Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Notorious Gamer

20 Registrerad: 18 sep 2010 22:26 Senaste besök: I dag 14:17 Online: Nej

Uppsala

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Fem fakta om mig!

Notorious Gamer 8 mar 2018 15:22534 visningarKommentera: 2 !

Jag har vart medlem i denna sida i snart... ah 8 år, helt sjukt. Jag blev medlem som 12 åring (Känd förr som Nintendoguy12) och om en månad är jag 20 år. Mycket har förändrats sen dess verkligen.

Vad jag vill nu är att dela med fem grejer om mig. Mest grejer jag inte har pratat så mycket om. Nu kör vi:

Jag älskar pusselspel
Normalt spelar jag jättemycket spel med mycket action eller mycket äventyr där poängen är att göra många quests. Men bortsett från det så är pusselspel min favo genre.

Jag älskar Portal, jag älskar Tetris, INSIDE är en av mina favorit spel och jag älskar Amanita Design (Som nyligen släppte det gulliga spelet Chuchel). Jag älskar spel där syftet är att du ska lösa något för att ta dig vidare. Portal är ett fantastiskt exempel eftersom du ska ta dig igenom ett rum med hjälp av en pistol som skjuter en blå och gul cirkel som blir till en portal.

Rekommenderar INSIDE starkt.

Rocky var det som inspirera mig till det jag vill bli i framtiden
Om man känner mig så vet man att jag är en filmälskare. Har studerat det två gånger och planerar att studera mer.

Vad inte så många vet är att filmen som gjorde mig intresserad till detta yrke var just Stallones pärla Rocky. Inte bara filmen inspirera mig utan historian bakom skapandet och efter filmen. Rocky inspirerar mig och jag vill nu själv jobba som en filmregissör samt manusförfattare. Mitt största mål i livet är att iallafall få en film på bioduken där det står Directed by Hasan (Efternamn avslöjas inte

En av dom bästa filmerna.

Gick på GUC (Grafiskt Utbildningscenter)
När det kommer till gymnasium så fick jag min utbildning från GUC (Som nu heter UEG). En skola för dom som vill plugga speldesign, film, teater, foto och mer.

Själv gick jag på speldesign och har fortfarande kontakt med en hel del från klassen efter studenten. Det var ingen dålig skola, vissa lärare var faktiskt duktiga på att utbilda. Andra gjorde det inte bättre. T.ex hade vi en lärare som sjukanmälde sig en hel termin av någon anledning. Han var varken sjuk eller hade något problem. In fact så såg vi han rätt ofta i skolan men aldrig på våra lektioner. Att klaga hjälpte inte heller.

Vår speldesign lärare... han var inte jättedålig. Han vet vad han gör men han är själv inte en lärare och dessutom gör han det svårt för oss. Inte svårt att man inte fattar så man måste be om hjälp. Svårt menar jag att när vi kodar så skriver han sjukt snabbt så man inte hinner med och sen inte får kolla om så man missar helt vad man gör. Väldigt många hade svårt med detta och väldigt många från den klassen gav upp med att försöka bli speldesignare. Som sagt, han vet vad han gör men dålig på att hjälpa andra. Kanske är en liten lamt kritisk men om man var där så skulle man förstå. Tro mig.

Helt okej skola ändå, härliga minnen

Min första konsert var Erik Lundin och Michel Dida 2016
Jag har länge varit musikintresserad och lyssnar på nästan all sorters musik. Både nytt och gammalt. Stora bangers och mindre indie låtar. Men första gången jag var på konsert var bara nån vecka efter jag fyllde 18.

Den första var då själva konserten Erik Lundin hade tillsammans med Michel Dida. Detta var under tiden Erik nyligen hade släppt sin EP Suedi. Det var coolt att få se honom live. Sen dess har jag vart på ScHoolboy Q, J. Cole, Drake och Kendrick Lamar konserter. Senaste var Kendrick som var här i lördags.

Min favorit svenska artist.

Jag älskar tatueringar väldigt mycket
Konst är definitivt det bästa som finns och konst på ens kropp har jag verkligen ett stort intresse för. Tatueringar är snyggt.

Jag är inte den typen som bara tatuerar något som betyder något stort i mitt liv. Jag tatuerar för konsten. Om man inte har sett, själv äger jag två styckna tatueringar. Första gjorde jag den 4:e Maj 2017. Ett lejonhuvud som tog 1h 30 min att göra. Detta var samma dag som min studentskiva också. Den andra gjorde jag den 10:e November och denna var större och mer jobbigare att göra. En kinesisk drake som tog 4h att göra. Var värre också att göra eftersom... ah, färger. Jag planerar en tredje lite längre ner på armen (Tänker inte visa tills jag bestämmer till 100% att göra den) men det kommer ta ett tag tills det händer.

Mina babies

Det var allt, nu vet ni lite om mig som ni kanske inte visste om.

Ser man på, vi kommer ses med fler bloggar!

/Notorious Gamer

Härlig låt från ett underskattad remastered

« Till bloggen

Kommentarer

Treesmoker13 mar 2018q

Hur var Kendrick? Körde han Big Shot? Vill du gå på en otrolig rapshow så håll koll på Debaser 17e april. Sthlm aint ready.
Peace!

Notorious Gamer13 mar 2018q

Treesmoker:

Hur var Kendrick? Körde han Big Shot?


Tyvärr så körde han inget från Black Panther albumet. Han planera sin tour ett tag innan det albumet så det var mest DAMN. låtar med lite To Pimp A Butterfly, good kid, m.A.A.d city, untitled 07 - Levitate, goosebumps och Collard Greens.

Treesmoker:

Debaser 17e april


Såg Giggs under Drakes konsert förra året så jag missar inget men tack ändå. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.