Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 16:04 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Topp 10 spel E3 2015!

Notorious Gamer18 jun 2015 20:471693 visningarKommentera: 2 !

Och that's a wrap för E3 2015. Allihopa bjöd på bra spel, och sen har vi Nintendos usla konferens. Men nu ska jag inte vara så värst negativ. Här är dom 10 spelen jag gillade mest denna E3.

10. Star Fox Zero
Konsol: Wii U
Release: Q4 2015

Nu kan jag säga det här, jag är inget stort Star Fox fan. Enda spelet jag har kört är Lylat Wars, inget annat. Star Fox Zero är det första spelet på länge. Inte så värst impad på grafiken men gameplayet ser kul ut. Gillar lillgrejen som Arwing kan förvandlas till.

9. Mass Effect: Andromeda
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: Q4 2015

Har Mass Effect, kört lite. Äger inte Mass Effect 2 och gillade Mass Effect 3 grovt mycket. Jag är då rätt taggad för Andromeda. Kommer rätt sen men hoppas det blir värt väntan.

8. Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 13 Oktober 2015

Detta kommer bli mitt första Rainbow Six spel. anledningen är för att jag gillade Splinter Cell: Blacklist och några anda Tom Clancy spel. Rainbow Six Siege ser väldigt kul ut och bra grafik kan jag säga.

7. Assassin's Creed: Syndicate
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 23 Oktober 2015

Jag blev otroligt frustrerad över Unity till PC, har inte ens klarat ut det. Kan fortfarande inte köra det, men ändå vill jag ge Syndicate en chans. Dom lär inte fucka upp PC versionen lika mycket som dom fucka upp Unity. Gillar att man är i London.

6. Star Wars Battlefront
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: November 2015

Jag gillar verkligen Star Wars, Episode V är en underbar film kan jag säga. Star Wars Battlefront ser så otroligt bra ut. Kan inte vänta tils det släpps, släpps också i närheten av The Force Awakens. Ett väldigt bra år för Star Wars fans.

5. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: TBA

Alltså, detta spel. Helvete va bra det ser ut. Grafiken, världen, gameplayet. Sjukt taggad inför detta, kommer spela mycket av det här.

4. Xenoblade Chroncles X
Konsol: Wii U
Release: December 2015

Årets mest efterlängtade Wii U spel (Av typ 5). Spelet är enormt, kommer bli så himla kul att utforska spelet. Inte stort fan av denna typ av spel. Men kommer ge den en chans.

3. South Park: The Fractured but Whole
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 2016

Blev så jävla glad över denna nyhet, Stick of Truth var en stor favo. Chansade att det skulle vara superhjälte tema om det kom en uppföljare. Hade rätt också, titeln är också rätt klockren.

2. Batman: Arkham Knight
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 23 Juni 2015

Spelet jag ser mest fram emot just nu, 5 dagar kvar. Kan verkligen inte vänta. Arkham City är en väldig stor favo så har väntat jävligt länge på denna. Sjukt snygg, jävligt epic och ser ut att vara helt otroligt ut.

1. Just Cause 3
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 1 December 2015

Inte spelet jag ser mest fram emot men spelet jag tyckte såg bäst ut denna E3. Videon "This is Just Cause 3" imponerade mig så jävla mycket. Just Cause 2 Multiplayer Mod är fortfarande jädrans skoj att köra. Sjukt taggad inför 3:an.

Det var allt, vad tyckte ni såg bäst ut denna E3?

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

repli18 jun 2015q

Var länge sedan jag haft så mycket spel jag verkligen ser fram emot, men i topp är det:

3. Horizon
2. The last guardian
1. Uncharted 4

Helt fantastiskt E3 för min del, då det främst är Sony jag bryr mig om :)

Anonym19 jun 2015q

repli:

Helt fantastiskt E3 för min del, då det främst är Sony jag bryr mig om :)


Typ samma här. Nintendo är andrahandsvalet men de svek mig i år... möjligtvis blir The Legend of Zelda: Triforce Heroes småkul! Men vi fick Shenmue 3 och FF7 till PS4 så whatever.

Bra blogginlägg! [love] Måste dock säga att bästa utannonseringen var Final Fantasy 7. Square Enix visar att de verkligen bryr sig om fansen.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.