Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 16:04 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Det perfekta albumet!

Notorious Gamer13 aug 2015 14:181511 visningarKommentera: 1 !

Vet att jag har varit borta ett tag, har varit upptagen och vart utomlands hela sommaren. Är nu tillbaka.

Det finns många bra album.

Vi snackar från Led Zeppelin II till My Beautiful Dark Twisted Fantasy av Kanye West. Det här är 2 exempel på 2 älskade album. Underbara album med bra musik.

Men det finns ett album som enligt mig toppar dom, ett album så sjukt bra gjort. Ett album som inte bara är älskad utan också Metacritics högst rankade rapalbum.

Vilket album snackar jag om?

Jag snackar om ett album som går in i hjärtat, ett album som är väldigt lugn och catchy.

To Pimp A Butterfly av Kendrick Lamar.

Albumet kom ut i våras med 2 låtar som kom ut innan albumet. Det är Kendrick Lamars 3:e album.

Lamars andra album good kid, m.A.A.d city är ett av mina favorit album. Otrolig grym album. Att Lamars gjorde ett bättre album förvåna mig.

Albumet håller ett betyg med 96/100 vilket är inte bara väldigt högt utan också som sagt det högst rankade rapalbumet från sidan.

Här i Sverige har jag kollat upp betygen svenska kritiker har gett, inte högre än My Beautiful Dark Twisted Fantasy men fortfarande högt.

Grejen med To Pimp A Butterfly, detta är inget album där artisten bara sjunger om halvnakna rumpor eller om porrstjärnor eller liknande. Albumet är en blanding av rap och olika genrer som jazz, funk, spokenword och fler.

Vi har underbara låtar med lite referenser till nåt annat, låten Mortal Man så har dom lagt in en intervju 2Pac hade nåt år innan hans död. Väldigt stark låt. Wesley's Theory är en referens till Wesley Snipes och när han hamna i fängelse.

Min personliga favorit från albumet är låten i som också var den första låten som släpptes. Däremot, en annorlunda version kom ut när albumet släpptes. i är även min favo låt från han.

Ni behöver inte tycka om rap för att lyssna på denna, jag kan starkt rekommendera denna album till allihopa. Sjukt otroligt bra gjort av Lamar.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer
Ni får 3 låtar från albumet på köpet

i


King Kunta


Alright

« Till bloggen

Kommentarer

Alvar Johansson14 aug 2015q

Utan tvekan en av årets absolut bästa skivor. Det är en skiva som kan spelas så många gånger om och fortfarande ge mer, en skiva som är lika lekfullt intressant att lyssna på som känslosam och tung.

Fruktansvärt bra, om än jobbig att ta sig igenom.

Och These Walls text golvade mig totalt.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.