Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 14:15 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Mina 10 val till det jag gilla mest från E3 2017!

Notorious Gamer16 jun 2017 17:361060 visningarKommentera: 0 !

Nu är E3 äntligen över och vi fick se en hel del fina spel och spel som ser bra ut såklart. Jag vill dela med er 10 spel från årets E3 som jag gillade. Jag räknar med spel som har iallafall fått antingen en trailer eller gameplay video så tyvärr räknar jag inte med Metroid Prime 4. Annars skulle jag.

10. Sonic Forces
SEGA

Jag kan ej säga om det blir bra eller dåligt men vad vi har sett så ser spelet faktiskt ut att bli ett rätt så hyfsat spel. Jag gillar det jag såg, jag gillar att man kan skapa sin egen karaktär och kul att old-school Sonic är tillbaks.

9. Beyond Good & Evil 2
Ubisoft

Jag spelade aldrig Beyond Good & Evil och jag skaffade nyligen spelet till PC. Så den hype många har för 2:an, min är inte lika stor som eran men jag gillar verkligen den trailer som visades. Det var verkligen underbart att spelet äntligen har visats och nu är det dags. Jag gillade faktiskt apan.

8. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
Nintendo, Ubisoft

Ja, denna är före Beyond Good & Evil 2 tyvärr. Jag tycker faktiskt att spelet ser ut att bli ett roligt spel för allihopa. Jag gillar att det är likt Xcom men det förstör inget för detta spel ser ut att bli riktigt skoj och ja, jag funderar på att köpa det.

7. Days Gone
Sony

Days Gone är en anledning jag skulle ha om jag skaffa PS4 för det ser verkligen bra ut. Jag blir alltid taggad när jag ser trailern fast jag inte har PS4. Skulle vilja ha en men är ju inte gjort av pengar så måste tänka lite på ekonomin. Men annars, detta skulle bli ett dag ett köp.

6. Kirby Switch
Nintendo

Jag blev verkligen jätteglad när spelet visades upp. Kirby's Adventure och Kirby Super Star är två spel som står nära mitt hjärta så jag ser verkligen fram emot Kirbys första äventyr till Nintendo Switch. Det ser så mysigt kul ut, jag dör.

5. Assassin's Creed: Origins
Ubisoft

Jag litar lite mer på Ubisoft när det kommer till detta spel jämfört med dom två senaste. För denna gång bestämde dom sig att faktiskt ta sin tid att jobba på denna efter den katastrof som var Unity. Egypten var en av dom länderna jag ville att serien skulle utspela och nu är det dags. Jag gillar det, jag ser verkligen fram emot det.

4. Spider-Man
Sony

Batman: Arkham serien är en av mina favorit serier och Batman: Arkham City är en personlig favorit som jag ser som ett av det bästa spelen någonsin. Spider-Man spelet kanske blir Marvels Arkham spelserie för Spider-Man ser verkligen riktigt skoj ut. Det kan bli bra, det kan bli dåligt. Hur som helst så ser det ut att vara ett riktigt roligt spel.

3. South Park: The Fractured But Whole
Ubisoft

Stick of Truth var ett riktigt roligt spel och serien är fortfarande hysteriskt (Fast senaste säsong var ganska meh). Jag har höga förväntningar för The Fractured But Whole eftersom det fortsätter med den South Park stil vi alla älskar. Pruttskämt och mer. Detta spel kommer bli så bra att jag verkligen längtar.

2. A Way Out
EA

Josef Fares är min idol när det kommer till svenska filmer så jag har alltid höga förväntningar när han visar upp nåt. Och det har jag med hans nya spel A Way Out. Jag gillar verkligen Josef Fares spel idéer och detta spel kommer jag lugnt köpa dag ett. Jag behöver lite mer co-op spel och detta kommer fixas. Det enda från EA som faktiskt imponera.

1. Super Mario Odyssey
Nintendo

Så det här spelet, du kan använda mössan till att förvandla dig själv till goombas, koopas, konstiga staty levande varelse, flera saker men även en jävla t-rex?!? Du kan förvandla dig själv till en jävla t-rex. Spelet mindblowa så jävla hårt, helvetes jävlar va bra det ser ut. Breath of the Wild är mitt GOTY hittils och troligen kommer vara så hela tiden men vem vet, Odysses kanske besegrar det. För spelet ser så extremt kul ut. Ett bra år för Switch ägarna.

Ah, det var allt. E3 2017 var verkligen intressant. Mycket imponerande saker som visades, vissa var meh. Men det var ett bra år.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Bjuder på musik från ett av dom bästa titlarna iår, Hollow Knight

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.