Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 16:04 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Mina fem favorit easter eggs

Notorious Gamer27 mar 2016 15:571560 visningarKommentera: 3 !

Guess who's back? Back again, Notorious is back. Tell your friends

Hejsan allihopa, Notorious Gamer är jag ifall ni inte har glömt bort mig. Detta är min första blogg sen slutet av 2015.

Snart Mars slut och snart är det dags för April. Och man fortsätter vara glad för det är påsk också, en av mina favoriter att fira. Dessutom på Lördag den andra April så blir jag tillslut 18 år. 18 jävla år. Jag joina sidan som 12 åring, då var jag fortfarande ett barn. Men snart är jag vuxen. Hela mitt tonårsliv så har jag spenderat min tid här, ångrar inte en sekund.

Men enough, eftersom det är påsk så ska jag räkna ner mina fem favorit easter eggs från spe Nu kör vi mina vänner:

5. The Heart of Liberty City
Grand Theft Auto. IV


I GTA IV, om du flyger till the Statue of Happiness. leta efter en ingång som säger "no hidden content this way". Om du går in och går upp för en stege så kommer du hitta ett hjärta. Detta är själva Liberty Citys hjärta. Inget händer när du skjuter den. Det var... en rolig easter egg att hitta.

4. The Legend of Zelda Wii U footage
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD


Om du går till Chudley's Shop i Hyrule Castle Town, går du runt så kan du hitta 2st tavlor. Om ni inte har hållt koll så är det bilder från det uppkommande Zelda spelet till Wii U. En där vi får se världen och andra i skogen när Link blir jagad av den den stenspindel liknande monstret. Det är coolt, tbh coolare än Skyward Sword easter egget i Ocarina of Time 3D.

3. Nicole is dead
Dead Space


SPOILERS!!
Jag har kört Dead Space nångång hos en kompis men annars kan jag inte mycket om spelet. Men när jag hörde om denna easter egg, jag tyckte bara det var jävligt coolt. Om du tar första bokstaven vid varje kapitel så blir det Nicole is dead. Tydligen så dog Nicole innan Isaac hamna i rymdstationen. Det... det var bara coolt.

2. Lost Island
Just Cause 2


Tog ett tag för mig att upptäcka denna. Yes, hittade den själv. Fast visste inte referensen tills jag såg stenarna där det står Search. Då visste jag, och vart amazed. I Just Cause 2, om du tittar på kartan så kan du se nån slags ö som liknar ett S nästan. Om du flyger dit så kommer planet sluta fungera och kommer krascha. Du kan nu utforska hela ön från tv-serien Lost.

1. Arkham City
Batman: Arkham Asylum


Min favorit easter egg i spel, denna var så välgömd att man upptäckte det efter att Arkham City släpptes vilket kom ut 2 år efter Arkham Asylum. i själva fängelsedirektörens kontor så kan man hitta ritningar vid namn Arkham City Project där vi får se att det planerades att göra ett större fängelse. Denna plan fick sitt eget spel. Easter eggen var väldigt välgömd, väggen för att hitta den är dold den med. Man kan inte hitta den med detective vision. När jag fick höra om detta, boy var jag verkligen sjukt imponerad.

Det var allt da, skönt att vara tillbaks med bloggar. Vilka är eran favo easter eggs? :)

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

Daniel Eyre30 mar 2016q

"Dessutom på Lördag den andra April så blir jag tillslut 18 år. 18 jävla år. Jag joina sidan som 12 åring, då var jag fortfarande ett barn. Men snart är jag vuxen. Hela mitt tonårsliv så har jag spenderat min tid här, ångrar inte en sekund".

Så fint. Grattis i förskott, och tack för att du vill hänga här på Loading. Precis sånt där man blir glad av att läsa när alla politiska trådar blir till dynga, som vanligt, och ingen riktigt tycks kunna bete sig.

Schyssta easter eggs också, den från Dead Space ger ju kalla kårar på riktigt. Tog lång, lång tid innan jag upptäckte den. Jag minns för övrigt när easter eggs var en ny grej i spelvärlden (åtminstone mainstream-mässigt, själva konceptet har ju funnits ända sedan 1979 års Adventure, minst) och jag satt och lirade GTA: Vice City som besatt. Hade hört att det fanns ett faktiskt påskägg inuti en av spelets byggnader. Gudarna ska veta att jag spendera TIMMAR av mitt liv med att lyckas hoppa in i exakt rätt fönster i exakt rätt hörn i exakt rätt vinkel. Ägget var så sjukt fult. Och ändå kändes det värt det. Helt klart en annan tid, det där.

Puss!

Notorious Gamer30 mar 2016q

Daniel Eyre:

Så fint. Grattis i förskott, och tack för att du vill hänga här på Loading. Precis sånt där man blir glad av att läsa när alla politiska trådar blir till dynga, som vanligt, och ingen riktigt tycks kunna bete sig.


Tack så mycket, jag är glad att få vara här och verkligen otroligt att jag snart vart här i 6 år. Kan du tänka dig? Tiden går så fort. Brukar hålla mig undan från dom flesta politiska trådarna, hänt att jag har skrivit en gång i några men vill inte säga nåt som kan starta bråk så det är bättre att hålla sig undan.

Daniel Eyre:

Schyssta easter eggs också, den från Dead Space ger ju kalla kårar på riktigt. Tog lång, lång tid innan jag upptäckte den.


Jag kanske blev lite spoilad där fast har dock inga planer att köra Dead Space. Däremot måste jag själv erkänna att det var ändå väldigt coolt.

Daniel Eyre:

Hade hört att det fanns ett faktiskt påskägg inuti en av spelets byggnader. Gudarna ska veta att jag spendera TIMMAR av mitt liv med att lyckas hoppa in i exakt rätt fönster i exakt rätt hörn i exakt rätt vinkel. Ägget var så sjukt fult. Och ändå kändes det värt det. Helt klart en annan tid


Haha, kan fatta att det tog lång tid. Men easter eggs är alltid roliga att leta efter, även om det har gått flera timmar så blir det värt det tillslut.

Daniel Eyre30 mar 2016q

Notorious Gamer:

Tack så mycket, jag är glad att få vara här och verkligen otroligt att jag snart vart här i 6 år. Kan du tänka dig?


Jag kan faktiskt det. Hängde väldigt mycket här när sidan var ny, många timmar per dag, till slut kände man till alla användare, blev polare, fick fåniga fiender och rivaliteter, nya polare, blev till och med kär... shit, vilka tider. Just ungdomen, så att säga. Så kan man säga, när man är lika gammal som jag! <3

Notorious Gamer:

Däremot måste jag själv erkänna att det var ändå väldigt coolt.


Spela det! Det var mitt personliga GOTY under det året, kom från ingenstans och var så oerhört snyggt och stämningsfullt. Väl värt en genomspelning än idag.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.