Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Stefan Norlander

37 Registrerad: 13 dec 2010 11:00 Senaste besök: 31 dec 2017 11:50 Online: Nej

http://www.youtube.com/c/SwedishGameNerd

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

First day of Christmas

Stefan Norlander 1 dec 2015 14:36256 visningarKommentera: 2 !

Tänk vad tiden går fort! Det är ju inte längesedan det var en regnig sommar, nu är det helt plötsligt en regnig vinter. Det finns dock ett tunt snötäcke i min hemstad, men enligt väderleksrapporten kommer den sköljas bort av regn redan imorgon. När vädret inte ger en mysig julstämning får man skapa den själv istället genom att pynta fint och tända levande ljus.

På tal om julmys så har inte bara den årliga julkalendern på SVT dragit igång (säga vad man vill om den, men särskilt mysig är den inte), utan det har även Loadings härliga motsvarighet gjort. Eftersom jag studerar (har studiedag idag och borde egentligen råplugga istället för att skriva en blogg eftersom jag har tenta om andningssystemet och dess sjukdomar imorgon) så kände jag att jag inte har tid, ork eller inspiration till att medverka i 2015 års upplaga av Loadingkalendern. Fast jag har ändå känt att det skulle vara roligt att göra någonting julrelaterat, så när jag i fredags handlade plockade jag spontant ner en tomtemask i kundkorgen.

Utifrån den traditionella julsången 12 days of Christmas formade sig en idé om att göra en minikalender på 12 "luckor" i min youtubekanal. Jag har förvisso inte många prenumeranter, men eftersom en del av dem talar annat språk än svenska drar jag därför till med svengelska.

Jag tog mig tid i söndags för att göra 5 videoproduktioner så 7 återstår för mig att göra (har dock ganska fullbokat schema fram till jul så jag hoppas hinna med allt) och min tanke är att släppa en ny video varannan dag fram till julafton.

Avslutningsvis hoppas jag att min minikalender lyckas bjuda på lite julstämning och skratt i vintermörkret.

Taggar: Jul, 2015

« Till bloggen

Kommentarer

BizzyMoose 1 dec 2015q

Underbart! Glömmer inte denna klassikern från 2013 års upplaga av ditt bidrag på Loadingkalendern.

https://www.youtube.com/watch?v=O0L3y1QQUlA

Stefan Norlander 3 dec 2015q

BizzyMoose:

Underbart! Glömmer inte denna klassikern från 2013 års upplaga av ditt bidrag på Loadingkalendern.


Haha, tack! :)

Jag skulle nog ha gjort något liknande även i år om jag hade medverkat. Jag hade dock idétorka så det enda jag kom på var att hitta någon som heter Lasse som skulle få baka bullar tillsammans med "skåningen" och kalla det för Lasse-bullar. Det verkade dock för jobbigt att ens försöka så jag improviserade fram den nya karaktären Almighty Santa istället.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.