Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 15:35 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Topp 10 spel jag ser fram emot!

Notorious Gamer18 jan 2017 21:501658 visningarKommentera: 0 !

Hade tänkt att göra denna blogginlägg runt början av året men ville vänta tills Nintendo hade sin Switch presentation. Så 6 dagar senare och nu är jag redo att ranka 10 spel jag ser fram emot. Let's go.

10. Arms
Konsol: Nintendo Switch
Release: Q2 2017

Jag var lite skeptisk först men sen såg jag lite gameplays på detta. Det ser faktiskt ut att vara ett festligt, roligt spel. Roligt koncept och fina karaktärer. Vem vet, om ett nytt Super Smash Bros kommer så kanske vi får se Spring Man som en karaktär. Hur som helst, Arms är något jag planerar att skaffa. Sålänge det har online multiplayer så blir det givet köp.

9. For Honor
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 14:e Februari 2017

Ubisoft är kanske inte det bästa företaget men dom kan verkligen överraska en. Jag fick tillgång till alphan av detta spel för några månader sen och jag gillade det. Jag var lite sämst men det är inget jag kan klaga på, suger jag så får jag försöka bli bättre. Men av dom matcherna jag körde, jag hade det väldigt roligt och jag tror att folket också kommer få uppleva mer skoj när spelet är ute. Detta är inget jag planerar att fixa direkt, men spelet finns i mina tankar och ett framtida köp är möjligt.

8. Yooka-Laylee
Konsol: Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 11:e April 2017

Banjo-Kazooie var tyvärr inte ett spel jag växte upp med, faktiskt så har jag bara kört spelet 1 gång under mina 18 år i livet. Och ja, jag ångrar att jag inte har fått chansen att uppleva spelet helt från början till slut. Men jag ska försöka att göra det och kanske inte en bra början men jag vill verkligen starta med Yooka-Laylee. En spiritual successor av spelet och vad det jag har sett, ser ut som ett färglad spel som många unga kommer gilla men mest fans till Banjo-Kazooie. En bra tid för fansen.

7. Agony
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: Februari 2017

Jag har en känsla att nångång i spelet så kommer det komma en stund där man skiter på sig av rädsla. Spelet ser så makalöst ut, så läskigt. Tänk er, en själ som försöker ta sig ut från helvetet. Jag skulle vara jävligt rädd om jag var i den situationen (Jag är inte så himla religiös så kan inte säga om helvetet finns eller ej). Agony ser ut att vara ett spel som kommer vara värt ens tid att utforska. Rädd hoppas jag att jag blir, vad är en survival horror annars?

6. Red Dead Redemption 2
Konsol: Playstation 4, Xbox One
Release:Q3/Q4 2017

Jag funderade på att ha spelet på topp 5 men har inte sett så mycket av det samt ingen PC release (Än) så kan inte ha det högre än tyvärr. Men det hindrar inte från att ha med spelet i listan. Red Dead Redemption var ett sånt sjukt roligt jävla spel, så nära gränsen på att vara bättre än GTA V. Hypen till tvåan är stor men den kan bli större om en PC version annonseras. Men tillräckligt högt för att vara nära ettan.

5. Mass Effect: Andromeda
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 23:e Mars 2017

Jag har/ägt alla 3 spel i serien varav dom två första har jag inte klarat av och den tredje bytte jag efter att jag klara av det. Men det är en enorm hype för Andromeda och jag förstår det. Nya karaktär, ny story, allt. Sci-fi på hög nivå kommer det bli. Dags att man sparar pengarna... inte jag då jag har Switch att spendera men detta tror jag kommer ej svika. Ett köp nån dag blir det såklart.

4. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: 7:e Mars 2017

Spelet är enormt och jag är imponerad. Ser ut som att vara ett sjukt roligt spel att utforska. Inte det största fanet av Tom Clancy produkterna men jag gillar verkligen spelen. Och Ghost Recon Wildlands är något jag längtar att få testa nångång. Ser så fruktansvärd kul ut och det tror jag också att det kommer bli... även om det är Ubisoft. Haft hypen sen dag ett och jag är så himla glad att spelet blir av.

3. Super Mario Odyssey
Konsol: Nintendo Switch
Release: Q4 2017

Första reaktionen när jag såg trailern var nog som alla andra: WTF?!?. Vissa tog det positivt för att det är likt dom gamla Mario 3D spelen. Vissa gillade inte idén med att Mario är i en Mushroom Kingdom version av New York. Jag tog allt väldigt positivt. Jag är enormt taggad för detta, aldrig vart det för ett Mario spel. Open world sandbox Mario spel. New York, skogar, öknen, fler. Det kommer vara ett härligt år för Switch ägarna för jag kommer definitivt skaffa detta dag ett. Enormt taggad för detta.

2. South Park: The Fractured But Whole
Konsol: Playstation 4, Xbox One, PC
Release: Möjligt Q1 2017

South Park gänget satte en fullpottare med Stick of Truth. Ett South Park spel som känns som ett South Park avsnitt. Men vi själva får avsluta avsnittet... eller filmen. Så jag är enormt taggad för uppföljaren. Jag visste att dom skulle leka superhjältar om en uppföljare hände. Och avsnitten med The Coon & Friends är otroligt. Jag är ett väldigt stort South Park så det är såklart att jag ser fram emot detta. Stick of Truth dessutom var ett av mina favo spel 2014.

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Konsol: Nintendo Switch, Wii U
Release: 3:e Mars 2017

Nummer ett är också det enda spelet som kommer till Wii U, spelet som släpps samma dag som Nintendo Switch, spelet jag har väntat sen 2011 när Wii U visades upp, spelet vi många har väntat på. Breath of the Wild ser så jävla sjukt ut. Ett enormt open-world Zelda spel. Och det är inte linjärt denna gång. Jag är jävla hyped för detta, har vart det sen E3 2011 när det där Zelda tech-demot visa. Allt ser så fantastisk ut, survival delarna, combats, allt. Jag vill ha det så badly. Väntat för länge, men snart får jag tag på det tillsammans med Nintendo Switch.

Det var allt, va ser ni mest fram emot? Skulle gärna vilja veta. [bigsmile]

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.