Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I går 21:08 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Dom 10 bästa banorna från Super Smash Bros. for Wii U!

Notorious Gamer 7 jun 2015 15:131517 visningarKommentera: 2 !

Nån vecka efter releaset av Super Smash Bros. for Nintendo 3DS så gjorde jag en lista på mina 5 favo banor från det spelet. Men här kommer mina 10 favorit banor från Wii U versionen! (Battlefield, Final Destination och gamla banor gills ej).

10. Duck Hunt
Spel: Duck Hunt

Duck Hunt Duo är en karaktär i spelet, tänk dig det. Det jag verkligen gillar är att hela banan är lika stor som den är med en vanlig tjock tv i 80-talet. Gillar då att den inte är wide-scren så man kan ramla ner i sidorna av banan.

9. Coliseum
Spel: Fire Emblem serien

En simpel bana men en favo när jag kör med vänner. För den är inte så svår för dom så jag kan få en liten utmaning även om jag spöar levande skiten ur dom. Det är en episk bana med grym musik.

8. Palutena's Temple
Spel: Kid Icarus

En av dom banorna som är jädrans stor i spelet. Denna bana är så jävla stor att det kommer ta längre tid att klara av en match. Och det gillar, det är kul när en match blir för allvarlig.

7. Mario Circuit
Spel: Mario Kart 8

Jag gillar att dom hann fixa en Mario Kart 8 bana i spelet. Mario Circuit är precis som Rainbow Road i 3DS versionen fast bättre enligt mig. Sjukt bra bana helt enkelt.

6. Wily Castle
Spel: Mega Man 2

Jag älskar inte denna bana pågrund av Yellow Devil, det är musiken som gäller. Man blir så pumped up när man har Mega Man musiken. Speciellt retro musiken från Mega Man 2. Epic bana.

5. Wuhu Island
Spel: Wii serien

Tro mig eller ej men jag visste att denna bana skulle vara med i spelet. Inte vad som skulle hända men visste att ön skulle bli en bana. Och jag gillar den skarpt mycket, man landar ju på olika ställen och fortsätter fighten.

4. Garden of Hope
Spel: Pikmin 3

Det finns 2 Pikmin banor i hela serien, denna toppar den från Brawl så jävla hårt. Denna är så jävla bra seriöst, sjukt fin och jävligt rolig. Gillar krabblöken så brukar vandra runt i banan.

3. Gaur Plain
Spel: Xenoblade Chronicles

Det är kul att vandra runt och hoppa i denna bana. Speciellt som Shulk. Gillar även bossfighten som brukar komma, inte den roligaste men kul att fucka upp bossen. En episk bana, väldigt episk. Musiken speciellt! <3

2. Skyloft
Spel: The Legend of Zelda: Skyward Sword

Jag chansade att det skulle finnas en Skyward Sword bana innan spelet visades. Hade rätt, och det är en väldigt bra bana. Det är som Delfino Plaza och några andra men man landar i olika ställe i själva Skyloft. Epic bana från ett episk Wii spel.

1. Boxing Ring
Spel: Punch-Out!!

Final Destination är banan man kör när shit is real mot sina vänner. När det blir för seriöst. Men för mig och mina vänner så är det Boxing Ring. Det blir jävligt episkt att köra en seriös match i en boxnings ring med jävligt grym musik. Älskar denna bana så jävla mycket.

Det var allt, vad är eran favo Smash Bros banor?

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym 7 jun 2015q

Boxningsringen ser riktigt skoj ut! Påminner lite om ett WWE spel, bara att det är roligare karaktärer som slåss här. [wink]

Bra blogginlägg! Kram!

repli 7 jun 2015q

Spelat spelet för lite för att ha en favorit, men minns att boxing ring var riktigt kul att köra på! Bra nummer 1 där. ;)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.