Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 16:04 Online: Ja

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Pokémon GO f*ck yourself!

Notorious Gamer18 jul 2016 02:062256 visningarKommentera: 2 !

För det första, förlåt för rubriken. Jag har så sjukt kul med detta spel, det har jag. Men jag ändrar inget.

Så, Pokémon GO. Ett mobilspel kan man säga, en app kan man också. Jag skulle snarare kalla det en drog.

Vad är det? Jo, om ni har levt under en sten på sistone så är Pokémon GO en app som du kan ladda ner gratis. Ditt uppdrag är att fånga alla Pokémon som finns... precis som dom förra spelen.

Men här är grejen, i det gamla spelen så styr du din karaktär genom att sitta still eller ligga i sängen och använda kontroller för att styra. I detta spel så måste du gå för att hitta Pokémon. Man kan hitta utan att gå ut också men det blir alltid samma Pokémon.

Ni har väl märkt massor med videon eller bilder där folk skämtar om spelet. Ja, vissa grejer kan jag inte relatera även om jag har spelet. Men här är grejen som alla måste veta även om det är en riktig "Nehe" grej. Va försiktig, va så jävla försiktig.

Du måste ha appen öppen, stänger du ner den så kommer den inte säga att det finns en Pokémon. Dessutom kan det hända att den försvinner så du får fånga den nästa gång eller leta nån annanstans. Du kan annars bara ha appen öppen och hålla i den i fickan då den vibrerar när en Pokémon dyker upp.

Jag vill fortfarande ha denna jävel

Det är ändå ganska kul att spelet startades som ett April Skämt redan 2014. Från ett april skämt till typ den största appen. Och det har inte ens gått 14 dar. Så massiv är det. Glöm Candy Crush, Flappy Bird, alla dom stora jävlarna. Pokémon GO är den nya grejen.

Jag rekommenderar appen men här är grejen. Som jag sa om att vara försiktiga. Det är inget skämt och inget man ska skämta åt. För folk har blivit skadade. Nån dog genom att personen ramla från en klippa för att den personen spelade spelet. Tror personen dog. Det negativa säger jag senare. Vill bara säga en positiv grej.

Jag är ingen deprimerad person eller har nåt problem. Men Pokémon GO behöver jag verkligen. Jag vet inte varför det är så men jag mår så sjukt bra av att spela det. Går ut dubbelt så mycket som jag gjorde förr. Det är extremt härligt att spelet är så bra för hälsan... i alla fall när man går och kommer hem oskadd.

Farligt men nyttigt

Jag har lite problem med spelet också. Mitt problem är inte att typ alla poliser har varnat om spelet eller att man kan fånga Pokémon eller sånt i t.ex Auschwitz... eller att Trump har använt appen emot Hillary Clinton

Det finns tre grejer som stör mig med spelet. Lagg, mobilens batteri och serverproblem.

Ni går ut och letar efter Pokémon, ni hittar en Jigglypuff. Helvete va nice va? Ja såklart, alltid nice med Pokémon man inte har fångat. Men det kan förstöras? Hur?

Ibland kan det hända att när man klickar på en Pokémon så händer det inget och den försvinner. Som tur så kan den dyka upp igen. Men när man väl lyckas trycka på den och kasta Pokebollen. Då kan spelet bara frysa eller lagga. Alltså, bollen står still. Om kameran har zoomat in på bollen så sparas det när du stänger av appen. Om bollen bara ligger på marken långt ifrån kameran så får du starta om. Detta är riktigt irriterande, speciellt med batteritiderna. Spelet tar åt så jävla mycket batteri. Mest pågrund av spelets användning av Wi-Fi, data och GPS. Jag gick ut i en halvtimme för att fånga Pokémon idag. Gick ut med 86% och kom hem med 19%. Och servern var nere typ 10 min av dom 30 minuterna. Servrarnadet allra värsta. För dom är alltid nere, alltid. Dom är mer nere än att spelet funkar. Jag kan fatta att det är för många som spelar men kom igen.

Pokémon GO är ingen perfekt app men väldigt sällan finns det saker som är perfekta som skapas idag. Men typ 80% av gångerna man spelar så är servrarna nere och fixas det, batteriet och lagg så kommer spelet bli ännu roligare (Såklart)

Detta är en grej!

Jag skaffade appen när den kom ut i Sverige, varför jag vänta vet jag inte men jag har så fruktansvärt kul med det. Och folk som kan skaffa det får gärna göra det för det är ett härligt spel med risker man får ta.

Pokémon GO gänget får gärna förbättra appen så vi får en bättre upplevelse men jag har det ändå roligt.

Nintendos bästa app kan det bli... någonsin! [love]

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

lonian19 jul 2016q

Hoppas inte det blir förbjudet i Sverige http://www.svt.se/kultur/pokemon-go

Notorious Gamer20 jul 2016q

lonian:

Hoppas inte det blir förbjudet i Sverige http://www.svt.se/kultur/pokemon-go


Hoppas inte, jag ser sjukt många människor här i min by som spelar. Jag brukar sällan se folk gå runt här. Jag och en polare träffade ett par och en random snubbe som spelade igår kväll.

Spelet är farligt och har lite weirda ställen att fånga Pokémon men så sjukt nyttigt ändå.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.