Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 14:15 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Nintendo Switch... Nintendo gör ännu en switch!

Notorious Gamer23 okt 2016 13:551569 visningarKommentera: 9 !

Om ni inte fattar rubriken, menar då att Nintendo alltid gör förändringar på sina konsoler. Wii hade motion controls, Wii U hade en fet gamepad och Switch har en tablet.

Det hände äntligen, Nintendo avslöjade tillslut NX. Deras nästa konsol. Ryktena stämde, konsolen skulle ha en slags tablet som kontroll och man använder inte skivor denna gång.

Switch är Nintendos konsol och avslöjades i Torsdags (Samma dag som Rockstar släppte teaser trailer till Red Dead Redemption 2). Med tanke på att konsolen släpps i Mars och att det inte avslöjades på E3 så trodde man att konsolen inte skulle hinna i tid till release samt att folk blev otroligt irriterande. Men nu har Nintendo avslöjat den, borde vi stänga av all hype?

I princip så borde vi fortsätta hypea ändå. Trailern dom släppte visa bara vad man kan göra med konsolen och olika sätt man kan spela. Det var allt, vi har ingen information om priset, alla spel som ska komma (Några spel har bekräftats), tredje parts spel och fler.

Precis som Wii U så behöver du inte teven för att spela, detta är dock lite mer annorlunda.

Okej, nu snackar vi lite om spelen. Vi har ett Sonic spel bekräftat, Breath of the Wild, Just Dance och mer. På trailern fick vi se Breath of the Wild ja. Men vi fick även se ett Mario spel i 3D. Inget är bekräftat, vi vet inte om detta är nästa spel eller bara en tech demo för att visa spel till konsolen. Vi fick också se nånting som lika Mario Kart 8. Denna gång var King Boo en spelbar karaktär. Detta kan vara ett nytt Mario Kart eller så kanske det kommer en tredje DLC pack. VI får låta tiden flöda.

Det som överraska mig en hel del (Som senare kom ut att det inte är helt bekräftat) är The Elder Scrolls V: Skyrim - Remastered till Switch. Vi fick se några scener där en person spelar Skyrim på Switch. Vi trodde att Skyrim bekräftades men Bethesda sa senare att det inte är 100% bekräftat. Men Bethesda ska ändå göra spel till Switch och jag är såklart jätte taggad.

2011s största spel kan komma till Switch eller inte... vet dock inte om jag vill se ett 5 år gammalt spel två generationer senare

Nintendo Switch har vi bara sett i tre minuter men jag är ändå sjukt intresserad. Hur funkar den? Vad kan man spela? Förutom att spela spel, vad mer kan man göra? Jag är villig att kunna allt man kan när det är möjligt. Nintendo kanske gör rätt denna gång. Vi får se hur det går när konsolen släpps. Vi kommer ihåg när Wii U skulle ha fet tredjepart stöd men det räckte knappt i två år. Wii U är dött även fast den borde fortsätta leva nu. Det är för tidigt för att glömma bort den.

Wii U var en fantastiskt konsol och även om Breath of the Wild ska komma till den så är det försent för att rädda den. Men Wii U gjorde sitt bästa.

Du var inte så stark men du gjorde ditt bästa, tusen tack för Super Smash Bros. for Wii U. Det bästa spelet du hade!

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym23 okt 2016q

Jag vet inte när jag kommer köpa Switch men av trailern att avgöra så finns det två spel som jag kommer att köpa först och främst.
Det ena är The Legend of Zelda: Breath of the Wild och om det visar sig att The Elder Scrolls V: Skyrim även släpps till Switch så är det också ett självklart första hands val.
Sen kommer det nog även bli spel som Mario Kart och Super Mario men det får bli senare.

Just nu hoppas jag på att Virtual Console kommer följa med över till Switch. Men samtidigt vet jag inte heller längre. Om VC kommer på Switch och man måste ännu en gång betala för de spel man redan har på Wii, Wii U och 3DS så kommer jag nog bara köpa sådana titlar som inte har återsläppts tidigare.

Notorious Gamer23 okt 2016q

Zeldas Castle:

Det ena är The Legend of Zelda: Breath of the Wild och om det visar sig att The Elder Scrolls V: Skyrim även släpps till Switch så är det också ett självklart första hands val.Sen kommer det nog även bli spel som Mario Kart och Super Mario men det får bli senare.


Breath of the Wild är ett självklart, Skyrim är dock ett kanske. Resten av dom kända Nintendo serierna är ett ja.

Zeldas Castle:

Just nu hoppas jag på att Virtual Console kommer följa med över till Switch. Men samtidigt vet jag inte heller längre. Om VC kommer på Switch och man måste ännu en gång betala för de spel man redan har på Wii, Wii U och 3DS så kommer jag nog bara köpa sådana titlar som inte har återsläppts tidigare.


Det lär den göra, och då hoppas jag som fan att GC denna gång blir en del av det.

Anonym23 okt 2016q

Ja, Gamecube spel till Virtual Console var något som jag trodde skulle komma till Wii U, men nu får man ju hålla tummarna på att man får se det till Switch istället.
Jag hoppas att de satsar på att ha både GB/GBC, GBA, DS, NES, SNES, N64 och GCN spel i så fall till Switch VC. Sen skulle ju Wii spel även vara kul om det gick att ordna på något vis.

Notorious Gamer23 okt 2016q

Zeldas Castle:

ag hoppas att de satsar på att ha både GB/GBC, GBA, DS, NES, SNES, N64 och GCN spel i så fall till Switch VC. Sen skulle ju Wii spel även vara kul om det gick att ordna på något vis.


Jag hoppas att allt från Wii och Wii U VC kommer samt GC och Wii U!

Anonym23 okt 2016q

Då skulle jag även vilja ta det ett steg längre och säga allt från 3DS VC med samt 3DS.

En dröm jag har haft har varit att kunna spela alla Zelda spel som gjorts på en och samma konsol. Nintendo har bara lyckats med det en gång tidigare och det var med Gamecube med en Gameboy Player.

Tobias Söderlund24 okt 2016q

Jag vet inte.

Switch är ju Wii U utan avståndsbegräsningen. Switch är Wii U i mer mobilt format. Men Switch är också Wii U utan stöd för Wii U och Wii och gissningsvis börjar Nintendo om från noll med VC... som de alltid gör.

Så jag förstår inte.

Istället för att expandera ett redan fungerande ekosystem vad gäller hårdvaran så börjar de, typ, om på noll.

Jag orkar inte börja om på noll. Har gjort det nog många gånger nu. Och plötsligt känns Sonys och Microsofts uppgraderingssystem som det enda rätta. Trött på denna jävla stress hela tiden. Den är sanslös.

Tobias Söderlund24 okt 2016q

Har inte varit såhär oppead på ny Nintendo-hårdvara sedan... någonsin?

Notorious Gamer24 okt 2016q

Tobias Söderlund:

Jag orkar inte börja om på noll. Har gjort det nog många gånger nu. Och plötsligt känns Sonys och Microsofts uppgraderingssystem som det enda rätta. Trött på denna jävla stress hela tiden. Den är sanslös.


Ibland så bryr sig Nintendo inte och det sårar mig.

lonian29 okt 2016q

Aldrig spelat Skyrim förr så kanske hugger det om det släpps på Switch.

Själv har jag alltid varit försiktig med att köpa digitala spel (VC) på Wii, WiiU och 3DS då jag vet att jag inte kommer ha konsolen kvar i framtiden. En NES mini lockar däremot.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.