Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Stefan Norlander

37 Registrerad: 13 dec 2010 11:00 Senaste besök: 31 dec 2017 11:50 Online: Nej

http://www.youtube.com/c/SwedishGameNerd

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Hercule Poirot unboxing och trailer

Stefan Norlander 6 maj 2016 09:34569 visningarKommentera: 0 !Jag gillar Agatha Christies deckarnoveller, även om jag långt ifrån har läst alla, men jag har sett många avsnitt av den mysiga tv-serien Agatha Christie's Poirot som porträtteras på ett alldeles utmärkt sätt av David Suchet.

Ända sedan jag i min barndom spelade Cruise for a Corpse har jag tyckt om spel där man får vara en detektiv och lösa mordgåtor. Detta är dock en genre som är underrepresenterad (i alla fall i form av bra spel, tipsa mig gärna om det finns något spel du tycker är bra) så när jag tidigare i år såg att det skulle komma ett spel baserat på novellen ABC morden så förhandsbeställde jag det naturligtvis utan att tveka! Förvisso har jag aldrig läst novellen, men det ser jag mer som en fördel än en nackdel eftersom jag då kan ta till mig spelet utan att veta så mycket om handlingen.

Jag köpte spelet för flera månader sedan men det var först nyligen som jag gjorde en unboxingvideo eftersom jag inte riktigt haft tid att göra en sådan tidigare. Istället för att bara dra av plasten och öppna fodralet ville jag nämligen ikläda mig rollen som mästerdetektiven i egen hög person!

Jag hämtade inspiration från David Suchets rollprestation. Min tolkning av Hercule Poirot är naturligtvis inte alls i samma klass (jag är en usel skådespelare) och jag fick inte till hans tjusiga prydnad på överläppen (hur mycket hårgelé jag än använde så vägrade mustaschen att trotsa tyngdlagen) men jag hade i alla fall roligt och det är det viktigaste.

Under redigeringsarbetet passade jag på att även klämma in en trailer för kommande SNMMS3. Om du inte har någonting direkt för dig i sommar blir jag glad om du besöker min youtubekanal och följer mordmysteriet.
Taggar: Agatha Christie, Hercule Poirot, The ABC Murders, Summer Night Murder Mystery, SNMMS3, Youtube, unboxing, trailer

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.