Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 08:56 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Sex år!

Notorious Gamer18 sep 2016 11:181847 visningarKommentera: 2 !

Sex år

Sex jävla år har gått sen jag joinade Loading.se

Och helvete va snabbt tiden går. Redan sex år.

Jag var 12 år när jag blev en medlem här. Jag var då känd som Nintendoguy12. Jag är 18 nu, går mitt sista år och heter nu Notorious Gamer.

För att fira så hade jag tänkt prata lite om grejer and shit om mig.

Jag har ibland skittråkigt och latchar runt på datorn och gör musik
Ni vet väl att jag seriöst älskar musik, kan inte leva utan det. Musik har tagit över mitt liv. Därför vill jag göra egen musik i framtiden. Men ibland har jag tråkigt och bara gör riktigt random grejer som jag senare lägger upp på Soundcloud.
http://soundcloud.com/hasan-renkal
(Här har ni)

Jag seriöst hatar unga kids som hatar på sin egen generation och bara bryr sig om gammal musik innan dom föddes
Det är inget tvek att musiken förr är bättre men det betyder inte att dagens musik är hemsk. Jag ser massor med kids som hatar musiken denna generation. Om dom tycker att det är dåligt så har dom bara lyssnat på dåliga artister. Vill ni höra nåt bra så rekommenderar jag Kendrick Lamar, Adele, Earl Sweatshirt, Vampire Weekend, Imagine Dragons, Frank Ocean, Sam Smith och... ah, resten får kidsen upptäcka själva. Så säg inte att denna generation suger. För det finns bra musik idag också, riktiga mästerverk existerar även.

Jag ångrar en hel från det förflutna när det gäller gaming
Okej, när jag började joina sidor med forum och sånt relaterad till spel. Jag var Nintendoguy. Vart jag än va, från fuska.nu till Youtube till här. Jag var ett megastort Nintendo fan då (Och jag älskar fortfarande Nintendo). Men jag var ett fanboy då. Jag blev förbannad varje gång jag såg nånting negativt med Nintendo, jag försökte alltid försvara dom. Jag var ett litet barn då. Nu idag så gamear jag mest på datorn och har knappt rört ett Nintendo spel på ett bra tag. Och när jag gör det så blir det bara Super Smash Bros. for Wii U.

Jag har massor med filmidéer och har även en passion att jobba inom musikbranschen
Jag älskar filmer, seriöst älskar filmer. Men det gör vi alla. Men jag vill även göra mina egna filmer. Jag har massor med filmidéer. Tänker inte berätta allt men några är:
1. Crime, Drama, Comedy: En film med ett helt gäng som langar droger och blir till skuld av ett annat gäng efter att dom har haft en månad på sig att betala tillbaks pengarna dom är skyldiga till gänget efter all weed som dom skulle sälja (Men helt enkelt rökt på själva). Det jag vill göra är en film som bryter the fourth wall (Huvudkaraktären kommer för det mesta bryta den).
2. En western som utspelas i vintern där en mördare är på fri fot där han dödar alla genom att han säger sitt namn, frågar personen vad han heter. Kommer dom ihåg så mördar han dom. En prisjägare är på jakt efter han.

Mer tänker jag inte dela med mig.
Men jag har även album idéer. Fixar jag en karriär inom hip-hop så vill jag göra maximalt 5 album (Don't ask why, det är så). En där alla låtar låter som ett meddelande eller telefonsvar, en som är mörk, en med låtar om problemet i fattiga länder eller mest om mellanöstern. En kombination av rap och jazz och femte ska ba vara så episk som möjligt.

Ibland ångrar jag mitt Wii U köp
Detta är inte falskt, jag har faktiskt ibland haft ångest för mitt Wii U köp. Wii U är ingen dålig konsol, jag skaffade konsolen under tiden då konsolen fick så mycket stöd som möjligt. Men sen dog konsolen ut totalt. Visst är det nice med Breath of the Wild men jag har annars ingen anledning till att äga konsolen förutom det spelet och att Netflix finns. Ibland önskar jag att jag fixade PS4 istället. Men aja, gjort är gjort nu.

Underskattad spel, artist och film
Om jag ska tänka på ett underskattad spel, film och artist. Jag säger:

Spel - Just Cause 2
Ska jag va helt ärligt så tycker att detta spel är ganska underskattad. Det är inte ett lätt spel att köra men multiplayer mod är så jävla roligt. Sjukt kul att bara fucka runt i det tomma.

Film - Lee Daniels The Butler
Förtjänar högre betyg än den har fått, sån jävla sorglig film men den var så bra. Feel good Movie kunde den också bli. Sån underbar film.

Artist - Earl Sweatshirt
När jag får frågan på en underskattad artist, Earl Sweatshirt är den jag tänker på. Sån liten attention han har. Kan förstå för hans beats är inte sådär pumped up som dom populära artisterna men Earl har fantastiskt flow, rhymes och musik. Chum är en stor favorit.

Överskattad spel, artist, film
Överskattade grejer jag tycker är:

Spel - Minecraft
Jag har kört en hel del Minecraft hos polare in the past och jag fattar inte all hype Förtjänar inte alla stora nummer som den har fått tyvärr.

Film - Titanic
Säger inte att Titanic var en dålig film men så fantastiskt som många kallar den... den är inte det. Den var okej, heelt okej. Inget annat.

Artist - Drake
Now okey, jag lyssnar själv på Drake. Men inte lika mycket som andra. Däremot varför Drake är med för... kolla hans Spotify, hans försäljnings siffror och mer. VIEWS t.ex har vart etta på charts ett jääävligt bra tag. Och det albumet var knappt en 8/10.

Jag har kört Rocket League sen jag skaffade det förra året och är fortfarande inte bored
Vill helst bara nämna det spelet blev dessutom bättre nu när dom har släppt Rumble.

Jag älskar Loading
Loading är sidan jag har vart längst aktiv hos faktiskt. I sex år och jag ångrar inte en sekund. Loading är en sån härlig sida med härliga medlemmar och trådar. Man kan snacka om allt man vill utan folk kommer döma en till fullo. Tack Loading för sex år.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

Isabell Rydén19 sep 2016q

Fint att du har varit här i sex år.

Och jag håller med dig. Loading är en härlig plats <3

Simon Liljedahl29 sep 2016q

Titanic är ett jävla dravel bara. Smörja och med ett uppenbart slut.
Sällan har jag varit så glad över att en film var slut som när jag såg den där dyngan. Jag ser ingen storhet i den. En av tidernas mest överskattade filmer enligt mig.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.