Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 12:36 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Indie spelen och kärleken som den ger!

Notorious Gamer23 aug 2017 18:221213 visningarKommentera: 0 !

Visst ser det ut att vara ett bra år för gamers. Massor med feta titlar påväg. Super Mario Odyssey, Assassin's Creed: Origins, Destiny 2 och många fler.

Hittils av dom flesta spelen påväg iår, denna enda jag litar på som jag är hyped över... ah, det är Odyssey. Men varför?

Jo för en hel del spel som släpps idag från storföretagen brukar ha en hel del problem. Glöm ej Assassin's Creed: Unity.

Så idag har jag svårt att lita på spel från storföretag som EA och Ubisoft. Vissa går att lita på, vissa inte. Nu säger jag inte att alla spel har problem. T.ex så funkar Battlefield 1 riktigt bra på min dator. Även Batman: Arkham Knight har funkat prima på min dator sen dag ett. Några av spelen som har haft problem har nu blivit fixat och är nu mer spelbara än förut. Det är ju bra.

Jag har inte glömt bort dig Unity

Men jag ska inte vara extremt kritisk mot storföretagen här. Jag vill skriva om något jag aldrig har skrivit om fast jag har pratat lite om spelen som är en del av det.

Indie spel!

Från början var inget jättestort indie fan. Visst hade jag några indie titlar som Guacamelee, Shovel Knight och Steamworld Dig men jag fastnade inte riktigt för dom... på den tiden. Jag ångrar det rejält nu och kan ej fortsätta med spelen då jag inte har kvar mitt Wii U. Aja, jag ska fixa Shovel Knight nångång igen och denna gång så ska jag klara ut hela spelet... jag lovar.

För idag har tiderna förändrats. Jag seriöst älskar indie spel nu. Jag gav till och med GOTY 2016 till INSIDE, en personlig favorit som jag verkligen rekommenderar att alla ska spela. Ett mörkt, skruvat spel som kommer göra dig nervös eller ge dig en annan jobbig känsla. INSIDE och LIMBO är två fantastiska indie spel som jag verkligen rekommenderar.

Inte alla Indie spel är perfekta, vi får inte glömma No Man's Sky. Kommer fortfarande ihåg dagen det släpptes. Om jag fick mardrömmar av spelköp, detta skulle toppa allt. Jag får rysningar när jag ser spelet. Jag vill inte ha denna känsla när jag ser spelet, man blir till en helt annan person. Jag insåg då att man verkligen måste tänka noggrant innan man förbokar ett spel. Så No Man's Sky tackar jag för en grej och det är just det.

My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

En grej som gör mig toklycklig med indie företag. Det är om världens snabbaste igelkott som är blå. Vi alla vet att på väldigt många år så har Sonic spelen varit rätt så kassa. Vissa har vart ok spel som Generations och Colours. Men annars... nej, resten är inte bra. Så Sega lät några människor göra ett Sonic spel som folket vill ha och vi fick det. Åh herregud, vi fick det. Vi... fick... ett... Sonic... spel... som... faktiskt... inte... är... kass. Faktiskt så är spelet mer än bra, det är sjukt bra.

Sonic Mania

Det krävdes att ett indie företag gjorde nästa Sonic spel för att det skulle bli bra. Ett indie företag var det som krävdes för att vi skulle få ett grymt Sonic spel. Ett till Sonic spel är påväg vid namn Sonic Forces och säger inte att det ser dåligt ut. Men vi får fortfarande akta oss.

Sonic Mania är ett dröm spel för alla Sonic fans och det är precis vad fansen förtjänar. Det är fantastiskt, musiken är underbar, bonusbanorna är sjukt roliga. Spelet är ett av årets bästa spel, det kan jag garantera. Jag njuter av spelet på min lilla Switch och har sällan tråkigt.

Sonic Mania är ett köp

Grejen med indie spel är... dom är verkligen riktigt underhållande och det är något speciellt med dom. Det är något som gör så man blir sugen på mer och mer.

Jag måste verkligen hylla Nintendo för att dom verkligen stöttar indie spel. Det finns massvis med indie spel påväg till Switch. Bland annat Stardew Valley, Hollow Knight, Owlboy och Rocket League. Detta med att indie spel släpps tills Switch är toppen. Dessutom är Switch den enda icke-PC konsolen som får Hollow Knight och Owlboy. Jag har inte Owlboy men Hollow Knight däremot... tro mig, det är otroligt att spelet kommer till Switch för Nintendo fansen förtjänar att spela ett av årets bästa titlar.

Så Nintendo, tack för att du gör detta för indie företagen. Det uppskattas verkligen.

Hollow Knight har kanske årets bästa design

Poängen är att varenda gamer förtjänar att spela något indie spel för indie företag är sjukt duktiga på det dom gör. Se bara på Shovel Knight, Undertale och INSIDE. Tre av dom mest älskade indie spelen. Och jag kan förstå Undertale för det spelet har nog den bästa humorn jag har sett i ett spel. Spelet blir aldrig tråkigt, det blir bara roligare och roligare. Undertale borde varenda människa spela.

Jag är alltid öppet med nya idéer och indie spelen imponerar mig väldigt ofta. När jag ser listan över alla Switch spel som är påväg och varje gång jag ser ett indie spel där. Jag blir jättejätte glad då. Jag ser fram emot att fixa många fler indie spel som jag verkligen hoppas på att jag kommer älska.

När det kommer till inläggets titel. Den kärlek den ger är den kärlek man får av indie titlar. Och jag det växer och växer tills man bara blir glad och stolt att vara en gamer.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Dom som har följt Sonic spelen sen Mega Drive eran kommer verkligen grina varje gång dom hör denna

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.