte kommer visas på E3 iår. Istället kommer vi bara få se titlar som planeras att släppa iår (Helt säker på att nåt spel kommer försenas till 2016). The Legend of Zelda är hittils det största spelet påväg till Wii U (Okej, och Xenoblade Chronicles X). En jobbig grej som kan hända är om Xenoblade Chronicles X försenas till 2016 istället. Spelet ser underbart ut, kan verkligen inte vänta. Försena inte spelet nu.

En stor öppen värld där vi får utforska, bara till Wii U

Vi förväntar oss ett väldigt bra E3 iår, visa inte nåt som inte ser bra ut

Microsoft säger att detta kommer vara en toppen E3 för Xbox, Nintendo kommer ha ännu en Digital Event samt World Championships och Square Enix samt Bethesda kommer ha presskonferenser. Nu hoppas jag seriöst att dom inte sviker oss. Det skulle sitta fint med en trailer till nya Hitman eller första trailern till Fallout 4. Sålänge ingen visar nåt som faktiskt ser ganska kefft ut.

Ett exempel är Devil's Third, ett spel från snubben bakom Dead or Alive serien samt återupplivat Ninja Gaiden serien. Devil's Third visades förra året exklusivt till Wii U, det såg... inte så bra ut. Det såg så rörigt ut, fult och inte roligt. Men hey, vi har inte sett spelet sen E3 2014 så vem vet, det lär se mycket bättre ut nu och hoppas man har fel. Itagaki tror verkligen på detta spel, vi får se om det är så bra som han säger och får vänta på spelet helt enkelt.

Sonic Boom till Wii U och 3DS failade hårt, men tänk om ingen bryr sig och en uppföljare kommer ändå. Bättre än dom förra men fortfarande otroligt kasst. Okej, det kommer aldrig hända med tanke på hur kasst båda spelen har sålts men aja.

En mardröm är om Konami helt plötsligt slutar med allt som har med Kojima att göra och lägger ner Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Okej, det lär inte hända men jag är fortfarande arg över att dom la ner Silent Hills även om jag ej äger en PS4.

P.T var så himla läskig, det är så synd att spelet har lagts ner. Hoppas det kommer återvända.

Ja, det var väl allt. Snart är E3 2015 här, hoppas det blir ett bra E3 med grymma spel och annonseringar.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym19 maj 2015q

Längtar galet till E3! Håller med om att det är synd att Silent Hills lades ner. Guillermo Del Toro är min favorit inom filmernas värld och han skulle säkert göra en grym fasansfull upplevelse.

Jag tycker det är bra att de avvaktar med att visa nya Zelda till Wii U. Låt Nintendo få mer tid till att skapa en lovely upplevelse istället.

Kram!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.