Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 14:15 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Wii U och min historia!

Notorious Gamer24 feb 2017 21:381534 visningarKommentera: 0 !

Det är helt sjukt om man tänker efter, Wii Us tid är redan över och nästa vecka släpper Nintendo deras sista spel till konsolen. Det är verkligen synd att konsolen nu kommer dö ut och bli ersatt av Nintendo Switch. Känns som att det var nyligen Wii U kom ut. Jag vill inte glömma bort Wii U så jag tänker berätta min lilla story om konsolen. Från början till idag. Det som betyder en del i livet för mig. Jag gjorde även en liknande blogg 2012 när Wii U var påväg och Wii skulle dö ut.

Okej, när Wii U annonserades under E3 2011. Jag kände lite hype där. Den där hypen vart lite stor när ett Zelda tech demo visades upp. Men hypen dog ut lite när jag fick reda på att det inte var ett nytt Zelda spel. Detta var samma år som vi väntade på Skyward Sword så två Zelda 3D spel tror jag vi inte skulle orka bli hypeade samtidigt.

När Wii U visades upp igen under E3 2012, Jag gillade vad jag såg. Även om alla spel inte imponera så gillade jag konsolen redan då. Dessutom visades Pikmin 3 upp då. Så jag var lite hyped då också. Nej, jag var faktiskt väldigt taggad på systemet. Som tur samma år så fick jag chansen att testa konsolen under Gamex 2012. Nintendo Land, Pikmin 3, ZombiU, New Super Mario Bros. U, Rayman Legends. Fyfan va jag hade roligt då. Det är fortfarande den Gamex jag kommer ihåg mest av alla. Jag blev fruktansvärd sugen på Wii U då. Men lilla jag hade inga pengar och var tvungen att tjäna ihop några. Jag sålde då mitt Wii och alla spel för runt 2500 spänn.

Det här var minnen

Sen kom den dagen tillslut, den 18:e Juni 2013 så kom dagen jag hade längtat efter. Dags att fixa mitt nya Wii U. Jag lovade min kompis att jag skulle ringa han när jag skulle köpa den och vi träffades då. Jag drog först till Gamestop för att köpa New Super Mario Bros. U och senare mötte jag upp han i Webhallen för att hämta en svart Wii U med Arkham City, Wii Remote och Nunchuk. Vi fick skjuts hem till mig. Vi filmade även en unboxing som lades upp på hans Youtube konto. Däremot så har vi bestämt för att ta bort alla videon vi gjorde då vi sen blev missnöjda över dom. Skakiga kameror, dåligt skådespeleri, det var pinsamt att se allt. Så om jag kunde så skulle jag visa videon men den existerar inte längre.

Under hela det året så var det mycket Wii U. Jag skaffade The Amazing Spider-Man några månader senare men bytte snabbt bort det. Det var inte tills Wind Waker HD där jag köpte ett spel jag var taggad över till systemet.

Jobbigast var nog när jag fick spelförbud runt slutet av November till början av jullovet i 9:an. Detta var otroligt jobbigt för Super Mario 3D World hade nyligen kommit ut då. Men mina betyg var inte dåliga alls så jag fick tillbaka allt. Jag fixade även Assassin's Creed IV: Black Flag under lovet. Det blev snabbt en personlig favorit.

Favorit spelet i Assassin's Creed serien

Nu kommer vi in till 2014 och just detta år gör så jag blir extremt glad. För 2014 var mitt år, jag var väldigt glad det året. Okej, kanske inte det 100% bästa året men vilket år jag hade. Men tyvärr startades 2014 dåligt för mig. Dom två första månaderna gjorde mig otroligt deprimerande (Jag tänker inte skriva detta här). Jag hade det jävligt svårt då. Men det blev bättre ju senare tiden gick. Det blev även ett bättre år för mig och mitt Wii U. Massor med skojiga spel som fixades det året. Gameboy Advance Virtual Console spel blev tillgängliga och Mario Kart 8 kom ut en månad senare. Det var väldigt härligt när sommaren kom, ta det lugnt i värmen och spela även det med. Jag fixade Child of Light den sommaren och rekommenderar spelet starkt. Jag fick dock lite tid senare eftersom jag hade ett sommarjobb då. Jobbade i min gamla skola och hjälpte till att städa och möblera om. Pengarna gick till en sprillans ny Samsung Galaxy S5 (Idag har jag en S7 Edge). Sommaren 2014 var nog den bästa sommaren. En hel del bad, sol, spel, ny mobil och även Guardians of the Galaxy som kom ut då. Och året skulle fortsätta vara bra, inte bara för att jag började gymnasiet (I ettan var jag jävligt social. Idag, är det fortfarande men inte lika mycket. Tappat en hel del kontakter från många) men för under hösten kom Super Smash Bros. for Wii U ut. Vi visste inget om Zelda: Breath of the Wild då förutom att det var open world så jag var mycket mer taggad för Smash Bros. När jag skaffa det så golva det mig totalt. Helvete va spelet är så bra. Det finns så extremt mycket att göra. Musiken, banorna, trophys. Helvete, kunde inte sluta spela. Så ja, 2014 var det bästa året för Nintendo på väldigt länge.

Det bästa spelet till Wii U... hittils

2014 var ett fantastiskt år men direkt efter så sjönk det djupt efter det. Ny DLC till Smash Bros kom ut och såklart fixa man det. Men annars var 2015 ett tråkigt år. Splatoon kom ut men jag fixade tyvärr inte. Jag hade ingen hype till det. Senare kom Super Mario Maker ut. Det enda Wii U spelet jag köpte det året. E3 2015 sög dessutom. Ingenting imponerande, visst visades Super Mario Maker och Starfox Zero... men bara en var väldigt skoj att spela. Så jag kan säga 2015 var året då jag började spela väldigt lite Wii U.

2016 var mycket värre, definitivt mycket värre. Precis som 2015 så köpte jag bara ett spel. Twilight Princess HD tillsammans med Wolf Link amiibo. Jag fick även Bayonetta och Bayonetta 2 samma dag. Anledningen till att 2016 var värre, det var pågrund av knappt några spel att se fram emot det året. Breath of the Wild blev försenad till 2017 och skulle även komma till Switch. Så 2016 så fick Starfox Zero, Twilight Princess HD och Paper Mario: Color Splash. Jag köpte bara en och vägrade köpa dom andra. 2016 var ett väldigt svagt år och det var då jag började spendera mindre med Wii U efter Smash Bros DLCn och Twilight Princess HD.

Fortfarande ett fantastiskt spel

Nu är vi här, 2017. Jag är 18, snart 19 år. Nästa vecka släpps Switch och Zelda: Breath of the Wild som även kommer till Wii U. Så det enda Wii U användarna kan se fram emot iår är Breath of the Wild. När jag har min Switch så försvinner mitt Wii U. Min syster har fixat en lägenhet till sig själv och vill ha mitt Wii U nu när Switch kommer. Så den kommer inte försvinna helt från mig, blir jag sugen på Smash Bros så drar jag bara dit. Switch kommer vara i mitt rum och jag ser fram emot att få snacka om spelen här på Loading. Har jag tur så får jag Switch och Zelda på release. Annars får jag vänta.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Mars 2017 så är det dags!

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.