Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Stefan Norlander

37 Registrerad: 13 dec 2010 11:00 Senaste besök: 31 dec 2017 11:50 Online: Nej

http://www.youtube.com/c/SwedishGameNerd

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Indisk Fredagsunderhållning

Stefan Norlander13 maj 2016 18:12499 visningarKommentera: 0 !

Istället för att göra det jag borde göra (skriva uppsats om psykiatri, laga mat, städa badrummet, skapa videos för youtube, redigera tidigare nämnda videos för youtube, ge mig ut och jogga, ta en långpromenad, styrketräna, tvätta kläder, diska, skura golvet, kasta sopor, rensa ur garderoben på gamla slitna kläder, laga gamla slita kläder, ringa till en kompis, damma bokhyllan och andra nyttigheter) sitter jag framför datorn och slappar efter en hård skolvecka genom att titta på varierande videoklipp. Efter att ha sett en topplist som handlar om 8 Movies That Almost Had Much Better Endings fick jag upp förslag om andra videos, däribland en indisk film.
Tumbilden visar sideboob så nyfikenheten gjorde att jag klickade mig vidare för se vad det är för film. Eftersom jag inte kan ett ord indiska har jag ingen aning om vad den handlar om. Kanske har jag väldigt dålig humor, kanske är jag övertrött men vissa av de delar jag sett har fått mig att garva. Jag orkar naturligtvis inte se hela filmen men här här i alla fall tider med några höjdpunkter:

3:53 (spänningen dundrar igång omedelbart när en man med talsvårigheter sätter sig på golvet och blir tilldelad bröd)

22:10 (en man med mustasch, som får Burt Reynolds dito att blekna i jämförelse, gräver frånvarande i sin mat)

28:10 (en man sitter med ett kebabspett och är så sjukt nöjd att han brister ut i sång vilket får hela byn att börja dansa)

40:40 (två kvinnor har, vad det verkar, världens mest intressanta konversation)

49:30 (mustaschmannen återkommer, den här gången är han mycket piggare och är sugen på mjölk).

Med tanke på vilken otroligt bra film detta är finns det säkert många fler höjdpunkter, men dessa får du leta upp på egen hand för nu måste jag ge mig på att skriva uppsatsen. Efter att jag har lagat mat...Taggar: Fredag! Indisk storfilm, Bollywood

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.