Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Stefan Norlander

37 Registrerad: 13 dec 2010 11:00 Senaste besök: 31 dec 2017 11:50 Online: Nej

http://www.youtube.com/c/SwedishGameNerd

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Bigby Wolf unboxing och trailer

Stefan Norlander18 maj 2017 20:101136 visningarKommentera: 0 !

Solen skiner, fåglarna kvittrar, gräset växer och blommorna... Ehm, ja, de blommar. Med andra ord är det sommar!

Och därmed är det återigen tid för Summer Night Murder Mystery, som för fjärde året i rad kommer att visas på min youtubekanal! Jag vet inte riktigt när den kommer, men jag vet att den kommer och det här året är det ett spel som jag haft lust att spela ett bra tag och nu är det äntligen dags!

Vilket spel jag syftar på har du säkert redan räknat ut vid det här laget. Ja det stämmer, det är The Wolf Among Us som blir den här sommarens mordmysterium.

Jag har fått förslaget att spela Thimbleweed Park, jag kunde dock inte hålla mig från att spela det tidigare så därför får det eventuellt vänta till en senare säsong. För det är ett roligt spel som helt klart är värt en omspelning och jag spelade bara Casual Mode så jag har mer att uppleva. Dock måste jag säga att jag faktiskt blev besviken över upplösningen på mordmysteriet, det kändes väldigt otillfredsställande även om det var ett väldigt finurligt slut.

Men nog om det, här är anledningen till varför du besöker min blogg:Som du säkert märker (om du inte har märkt det sedan tidigare) är jag inte en bra skådespelare men jag hade roligt under tiden som jag spelade in videon. Jag hade roligt under tiden som jag redigerade också, dock inte lika roligt eftersom det var mer arbete än jag trodde. Men nu är den klar och resultatet ser du här ovanför. Jag har lagt ner mycket tid och energi åt den här produktionen så det är skönt att den nu äntligen är klar. Till min fasa upptäckte jag dock att jag missade några detaljer, som att kavla upp ärmarna, att inte upptäcka att Bigby Wolf inte syns i fönsterkuvertet och att jag inte lade av telefonluren. Sedan är väl inte bildkvaliteten den bästa heller eftersom jag har lagt på blå filter för att ge intryck av att videon utspelar sig nattetid. Men överlag är jag nöjd med resultatet.

Med det sagt bjuder jag in dig att titta på säsong 4 av Summer Night Murder Mystery. När den nu kommer.Taggar: The Wolf Among Us, Bigby Wolf, Telltale, Summer Night Murder Mystery, SNMMS4, Youtube, unboxing, trailer

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.