Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 16:04 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Notorious Gamer - Best of 2015!

Notorious Gamer19 dec 2015 11:481595 visningarKommentera: 0 !

Och snart är 2015 äntligen över, det har vart ett rätt bra år för mig. Lite weird har den vart men funkat väl. 2012 och 2013 så delade jag med mig några favoriter från det året. Förra året hände det ej då jag avslutade min blogg som Nintendoguy12 då och startade i början av året som Notorious Gamer. Däremot kommer jag inte ha en Årets Konsol, Årets Speltillverkare, Årets butik med spel och Årets Mysspel. Det är också mina åsikter som ett spel saknas eller nåt sånt, då har jag ej det eller så gillade jag inte det. Men nu kör vi:

Årets Spel: Batman: Arkham Knight

Lugna ner er nu, ni som inte gillade spelet. Jag är ett stort fan av Arkham serien. Älskar varenda del (Förutom Blackgate). Detta spel förvånade mig en hel del. Kör igenom spelet så förstår ni varför. Gameplayet är otroligt och uppdragen är sjukt roliga. Batmobilen är nice men kunde vara rätt klumpig.

Årets Action/Äventyr: The Witcher 3: Wild Hunt

Kom det som en överraskning? Naah, det gjorde det ej. För detta spel är sjukt stort, sjukt roligt och fantastiskt. Det finns så jävla mycket att göra att jag det kommer ta tid tills jag är klar med allt. Spelet är otroligt, ett av årets bästa.

Årets Plattformer: Super Mario Maker

Super Mario Maker är ett speciellt spel. Ja, kanske för att man skapar sina egna banor, kan göra dom galna, dela med dom till hela världen. Super Mario Maker är sjukt men det är så kul ändå.

Årets Indie: Undertale

Jag har nog aldrig sett ett spel med jädrans skön humor sen Undertale. Spelet är speciell, därför det är så bra. Det är roligt, gameplayet är skoj och det är nog kanske det bästa indie spelet jag har kört.

Årets Grafik: Star Wars: Battlefront

Kanske inte var det bästa spelet man körde iår men när jag körde betan, jag vart imponerad över hur sjukt grafiken var. Det är skitsnyggt, årets snyggaste spel enligt mig. There, i said it.

Årets FPS: Fallout 4

Jag köpte spelet, jag gillade det men har inte spenderat för många timmar på det. Det är så jävla långt, klagar inte men fan. Jag orkade ej. Men det är det bästa FPS:et jag har kört iår. Det är grymt.

Årets Remake: The Legend of Zelda: Majoras Mask 3D

Det är fucking Majoras Mask.

Årets Sportspel: Rocket League

Jag har haft det rätt kul med Fifa men detta spel var fantastiskt. För det är så jävla crazy, ibland kan man få ett lag där vi har minst 1 rövhål men det förstör inte spelet. Det enda som kan förstöra spelet är ibland kan det lagga som fyfan.

Årets DLC: Animal Crossing x Mario Kart 8

Det var mellan detta, Batgirl DLCn från Arkham Knight eller Ryu DLCn till Smash Bros men jag tog denna då jag aldrig har haft det så kul med DLC när det gäller Mario Kart 8. Nintendo släppte 2 pack, svårt att välja en favorit men denna gillade jag skarpt mycket, får inte nog av Ribbon Road.

Årets Besvikelse: Xenoblade Chronicles X

Jag vart verkligen hyped över detta. Även om jag inte var ett fan av combat systemet så ville jag ändå ha det. När jag skaffade så vart jag lite besviken. Grafik var enligt mig inte så snyggt, det var fint men inte bäst. Combaten var helt ok, för många cutscenes kan också komma.

Årets Sämsta Spel: Devil's Third

It wasn't good, allt jag kan säga.

Mest Efterlängtade Spel 2016: The Legend of Zelda Wii U

Nästa år fyller Zelda serien 30 år så då lär spelet verkligen släppas. Och jag är så jävla hyped, vart det sen Wii U annonserades. Kom igen nu Nintendo, släpp det snart I want it.

Nu lite random shit:

Årets Film: Straight Outta Compton

Jag lyssnar på jävligt mycket hip-hop och såg fram emot denna film. Jag vart inte besviken, filmen om N.W.A är sjukt underhållande, jävligt intressant och bra spelat av medlemmarna. Speciellt O'Shea Jackson. Jr som spelar som sin pappa.

Årets TV Program: Rick and Morty

Detta är nog redan en av min favorit serier. Säsong 2 var enligt mig bättre än säsong 1. Mitt favorit avsnitt är också från säsong 2, Total Rickall.

Årets Album: To Pimp A Butterfly

Ingen tvekan över att detta var min favorit. Detta är nog mitt favorit album hittils, den är så jävla bra. Otrolig text och fantastiskt gjort. Kendrick Lamar är verkligen kungen just nu.

Årets Bästa Låt: Kendrick Lamar - Alright

Texten är sjukt inspirerande, fick till och med folk att säga delen "We gon be Alright" under en slags protest i USA. Musikvideon är också fantastiskt. Bästa låten iår indeed.

Årets kändis: Leonardo DiCaprio

Man kan inte neka att han är ett av världens bästa skådespelare. DiCaprio har talang. Men fortfarande ingen Oscar. Men han har jobbat hårt för sin roll i The Revenant och om jag ska erkänna, jag älskar verkligen hans Instagram. Hur han bryr sig om miljön och allt annat. DiCaprio, you da real MVP.

Årets Artist: Kendrick Lamar

Justin Bieber släppte ett nytt album iår, även Adele, Dr. Dre och fler. Men Kendrick Lamar har haft ett grymt år. Släppte nytt album, vart en inspiration för många, vart etta i väldigt många listor över bästa album iår, 11 Grammy nomineringar och fler. Kendrick har verkligen imponerat en iår.

Årets svenska artist: Erik Lundin

Jag bara gillade verkligen hans EP album "Suedi", va mer kan jag säga?

Mest Efterlängtade Film 2016: Deadpool

Trailern ser så jävla bra ut kan jag säga, riktig Deadpool humor. Jag hoppas filmen verkligen blir bra för trailern är sjukt bra.

Årets Sämsta Film: Odödliga

Skolan bjöd oss på bio för snubben som har gjort filmen eller nåt gick i min skola. Men det betyder inte att jag kommer gilla filmen. Det är inte bara årets sämsta film, det är nog den sämsta filmen jag har sett. Jag driver inte, filmen var sjukt dum enligt mig. Tänker inte spoila men om ni vill veta varför jag tycker så, kolla filmen.

Det var då allt från mig.

God Jul och Gott Nytt År önskar Notorious Gamer!

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.