Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 14:22 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Marios jävla Odyssey!

Notorious Gamer16 nov 2017 12:19902 visningarKommentera: 0 !

Efter att ha tagit en jävla paus från bloggandet så är jag nu här igen. Iår kommer jag skriva tre bloggar varav en är denna. Resten är Loadingkalendern den 15:e December och sen en Best of 2017 blogginlägg sista veckan 2017.

Ni vet den där känslan man får när ett spel man har längtat sen det visades upp... ÄNTLIGEN släpps.

Ja, den känslan hade jag när Switch och Breath of the Wild kom ut, Batman: Arkham Knight, Super Smash Bros. for Wii U etc. Jag fick den känslan senast den 27:e Oktober. Dagen då det nya Mario spelet kom ut till Switch.

Super Mario Odyssey

Enda sen den dagen har jag för det mesta bara spelat det spelet. Jag har spelat lite Rocket League, Dead by Daylight och Portal 2 men det var mest för att polarna ville lira och jag ville vara med. Annars har jag bara rört Odyssey sen dess. Och jag ångrar inte.

För Super Mario Odyssey är kanske det bästa Mario spelet jag har kört.

Jag kommer hem runt 2 tiden, öppnar upp spelet och ser man på fan. Insidan av fodralet har texten till Jump Up, Super Star. Jag tar ut Zelda kassetten och stoppar in Mario Odyssey. Startar spelet, uppdaterar, OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, jag ska lugna ner mig men det är ett otroligt spel.

Detta var när jag köpte spelet, nu ska jag prata lite om spelet efter att ha spelat i runt 3 veckor.

Foto i spelet är coolt

Okej, idag har jag runt 50 timmar i spelet vilket är mindre än vad jag hade i Breath of the Wild efter tre veckor (Där hade jag 70 timmar på 3 veckor). Det har funnits stunder där jag inte har hunnit spela då pågrund av jobb eller annat. Men av det 50 timmarna jag har i spelet så klarade jag ut storyn på typ 15-20 timmar. Resten har gått åt Power Moons samlande där jag är klar med runt 8 kingdoms. Jag närmar mig men det finns fortfarande massor kvar. Jag har 623 power moons och det finns 999 totalt.

Min absoluta favorit med spelet är såklart Cappy, förmågan att förvandla lite fiender eller vissa objekt eller annat är bara fantastiskt kul. Min favorit är dom där bläckfiskarna som sprutar vatten så man kan spruta sig upp i luften eller ta sig fram snabbare. Finns inget jag ogillar alls med Cappy, Cappy är kanske min favorit partner från Mario serien förutom Yoshi. Samtidigt som Cappy är min favorit i spelet, min favorit kingdom och som jag gillar mest att utforska går till Metro Kingdom. Även känd som New Donk City eller New York banan. Jag är verkligen imponerad över hur kul denna bana är och hur kreativ den är. Dessutom är det kul att få se Pauline igen. Älskar verkligen festivalen.

Denna bana är super duper kul

Overall, Super Mario Odyssey är ett av det bästa jag har kört och definitivt min Game of the Year (Ja, bättre än Breath of the Wild) och jag har fortfarande jättekul med spelet. Kommer ha det ett bra tag till. Nintendo bevisar att när det kommer till spel, Nintendo visar då charm som jag har aldrig sett från företag förut. Spela Odyssey och ni kommer märka det klart och tydligt.

Nintendo, tack för detta spel. Jag har fortfarande riktigt kul med spelet och även fast det inte är jättejätte superduper kul att samla på sa... Eller jo, det är faktiskt jävligt kul att samla på Power Moons. Riktigt kul med rum som man belönas med Power Moons när man har klarat den.

Tack Nintendo, älskar dig.

Du kan faktiskt bli till en Goomba och sen hoppa på flera Goombas så det blir en jävla hög.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Min favorit från spelet

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.