Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 14:15 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

E3 2016, Tummen upp och Tummen ner!

Notorious Gamer19 jun 2016 10:181978 visningarKommentera: 0 !

Och nu är E3 äntligen över för iår och vilken show vi fick. Fantastiska spel som visades. En hel del som fick oss att le, men det fanns också det som inte gjorde så. Detta inlägg är om vad jag gillade mest men också det jag inte riktigt blev nöjd. Säger inte att det kommer bli dåligt i framtiden eller något sådant. Men jag helt enkelt blev lite besviken på det. Detta är mina tummen upp och tummen ner. Detta är mina åsikter och jag har inte sett exakt allt så det går såklart efter det jag har sett. Nu kör vi.

Tummen upp

Han är tillbaka

Efter all skit som har hänt mellan Konami och Kojima så är nu Hideo Kojima tillbaka. Det var ett jävla för Konami förra året. Även om Metal Gear Solid V: The Phantom Pain släpptes så vart vi fortfarande sura över relationen mellan Konami och Kojima. Men det är över och idag fick vi se återkomsten av Kojima. Inte bara det men nu jobbar han på ett nytt spel med Norman Reedus. Inget Silent Hills men det ser fint ut. Death Stranding heter det och även om trailern såg weird ut så tror jag ändå att det kommer bli ett fantastiskt spel.

Coon & Friends: Civil War

Stick of Truth var enligt mig ett av 2014s bästa spel och jag har verkligen längtat efter en uppföljare. Och nu är en påväg. E3 2015 annonserades det men vi fick inte se röken av spelet tills E3 2016. Ny trailer och gameplay har visats och jag är nöjd med det jag ser. Gillar det nya gameplayet. I Stick of Truth så är det som ett vanligt RPG. Du står still och väljer det karaktären ska göra. Nu är det rutor på marken som man kan använda till att komma till fiender och attackera dom. Jag gillar detta och hoppas spelet blir bättre än det förra.

Playstation 4 goes Epic

Fortfarande äger jag inget PS4 och jag tror inte det blir en heller. Men om jag fick en stor anledning till varför jag skaffar en, då är det pågrund av Horizon: Zero Dawn. Det ser så makalöst ut, jävligt snyggt. Gillar att man kan ändra robot varelserna så dom blir en ally till spelaren. Detta kan bli det bästa PS4 spelet på länge tillsammans med Uncharted 4. Om jag får chansen att köra spelet, jag tänker ta den då.

Första världskriget återvänder (Och Snoop Dogg firar med en fet)

Battlefield är en serie som jag inte har njutit av... mest för jag inte äger ett enda spel. Men det ska ändras när jag skaffar Battlefield 1. Jag är så jävla hyped över ett Battlefield spel under första världskriget. Det är såklart man skaffar det här över Infinite Warfare. Hellre spelar jag ett spel som utspelas under en historisk händelse, en stor också. Än att spela ett spel med ännu mer future bullshit. Battlefield 1 kan bli det bästa spelet i serien, vem vet. Vi fick också se Snoop Dogg njuta av spelet medans han rökte på. Samt The Game och Zac Efron såg ut att njuta av det med. Hypen är stor för denna.

När Ubisoft är massiva

Enda sedan jag installerade Assassin's Creed: Unity till PC så har jag haft jävligt svårt att lita på Ubisoft då that shit var sjukt buggigt. Men ändå kommer jag fixa ett spel som är så sjukt nära på att vara spelet jag är mest hyped över. Så jävla nära, men det finns nånting jag är mer hyped över. Men tvåan är Ubisofts nya Open-World spel som imponerar en jävligt mycket. Ghost Recon Wildlands och kollar ni på gameplay så lär ni förstå hypen. För spelet ser så jävla gigantiskt ut. Är så jävla taggad och blir mer och mer kär i spelet ju mer jag kollar på gameplay.

Kan det komma ett till Playstation exklusivt spel som ger en tårar?

Det är så kul att The Last Guardian nu äntligen har fått framgång och jag är glad över alla som väntar som nu kommer få chansen att köra det. Fortfarande ingen PS4 ägare som sagt. Men senaste trailern till The Last Guardian verkade vara... rent jävla Epic. Dessutom såg det ut som att det skulle finnas stunder där man gråter utav helvete. Kolla trailern så hoppas jag att ni förstår. Det ser så fint ut, och så bra ut. Tummen upp för detta spel.

FUS RO DAH!!!! i ännu mer glorious HD

Är man en gamer så måste man nångång i livet i alla fall fått chansen att få köra The Elder Scrolls V: Skyrim. Till och med jag äger det. Skyrim är ett stort spel och ett av 2011s bästa spel. Och nu ser det ut att komma en remaster. Skyrim var redan snyggt men nu blir det ännu snyggare. Vet inte riktigt om det kommer komma en PC release men det kommer såklart till PS4 och Xbox One så om ni missa spelet innan, nu får ni en till chans. Vad jag har sett av trailern så ser det jävligt snyggt ut. Nöjd kommer vi alla bli såklart. Vi kommer vänta ett bra tag på Elder Scrolls VI så vi får nöja oss med detta.

Maffian återvänder... igen

Jag håller för tillfället på med Mafia II som jag nyss har skaffat. Spelet är tillbaks till Steam så om ni vill köpa det, varsågod. Vad jag tycker är härligt är hur fantastiskt Mafia III ser ut. Vem vet, kanske inte blir som man förväntar sig men bättre än tvåan tror jag. Mafia II hade inte en sån värst intressant värld att utforska men i Mafia III så är det förändrat. En öppen värld som jag kommer njuta av tillsammans med radiostationer. I GTA V när jag kör så njuter jag av lite Kendrick Lamar eller 2Pac. Nu kommer jag få njuta av att köra och lyssna på lite fantastiska Otis Redding.

God of War x Nordisk Mytologi

Ett nytt God of War spel visades tillslut och denna gång så är handlingen utspelad under nordisk mytologi. Kratos dessutom har fått en kunglig skägg nu. Det där är fan skägg goals. Men han har också fått en son. Det blev intressant då för nu blir det lite father and son time i spelet och vem vet, det kan bli kul att få jobba ihop med sin son. Sålänge ungen inte kommer vara så jävla dryg. Det här spelet kommer bli brutalt och blodigt, det vet vi. Men kommer bli lite traumatiserad ifall Kratos son ser vad som händer.

Na-Na-Na-Na-Na-Na-Na Spider-Man?

Det är ingen tvekan att jag ser Batman: Arkham City som ett av mina favorit spel samt Arkham serien som en av mina favo spelserier. Därför har jag det svårt att lita på att ett superhjälte spel kommer bli bättre en av dom tre spelen. Jag tror inte det nya Spider-Man spelet till PS4 kommer bli bättre men jag tror det kommer bli en av dom bra superhjälte spelen. Insomniac Games gör detta spel och jag är imponerad. Synd att det är PS4 exklusivt men samtidigt så ser det ut att vara ett rätt så roligt spel. Det kan suga också, det kommer vi inte få reda tills man kör det. Men bättre än The Amazing Spider-Man hoppas jag att det verkligen blir.

Nintendo, what the shit?!?

Nintendo vill inte ha en presskonferens iår, Nintendo vill inte ha en Digital Event iår. Nintendo vill visa allt direkt med Treehouse. 2010, 2011, 2013 och 2014. Det var bra E3 år för Nintendo, speciellt 2011. Men iår, redan efter 10 minuter så var det bättre än förra året. Nintendo annonserar att Zelda Wii U ska visas och vi förväntade oss nåt bra. Vi fick inte se något som såg bra ut. Vi fick se nånting annorlunda vi såg ett Zelda spel som är så jävla gigantisk och snyggt. Dessutom, har hört kartan från E3 2016 bara är 1% av spelet. Detta spel kommer ju bli stort som fyfan och det kommer ta jävligt långt tid att utforska. Dessutom, all gameplay vi fick se. Holy shit, slowmotion Dodges. Jag skrev för flera år sen ett blogginlägg om fem grejer jag ogillade med Zelda serien. Jag var 12, ung och hade dåliga åsikter. Men i en av dom så skrev jag att det var meningslöst att Link inte kan hoppa. Well, guess what? I Breath of the Wild (Det är namnet, visst är det Amazing) så kan han nu hoppa. Alltså, inte bara en bakåtvolt. Ett riktigt, vanligt hopp. Och han kan klättra, what the fuck. Detta spel var ren mindblown och det är såklart spelet jag ser mest fram emot.

Tummen ner

Saknaden av Rockstar Games

Med tanke på att GTA V fortfarande är ett jävligt aktivt spel och det har inte gått fem år så vi kommer vänta ett bra tag tills GTA VI annonseras. Så jag hade inga förväntningar från GTA serien. Men Rockstar Games har två spel vi har sjukt höga förväntningar nu. Jag ska vara ärligt, jag bryr mig inte ett levande skit för deras Agent spel. Det jag verkligen ville se var en uppföljare till Red Dead Redemption, ett av förra generationens bästa. Vi har väntat länge och nu trodde vi att vi skulle få se det. Men tyvärr blev det inte så. Jag är sjukt besviken och hoppas att Rockstar verkligen annonserar det snart för jag pallar inte.

Nintendo

Visst, okej. Breath of the Wild var det bästa spelet som visades på E3 2016 men ett spel, det räckte inte för att hjälpa Nintendo att vara det bästa iår enligt mig. Visst fick vi se lite mer av Sun and Moon men jag vart inte nöjd över det jag såg och dagen efter vart ju inte lika bra. Jag gillar fortfarande inte att Color Splash är likt Sticker Star. Jag sket i andra dagen för jag vart intresserad alls. Detta är första gången under E3 där jag faktiskt tappa intresse att kolla på nånting live från Nintendo på E3. Kollade på om Breath of the Wild gameplayet men annars. Nej, jag ger dom en tummen ner.

Batman: Arkham i Virtual Reality

Batman: Arkham spelen skulle inte funka på VR för man kommer bli så jävla yr över allt hoppande Batman gör då han hoppar runt och spöar skiten ur alla. Men Batman: Arkham VR kommer inte handla om det, vad jag vet. "The game has players "utilize [Batman's] legendary gadgets to unravel a plot that threatens the lives of his closest allies.". Det är vad jag vet om spelet. Och naj, jag vet inte. Vet att det är VR men vet inte om jag gillar idén med Batman i VR. Det låter coolt men,,, jag gillar det bara inte. Jag får vänta tills bilder eller klipp kommer för en riktig åsikt men för tillfället, jag är inte nöjd.

Electronic Arts

Jag vill verkligen inte prata om detta. Men jag måste ha nånting på listan så detta måste vara med. Jag vill inte beskriva hur kass EAs konferens var iår så ni döma genom att titta på videon. Jag är ledsen.

Hur fan gick det från andra världskriget till framtida skit?

Spelet till trailern med näst flest dislikes på Youtube. Jag förstår det för helvete vilken smörja. Call of Duty innan hade framtida shit men detta, nu är det för mycket framtida tjurskit. Jag fattar allt negativt. Och E3 trailern gjorde det inte bättre, jag ogillade det ännu mer när jag såg den. Men det som fortfarande stör mig mest är nåt som borde göra alla glada. Vi ska få en remaster av seriens bästa spel "Call of Duty 4: Modern Warfare"... men vi måste köpa detta skit för att få tag på det. Jag som ville ha remaster version men om Activision är dumma och inte släpper det separat. Då blir jag bara irriterad ännu mer. Jag gillar inte detta spel, det ser inte kul ut.

Xbox One S

En mindre och vit Xbox One? Det är väl nice i guess. Esh... fuck it, jag läste lite om Xbox One S och hitta en bra beskrivning om varför jag är besviken över det.

So the Xbox One S is an Xbox One, but smaller! It’s also white, has a built-in power source (as opposed to a bulky power brick), and it can accept a hard drive of up to 2 TBs. And it will sell for $299. That’s cool and all, but the first model comes out in August with a 2 TB hard drive, which will put it at $399. More More importantly though, it releases just a few months before Project Scorpio comes out, presumably offering a significant hardware upgrade for maybe $100 more (it could be more, a price wasn’t revealed). More Xbox One S models will follow, each with a different hard drive and price. So where does this Xbox One S fit in? It’s a replacement for a console that is itself being replaced. It is already an afterthought, months before it will even be released. And given that we don’t really know anything about Project Scorpio other than it’s really powerful (six teraflops!), that’s not a good way to build hype for the new, slimmer console. That’s not a great way to kick things off.

Det var allt jag kunde säga, E3 var inte hemskt iår. Det var faktiskt rätt bra. Fanns några grejer (Som jag visa häruppe) som jag inte vart nöjd över men annars vart det kul med massor av spel.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.