Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 16:04 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Loadingkalendern 2015 - Lucka 12

Notorious Gamer12 dec 2015 00:001607 visningarKommentera: 1 !

2015 är då äntlingen snart över. Vi har fått bra spel, några som inte var som man förvänta sig. Bra låtar och album och bra filmer. Nu när året ändå är över så kommer jag göra en Best of 2015... och det blir inte under denna julkalendern. Den listan kommer under slutet av December. Sålänge så kommer jag ranka mina 5 favorit spel från iår. I ordning. Räknar inte med remakes eller remasters:

5. Rocket League
Konsol: PC, Playstation 4
Release: 7 Juli 2015

Rocket League är inte ett svårt spel att spela. Du har en bil, designa den och sen är det bara köra. Spelet är inte som Fifa, verkligen inte även om båda har med fotboll att göra. Vad jag gillade med Rocket League var att hur sjukt roligt det kan vara. Ibland kan få lite raqe men spelet är nog det bästa spelet med online jag har kört sen GTA V.

4. Super Mario Maker
Konsol: Wii U
Release: 11 September 2015

Grejen med Super Mario Maker är att ja, du gör dina egna banor. Det är väldigt simpelt. Men det är inte allt. Du får dela med dina banor, köra andras banor samt sina vänners. Och du får göra utmaningar. Det bästa var hur galet man kunde göra sina banor. Varför inte lägga till 3 Bowsers i en bana.

3. Undertale
Konsol: PC
Release: 15 September 2015

Vad är Undertale? Undertale är ett spel, ett indie spel. Men det är inte bara ett indie spel, det är nog kanske det bästa indie spelet jag har kört. Ja, till och med bättre än Shovel Knight. Undertale så behöver du inte slåss för att klara spelet, du kan även prata med skurkar och vara snäll. Man levlar inte upp men det behövs inte. Undertale är sjukt Epic, fantastisk humor och otrolig story.

2. The Witcher 3: Wild Hunt
Konsol: PC, Playstation 4, Xbox One
Release: 19 Maj 2015

The Witcher 3: Wild Hunt värld... är enorm. Och det gillar jag, för då har jag mycket att utforska. Witcher 3 är otroligt snyggt, väldigt bra combat. CD Projekt RED släppte ett otroligt spel iår som verkligen är värt ens tid. Det blev tyvärr inte 1:a på min lista men det var väldigt nära.

1. Batman: Arkham Knight
Konsol: PC, Playstation 4, Xbox One
Release: 23 Juni 2015

Ja, spelets PC version hade problem och har några kvar för vissa. Ja, det var inte som man förväntade sig. Men goddamn, ett spel har aldrig överraskat mig så mycket. Jag tänker inte spoila även om det går att täcka texter här. Men fan, det fanns stunder som verkligen gjorde mig sjukt förvånad. Jag älskar verkligen Arkham serien, detta spel var lovande om jag ska erkänna. Arkham City är dock fortfarande min favorit. Men Knight är nära.

Det var allt jag ville dela med mig. Om ett spel ni gillar som inte är med i listan. Då är den antingen på topp 10, jag har inte kört det eller så har jag kört det men inte gillat det.

Jag kommer inte göra en blogg under julafton så jag säger:

God Jul Loading!

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

Ayreonaut13 dec 2015q

Spela klart Arkham Knight i torsdag. Underbart spel<3

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.